A NER magángépe Dubajban járt a hosszú hétvégén.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hát baszod, ha épp ott akciós a tengeri herkentyű.
mzper x
Most képzel el, ahogy Mészáros Lőrinc töcsköli Várkonyi Andreát. Csak úgy magyar mangalicaként primitíven.
Bevallom, én elképzelni sem bírom. Vagy inkább nem akarom.
De szerintem az valami undorító lehet.
Ahogy liheg a mangalica a szépségen.
A szépség és a szörnyeteg

Most valamiért eszembe jutottak a vogonok.
Szegény vogonok, mindenki a vogonokat bántja, ha elképzel valami undorítót.
zsupumi
Mindig van az a pénz és gyomor ! Dubajozás helyett inkább a covid osztályokon segédkezne a hölgyemény, tudtommal valamikor mentőorvos volt.
Eladott Ország
@zsupumi: A siker receptje: Legyetek "bátorak" ( Mészáros idézet )
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/138353442_3936328699734518_7946812430646583152_o.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=Pr2bcfOYAVkAX9tIjov&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=1aa852bf548beb5a39ccfbf3e5b3987c&oe=607837E6
Ez itt teljes valójában az orbáni plebejus, a népmesei hős, 2021 Magyarországának ideál tipikus megtestesítője, maga a rezignált bukólika és a szenvtelen ostobaság díjnyertes ötvözete. Mészáros Lölö. Az ember, aki nem oly régen 3 millió forint árbevételt kapart össze egy év alatt. Most 400 milliárd felett tart. Igen, ő az. Hát nem egy átlagember, az egészen biztos. Minden szava aranyat ér, szinte aranyköpetek sorozata, csiszolatlan gyémántok elénk hányt füzére, a harmadikos diák szellemi szintjén megrekedt, két számjegyű szavas szótárát büszkén lobogtató, öntudatlan nemzeti tőkés. Az a pengeéles logika, azok a mélyenszántó, magvas gondolatok, az a sztoikus bölcselőket megszégyenítő mélysége az elmének, a nemzeti felső-középosztály megtestesítője, a NER jobbágya, a 21. századi magyar feudalizmusba oltott kleptokrácia arca. Már-már fizikai fájdalommal járt végighallgatni a sehonnan sehova nem vezető, végtelenül kínos gagyogást, a milliárdos lábtörlőnek használt téeszelnök primitív, mély sötét és öntudatlan küzdelmét a magyar nyelvvel. Tudnák erre csúnyább szavakat is mondani, de inkább én sem teszem. Pedig az ádáz küzdelem ellenére is kevesebben vannak, mint többen azok, akik erkölcsileg ilyen mélyre ásták magukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.