Ami tény: a NER kedvenc luxusrepcsije Dubajban járt a napokban. Mindez akkor történik, amikor a járvány harmadik hullámában itthon a halottak száma már meghaladta a tizenhétezret.

Hadházy: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea Dubajban töltötték együtt a nemzeti ünnepet?

Fotó: Facebook

Ha a mellékelt dokumentum valódi (minden jel szerint az), akkor a Gázszerelő és a Műsorvezetőnő a március 15-ei hosszú hétvégét pont Dubajban töltötték együtt. Az Önök pénzéből. Pedig a Főnök kifejezetten kérte, hogy ne menjen senki Dubajba

- írta a Facebookon az egyébként hobbirepülős független parlamenti képviselő, Hadházy Ákos.

A képviselő által leírták alapján a két közszereplő egyértelműen azonosítható: Mészáros Lőrincről, Magyarország leggazdagabb oligarchájáról, Orbán Viktor gyermekkori ismerőséről, bizalmasáról és a nemrég eljegyzett Várkonyi Andrea művorvezető-médiaszemélyiségről.

Az tény, hogy a Gázszerelő által használt OE-LEM lajstromjelű luxus jet Dubajba repült 12-én és tegnap este érkezett vissza.

A dokumentum egy ún. handling request – a repülőgép kiszolgálását igénylő űrlap, amit a dubaji reptérnek küldtek el, benne az utasok részletes adataival. Eszerint kifele négyen utaztak, a Gázszerelő, a Műsorvezetőnő, a Gázszerelő fia és egy hölgy – írja Hadházy.

Visszafelé ketten jöttek, a Gázszerelő és a Műsorvezetőnő.

Az üzleti repülést is ismerő pilóták szerint a dokumentum nagyon hitelesnek tűnik, a formája teljesen megfelel a körülményeknek, a személyzet is valóban a repülőt üzemeltető cégnél repül és a cég adatai, elérhetőségei is valósak.

Sokan vártuk az ifjú párt a kisgépes terminál bejáratánál, de az utasok kisbuszba szálltak és máshol hagyták el a repülőteret- az kérdés, hogy vajon akkor hol ellenőrizték az útlevelüket???

- írja a képviselő.

A két utas maszkban szállt ki, de nagyon hasonlítottak a Gázszerelőre és a Műsorvezetőnőre – írja Hadházy Ákos.

Ha dublőrök voltak és a dokumentum hamis, akkor ez az egész egy nagyon mókás vicc volt – jegyezte meg a képviselő.

Hadházy Ákos hozzátette: "ha valóbán Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea utaztak Dubajba wellnessezni az immár napi 200 halottal járó járvány közepén az Önök pénzéből , az egy mélyen felháborító történet".

Ha a mellékelt dokumentum valódi (minden jel szerint az), akkor a Gázszerelő és a Műsorvezetőnő a március 15.-i hosszú...

Közzétette: Hadházy Ákos – 2021. március 17., szerda

A hvg.hu is kapott a hétvégén a Hadházyéhoz hasonló információt. Beszéltek repülési szakértőkkel, akik formai szempontból az előírásoknak megfelelőnek nevezték az ilyen jellegű dokumentumokat, illetve – mint fogalmaztak – ha nem az, akkor aki készítette, pontosan tudta, hogyan kell ennek kinéznie. Kérdéseket juttattak el Várkonyi Andreának, azonban a hvg.hu nem kapott sem megerősítést, de cáfolatokat sem.

