Ami tény: a NER kedvenc luxusrepcsije Dubajban járt a napokban. Mindez akkor történik, amikor a járvány harmadik hullámában itthon a halottak száma már meghaladta a tizenhétezret.

Hadházy: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea Dubajban töltötték együtt a nemzeti ünnepet?

Fotó: Facebook

Ha a mellékelt dokumentum valódi (minden jel szerint az), akkor a Gázszerelő és a Műsorvezetőnő a március 15-ei hosszú hétvégét pont Dubajban töltötték együtt. Az Önök pénzéből. Pedig a Főnök kifejezetten kérte, hogy ne menjen senki Dubajba

- írta a Facebookon az egyébként hobbirepülős független parlamenti képviselő, Hadházy Ákos.

A képviselő által leírták alapján a két közszereplő egyértelműen azonosítható: Mészáros Lőrincről, Magyarország leggazdagabb oligarchájáról, Orbán Viktor gyermekkori ismerőséről, bizalmasáról és a nemrég eljegyzett Várkonyi Andrea művorvezető-médiaszemélyiségről.

Az tény, hogy a Gázszerelő által használt OE-LEM lajstromjelű luxus jet Dubajba repült 12-én és tegnap este érkezett vissza.

A dokumentum egy ún. handling request – a repülőgép kiszolgálását igénylő űrlap, amit a dubaji reptérnek küldtek el, benne az utasok részletes adataival. Eszerint kifele négyen utaztak, a Gázszerelő, a Műsorvezetőnő, a Gázszerelő fia és egy hölgy – írja Hadházy.

Visszafelé ketten jöttek, a Gázszerelő és a Műsorvezetőnő.

Az üzleti repülést is ismerő pilóták szerint a dokumentum nagyon hitelesnek tűnik, a formája teljesen megfelel a körülményeknek, a személyzet is valóban a repülőt üzemeltető cégnél repül és a cég adatai, elérhetőségei is valósak.

Sokan vártuk az ifjú párt a kisgépes terminál bejáratánál, de az utasok kisbuszba szálltak és máshol hagyták el a repülőteret- az kérdés, hogy vajon akkor hol ellenőrizték az útlevelüket???

- írja a képviselő.

A két utas maszkban szállt ki, de nagyon hasonlítottak a Gázszerelőre és a Műsorvezetőnőre – írja Hadházy Ákos.

Ha dublőrök voltak és a dokumentum hamis, akkor ez az egész egy nagyon mókás vicc volt – jegyezte meg a képviselő.

Hadházy Ákos hozzátette: "ha valóbán Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea utaztak Dubajba wellnessezni az immár napi 200 halottal járó járvány közepén az Önök pénzéből , az egy mélyen felháborító történet".

Ha a mellékelt dokumentum valódi (minden jel szerint az), akkor a Gázszerelő és a Műsorvezetőnő a március 15.-i hosszú...

Közzétette: Hadházy Ákos – 2021. március 17., szerda

A hvg.hu is kapott a hétvégén a Hadházyéhoz hasonló információt. Beszéltek repülési szakértőkkel, akik formai szempontból az előírásoknak megfelelőnek nevezték az ilyen jellegű dokumentumokat, illetve – mint fogalmaztak – ha nem az, akkor aki készítette, pontosan tudta, hogyan kell ennek kinéznie. Kérdéseket juttattak el Várkonyi Andreának, azonban a hvg.hu nem kapott sem megerősítést, de cáfolatokat sem.

Forrás: Facebook/hvg.hu

Címlapkép: Pixabay

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Ez undorító. A mocskos szemétládák repkednek,szórakoznak,miközben lehet,hogy Lölő munkásainak jó nagy része a járvány miatt nyomorog. Andreát meg nem irigylem. Nincs az a luxus út amiért én ezt a csúf férget megérinteném. Ehhez már gyomor kell,még hozzá jó erős. Mi a francért csinálja ez a nő? Ő nem egy nyomorgó szépség,aki csak a testéből tudna megélni. Nem egy VV Éva aki kénytelen volt árúba bocsájtani a testét,hogy olyan színvonalon élhessen amit a villában megszokott. Na mindegy,de emberileg a járvány közepén ezzel cukkolni az alapból is elkeseredett ember milliókat,ez durva nagyon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Dubaj mennyire veszélyesebb mint Brüsszel ?
simmering73
A nemzet Gázszerelője és a Műsorvezetőnő románca. Gusztustalan egy lávsztori, de nekünk csak ez jutott. És ez is kurva sokba fog kerülni az adófizetőknek.
cikicakk55
@Horizont: Tegnap 18:12
Én Bochkor helyében már rég bepereltem volna,hogy az életvitelével alkalmatlan a lánya nevelésére.Nem olyan pici már az a lány,gondolom látja mekkora bunkó a vőlegénye anyának és még ronda is.Milyen cikizéseket kaphat ez a szerencsétlen lány az ismerőseitől. Gondolom a barátaitól nem,hisz a barátok inkább sajnálják és könnyíteni szeretnének az elkeseredésén.Bocsinak el kellene vennie a gyereket tőle. Mit tanulhat otthon? Hogyan lophat milliárdokat Orbán segítségével. Hogyan szereznek meg értelmes nők,egy ilyen aljadék embert csak azért,mert azt hiszi van pénze. Amennyiben sejti is Andrea,hogy mészárosnál nem mind arany ami fénylik,abban bízik,hogy azért az a népszerű cég az övé marad és fel tudja virágoztatni Lölő nélkül is. Az biztos,hogy egy jó apa nem szeretné a lányát ilyen családra bízni.
Aki Én
@Csizmás Kond: Kérdezd orbánt, ő kérte Dubai mellőzését.
kokopelli
@Aki Én: A férfiaknak veszélyes,mert csak bevásárolni lehet ott! Én úgy ráfáztam az asszonynál,mert őt a barát-
női kioktatták!A cca.45-50°C átlaghőmérségeknél,még a hotel homokos strandját sem tudja használni a vendég!
Irány a "Mall" és az ivás!
Namely
A cikk tartalma zanzásítva:
"Nem tudjuk, hogy így történt-e, egyvalami biztos, hogy van egy repülő, a repülési szakértő pedig azt mondja, hogy nem tudja."
Kérdések:
1. Hadházy meddig megy el a hitelessége égetésében? Már a hangvétel is nagyon gagyi (Gázszerelő, Műsorvezetőnő, mint valami rossz iskolai dráma). Tények nincsenek, bár az is igaz, hogy a jelenlegi politikai közegben nem is kellenek.
2. Miért nem tud olyan komolyan dolgozni, mint 2013-2016 között? Na erre egyszerű a válasz: mert a parlamenti agy (Schiffer András) már nincs ott, hogy segítse ezt a droidot.

3. Mi a csudának megy az ember abba a sivatagi pöcegödörbe?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.