Csak valódi nemzeti összefogással és oltakozással fékezhető meg a koronavírus-járvány – közölte a Facebookra feltöltött szerdai videoüzenetében a Volner Párt alelnöke.

Volner Párt: a baloldal szedett-vedett társaság
Fotó:YouTube

Jávor Miklós, a pártelnök Volner János oldalán látható videóban közölte: elfogadhatatlan, hogy a baloldali összefogás pártjai heteken át lejárató kampányban támadták a kínai és orosz vakcinát, bizonytalanságot keltve.

Felháborító, hogy amíg orvosok, ápolók és betegek küzdenek mások, illetve saját életükért, addig a baloldali összefogás magyar emberek halálában mérhető politikai nyerészkedési kampányt folytatott

- fogalmazott.

Szerinte a baloldal egyszer csak pálfordulást hajtott végre, és képviselői már azt ismételgették, hogy mindenki nyugodtan olttassa be magát a kínai és az orosz vakcinával.

Mi várna ránk, ha a "szedett-vedett baloldali társaság" megnyerné a 2022-es országgyűlési választást? A Fidesz hatalmi arroganciáját és a korrupciót felváltaná a káosz és a koncon való marakodás

- mondta Jávor Miklós.

Forrás:MTI
Címlapkép:YouTube

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
A fidesz örül ezeknek a kis pártocskáknak. A rájuk adott töredék szavazat az övék lesz. Ha elég sok majd meghálálják valamilyen formában Vollnernek.
Yoda69
Jól van volner kiskutya, megvolt a napi kuncsorgasod. Megérdemled a csontot.
Most mar fekszik, nyugszik!
szaboria1
@csak úgy...: De bizony Ő az aki bujkálva járt a szeretőjével.
ómió
Már, amennyiben a bolsimutánsok szedettvedettek!
gina
Te meleg kis senki, jobb ha kussolsz ///

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.