Forrás: Facebook/hvg.hu

Címlapkép: Pixabay

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Ez undorító. A mocskos szemétládák repkednek,szórakoznak,miközben lehet,hogy Lölő munkásainak jó nagy része a járvány miatt nyomorog. Andreát meg nem irigylem. Nincs az a luxus út amiért én ezt a csúf férget megérinteném. Ehhez már gyomor kell,még hozzá jó erős. Mi a francért csinálja ez a nő? Ő nem egy nyomorgó szépség,aki csak a testéből tudna megélni. Nem egy VV Éva aki kénytelen volt árúba bocsájtani a testét,hogy olyan színvonalon élhessen amit a villában megszokott. Na mindegy,de emberileg a járvány közepén ezzel cukkolni az alapból is elkeseredett ember milliókat,ez durva nagyon.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
istván irén
@Horizont: Van az a pénz amiért egy nő kurvának áll. De lehet ez a buzi köcsög nem tesz benne kárt, a pöcsét se látta vagy 15 éve
csak úgy....
biztosan szívárgott valahol a gáz , lölö meg vitte az asszisztens nöt..
mert minden gázszerelö mellé köll egy segéd,különben elmarad a dübörgés!
cikicakk55
Ez undorító. A mocskos szemétládák repkednek,szórakoznak,miközben lehet,hogy Lölő munkásainak jó nagy része a járvány miatt nyomorog. Andreát meg nem irigylem. Nincs az a luxus út amiért én ezt a csúf férget megérinteném. Ehhez már gyomor kell,még hozzá jó erős. Mi a francért csinálja ez a nő? Ő nem egy nyomorgó szépség,aki csak a testéből tudna megélni. Nem egy VV Éva aki kénytelen volt árúba bocsájtani a testét,hogy olyan színvonalon élhessen amit a villában megszokott. Na mindegy,de emberileg a járvány közepén ezzel cukkolni az alapból is elkeseredett ember milliókat,ez durva nagyon.
csak úgy....
@cikicakk55: gondolj arra,hogy bár mikor lezuhanhat az a röpcsi.., te vállalnád lölövel ezt a kockázatot? na látod.. :)
Qqberci
Szolgálati út volt, Lölő vitte a piros-fehér-zöld festéket a Burj Khalifa ünnepi festéséhez...
Yoda69
@Horizont: Nem biztos hogy szexelt vele. Lehet csak lepippantotta.
Yoda69
Az adofizetok meg alljak a NER lovagjainak luxus utazgatasainak koltseget, mikozben orban miatt mar naponta 200-an halnak meg a jarvanyban.
GYOMORFOGATO a fideSS egesz hozzaallasa.
tudode
Röhej!
.
.
Hogy mennyi probléma van a röpcsikkel, mert a narancsuktások ellenzékben azon nyüglődtek többször, amivel
.
----- Gyurcsány különgépes repülőútját támadja a Fidesz
2008.11.11. 19:11
www.origo.hu/itthon/20081111-gyurcsany-kulongepes-repuloutjat-tamadja-a-fidesz.html
-------------------------------
.
És láss csodát ma már a felcsűti nemzetvezető legújabb pénztárnokának már nem felel meg légyottra egy hazai bungi, elröpcsizhet a világ végére egy kis légyottgért!
.
Változik a világ, változnak a közjogi méltóseggek is!
CsipkeRózsa
Ez a kettős annyira hihetetlen, hogy elképzeli sem tudom, biztosan igaz?

Várkonyi Andrea orvos végzettségű, talán beteg volt Mészáros, el kellett kísérnie őt.
csak úgy....
@CsipkeRózsa: a csipke lölöke esete ...,andi fölcsókolta álmából a fölcsuti herceget.
Yoda69
@CsipkeRózsa: Van az a penz, amiert a hercegkisasszony nyelves puszit valt a bekaval.
CsipkeRózsa
Még egy gondolatom támadt, lehet, hogy alibi-utazás volt. Lőrinc be akarta biztosítani magát, hogy hihetővé váljék a válása, ezzel az úttal igazoltnak gondolta. Senki ne higgye, hogy a válása vagyonmegosztás álcája.
lusta
Én más oldalról közelíteném meg az eseményt. Elvileg határzár van. Csak a 30 km határzónában lehet, akkor is csak indokolt esetben lófrálni. Aki egy kicsit messzebb megy, vagy messzebbről jön, az bizony karantén, teszt meg ez, meg az. Kivéve - én még emlékszem erre a mesére - ha nemzetgazdasági érdekből utaztak. Na milyen nemzetgazdasági érdek fűződik a dubaji dugáshoz?
csak úgy....
@CsipkeRózsa: isten ,orbán,lörinc útjai kifürkészhetetlenek ! bocsi viktor,hogy istent eléd biggyesztettem..
bencemacska
@CsipkeRózsa: Ma 15:00
És tilos a hálapénz az orvosnak!
Azonnal perebe fogni Várkonyit, letartóztatni lölöt. A gyémánt gyűrűt - mint corpus delictit - elárverezni a szegények javára!!!
bencemacska
@lusta: És : Ki, mikor, mivel, mennyiért oltotta be őket???
NKF
Na,és ki nem szarja le?Felőlem dughatnak a Holdon is.A királylány már leszálló ágban van az
utóbbi húsz évben,most kell lépni. Ámbár,a Szarházival szemben vannak kétségeim!
gina
Mennyire szegény lelkivilága lehet egy nőnek, ha ez kell neki,, meg is érdemli //////
mzper x
Várkonyi Andrea most írta ki magát a normális emberek közül, Mészáros Lőrinc meg öngyilkos lesz Orbán bukása után.
Ez nem több ezer részes brazil szappanopera, csak pár részt megélt kis magyar erotika, amiben mindig mindenkinek fáj a feje valamiért.
dr. prédikátor
@Shikari: neked K U S S TAKONY BOZGOR SZOPÓGÉP!!!
dr. prédikátor
elfog a röhögés ha magam elé képzelem ahogy lölö megpróbál felmászni a picSÁRA
csak úgy....
@Shikari: fölébredtél te munkakerülö ,anyád szomorító? te miböl tengeted a propelleren töltött idöd,mert ,hogy melózni nem jársz évek óta az úgy biztos,mint az,hogy vállalkozó sem vagy! szaros nyelv...,ebböl is meg lehet élni magyarországon?
szerintem elöször téged köll elövenni és ledolgoztatni veled a semmiért keresetteket...,
csipetke
Azt gondoltam Várkonyiról,hogy egy okos nő,de most kiderült,hogy semmivel se különb a nemzet matracától,vajnánétól.Mind a kettő aranyásó. Bár legyünk gyakorlatiasak:- a pasik bizonyos kor után is nőt akarnak,ápolónőt. Ez a gusztustalan puhos lölő mindjárt vett magának egy orvost.Tán el is veszi,akkor ingyen orvos lesz a háznál :) Azt mondom,megérdemli ez a liba,bár ezzel az antiintellektuális palival igen nehéz lesz pár értelmes szót váltania,a kb 50 szavas szókincsével számolva
namihami
Csupán csak a Lőrinc töltötte az Andreát!
lusta
Van egy érdekessége ennek az utazgatásnak. A filmfelvételen látható, hogy az értük érkező kisbusz hátsó ajtaja végig nyitva van, ámbár semmit sem pakolna se ki, se be, hogy eltakarja a kiszállókat. Flangálni a világba a mi pénzünkön nagyon szeretnek, de mindezt felvállani, nyíltan, már nem. A bűnözők szoktak így viselkedni.
Yoda69
@mzper x: Miert lenne ongyilkos a gazszerelo? Ha ugy latja bukasra all orban, felul a magangepre a kiralylannyal, aztan par ora mulva mar Dubajban van, ahova kimentettek a magyar adofizetok milliardjait. Ott aztan elnek boldogan, amig meg nem halnak.
Eladott Ország
@Yoda69: ma, 02:52 ♦ Az FBI szerint az arab és iszlámgyűlölő Orbán rezsim arab számlákra rejti a lopott magyar milliárdokat. Amikor pénzről van szó, a közös érdekek egymást nyaldosó kutyákká varázsolják a gazembereket!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/121300899_3951286351553762_4757624630176246227_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-3&_nc_sid=825194&_nc_ohc=GQH8i5Yp2EwAX_fu7od&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=8655d8d6deacd33d7fac794e153cc1e2&oe=607944CB
Eladott Ország
@Eladott Ország: ma, 07: 20 ♦ Utóirat: A fotón, Tiborcz István a nemzet vejkója' ( is) látható, akkor még kinőtt érettségi zakójában.
Szevasztok
Hadházy meg az anyján tőlti mijnden szabad idejét de nem érdekel senkit, magánügy.
Aki Én
,,Mindegy, mennyit magyarázod egy Orbán-hívőnek, hogy Mészáros Lőrinc meg
lopás meg lerohadt egészségügy, ő hisz, neki nincs szüksége sem érvekre, sem
bizonyítékokra. Ez a hit lényege. Ők egyébként attól tudnak a legjobban
bepöccenni, ha az ember feltesz néhány ártatlan kérdést, amelyekkel rávilágít az
ellentmondásaikra.
A lényeg, hogy teljesen felesleges velük vitatkozni."
kereső
@Eladott Ország: Ez ugyan egy tavalyi hir- akkor nem érte el senki ingerküszöbét: Magyarország/ Exim bank (kizárólagos állami tulajdon) 600 millió eurós hitelkeret biztosit at Föld egyik legazdagabb országának: Szaud-Arábiának. A szponzor- Szijjártó Péter.
"Helyreigazítás (02.03.): A cikk címében helytelenül szerepel, hogy Magyarország hitelkeretet „ad Szaúd-Arábiának”, valójában a kizárólagos állami tulajdonban lévő Eximbanknál nyitott hitelkeretet – ahogy az a cikk szövegében is szerepel – a szaúdi-magyar gazdasági együttműködés ösztönzésére a két ország egymással kereskedő cégei vehetik igénybe."

És ahova toporzék beteszi a lábát/ és ragadós mancsát, ott lopás készülődik.
sokanvagyunk
Elnézve a videót nem tudtam, hogy Ferihegyen így történik a vámvizsgálat... - ha csak nem egy bűnügyi, kolumbiai drogbárós filmrészletet látok itt kissé megvágva.
cikicakk55
@csak úgy...: tegnap 14:14

Én Lölövel még a földön sem vállalnék egyetlen lépést sem,hogy megtegyek akár csak mellette is. Öreg vagyok már, és nem egy Matyóhímzés,de lány koromban sem vállaltam volna be egy ilyen okádék,ránézésre is egy büdös bamba bunkót. Anreára nézve szégyen,hogy ennyire lealacsonyodik a pénzért és a hatalomért.
cikicakk55
@CsipkeRózsa: Már pedig szerintem a válás alapja pont a pénzének a kimentése. Maradjon a családban ha bukik. Én csak azon röhögök,hogy ez az idióta elhiszi,hogy csupa gyermekkori barátságból és jólelkűségből Orbán milliárdossá tette. Abból a rengeteg milliárdból a felelősség az Övé,mert mindent Ő írt alá. Jogilag mészáros seftelt,fizetett le kormánytagokat és fene tudja kiket,hogy megnyerje azt a sok tendert. Nincs ennek a nyomorultnak csak annyi pénze,hogy az ilyen kirándulásoknál elhiggye,hogy Ő most megteheti,hogy utazgat,miközben a csuti vajda a közpénzből fizeti az összes kalandját. Szép emlékekkel vonulhat majd a börtönbe. Andrea meg orvos létére elhiszi,hogy ez az ikunuki akkora tudással bír,hogy Ő lett Magyarország leggazdagabb embere? 10 év alatt még egyetlen milliárdos sem tudta ezt elérni,nem csak az országban,de az egész világban sem.Vagy évtizedek szorgos munkája,vagy családi örökségként tovább vitt vagyon gyarapításával tudtak milliomosok maradni,vagy lenni.
cikicakk55
@Szeparepa2: tegnap 16:47

Szerinted a megboldogul Andy Vajnának felállt a cerka? Mondjuk ott még megértem,mert az a nő saját eszéből soha nem tudott volna ekkora vagyonhoz jutni. Nagyon sok ilyen nő él az országban a világban meg főleg. Kifejezetten divat lett dekoratív hölgyeket feleségül venni a 70 feletti impotens uraknak. Lölő igaz,hogy nincs még 70,de szerintem az a rengeteg háj már rég elvette minden tehetségét már ha volt neki. Utoljára talán 20 éves korában látta tükör segítsége nélkül.
cikicakk55
@Eladott Ország: Na ezeken a fényképeken Várkonyi egyáltalán nem úgy néz ki,mint egy boldog menyasszony. Eléggé megviselik a Lölővel eltöltendő órák,napok. Azt én is szeretném látni milyen képet vág az egész család akik mesés örökségre vágynak akkor mikor a végrendeletet kibontják,bár szerintem nem kell addig várni. Amint bukik a Fidesz az is kiderül,hogy Lölőnek semmije nincs. Akkor is ennyire nagy lesz a szerelem?
Csizmás Kond
Dubaj mennyire veszélyesebb mint Brüsszel ?
simmering73
A nemzet Gázszerelője és a Műsorvezetőnő románca. Gusztustalan egy lávsztori, de nekünk csak ez jutott. És ez is kurva sokba fog kerülni az adófizetőknek.
cikicakk55
@Horizont: Tegnap 18:12
Én Bochkor helyében már rég bepereltem volna,hogy az életvitelével alkalmatlan a lánya nevelésére.Nem olyan pici már az a lány,gondolom látja mekkora bunkó a vőlegénye anyának és még ronda is.Milyen cikizéseket kaphat ez a szerencsétlen lány az ismerőseitől. Gondolom a barátaitól nem,hisz a barátok inkább sajnálják és könnyíteni szeretnének az elkeseredésén.Bocsinak el kellene vennie a gyereket tőle. Mit tanulhat otthon? Hogyan lophat milliárdokat Orbán segítségével. Hogyan szereznek meg értelmes nők,egy ilyen aljadék embert csak azért,mert azt hiszi van pénze. Amennyiben sejti is Andrea,hogy mészárosnál nem mind arany ami fénylik,abban bízik,hogy azért az a népszerű cég az övé marad és fel tudja virágoztatni Lölő nélkül is. Az biztos,hogy egy jó apa nem szeretné a lányát ilyen családra bízni.
Aki Én
@Csizmás Kond: Kérdezd orbánt, ő kérte Dubai mellőzését.
kokopelli
@Aki Én: A férfiaknak veszélyes,mert csak bevásárolni lehet ott! Én úgy ráfáztam az asszonynál,mert őt a barát-
női kioktatták!A cca.45-50°C átlaghőmérségeknél,még a hotel homokos strandját sem tudja használni a vendég!
Irány a "Mall" és az ivás!
Namely
A cikk tartalma zanzásítva:
"Nem tudjuk, hogy így történt-e, egyvalami biztos, hogy van egy repülő, a repülési szakértő pedig azt mondja, hogy nem tudja."
Kérdések:
1. Hadházy meddig megy el a hitelessége égetésében? Már a hangvétel is nagyon gagyi (Gázszerelő, Műsorvezetőnő, mint valami rossz iskolai dráma). Tények nincsenek, bár az is igaz, hogy a jelenlegi politikai közegben nem is kellenek.
2. Miért nem tud olyan komolyan dolgozni, mint 2013-2016 között? Na erre egyszerű a válasz: mert a parlamenti agy (Schiffer András) már nincs ott, hogy segítse ezt a droidot.

3. Mi a csudának megy az ember abba a sivatagi pöcegödörbe?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.