Szerdai Facebook posztjában írta meg Gyurcsány Ferenc véleményét, miután kiderült, egy keringő utaslista szerint Mészáros Lőrinccel és Várkonyi Andreával tért haza éjszaka Dubajból a NER-gép – írja a 24.hu.

Gyurcsány durván beszólt Mészároséknak: senkik vagytok!
Fotó:MTI/Kovács Tamás 

Nem Dubajba kell menni, hanem a francba. De tényleg

A fél ország beteg, vagy fél a vírus miatt, a kórházainkban hadiállapotok uralkodnak, a gazdaságunk romokban, ezrek vesztették el a munkájukat.

És akkor mit csinál a fideszes elit? Orbán strómanja? Dubajba utazik. Magángépen. Minden járványügyi ajánlás ellenére. Mert a senkik ma a dubaji légtérben érzik magukat valakinek. Mert nekik lehet

- írta posztjában.

hát nem lehet. A mocsok az mocsok, elromlottatok végleg. Mi nem fogunk veletek együtt romlani. Mert senkik vagytok.

Forrás:24.hu, Facebook
Címlapkép:MTI/Kovács Tamás

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Lölő egyáltalán tud külföldiül?...
Csizmás Kond
...Ferinek az agyára ment a brüsszeli levegő...
rokker33
Süket duma...Teljesen átvette Jakab stílusát, de neki ez soha nem állt jól. Inkább ássa el magát amiért hatalomra juttatta Orbánt!!!
Clavigo
@Qqberci: Asszem a lovari megy neki...Azzal úgy el van.
pécsi
Feri! A nagy megmondó, a nagy hazúg! Nem kell másokat ócsárolni, hiszen rendszeresen Brüsszelben pihen!/ az asszony árnyékában/. Önmérsékletet. Milyen ember játsza az ártatlant? Az apró elvtárs által elrabolt zsidó villában sütkérezik, milliárdos a pécsi kisz-es fiú. Hol a szakdolgozat feri? Máig nem találják. Milyen erkölcsi szinvonal ez? Ha sarokba szorítják, akkor kilöveti bárki szemét! Szemét!
csak úgy....
@Qqberci: na az meg a másik, szerintem (minimum) 7 nyelven mutogat...,a sejkek nem is sejtik,hogy lölö mire nem képes.
vitriol
@rokker33: Ezen az alapon az ország kétharmada eláshatja magát
csak úgy....
@rokker33: te hány éves? akkor miért hiszel még mindíg a mesékben?
az úgy történt,hogy a kettö alkalmatlan kisz. királyfi közül ,elöször az alkalmasabb került trónra,majd kiderült,hogy alkalmatlan,erre jött a még alkalmatlanabb,nagy dumás, hóbortos,foci buzi kisz. királyfi, aki stadionokkal kápráztatta el az alattvalókat! aki még máig is élne,ha közben nem haltak volna ki alóla az alattvalók..
fergeteg
Te meg nem tudsz itthon lakást bérelni f...fej.
Persze Brüsszelben vered a nyálad te milliárdos komcsi ! Klárit miért nem vitted egy európai orvosi ellátás ürügyén.
csak úgy....
@fergeteg: minden erdélyi ember ennyire okos,mint te ? csak szét ne vessen tikteket az ész,mert azért kár vóna értetek...
simmering73
Adj a büdös kommunistáknak Feri. Söpörjük el a regnáló moslékkoalíciót.
Gyurka80
Megszólalt a nagy böszme senki, jobban tette volna ha befogja a pof,,ját!
Aki Én
Megy a buta böszmézés, de azt senki nem mondja meg, miben nincs igaza.
Az ilyenekért, meg a milliárdos kínai vakcina bizniszük miatt Európában már futva menekülnének a felbőszült tömeg elől.
csak úgy....
@Gyurka80: tibim,holnap 5 körül kell kezdened mint shikari...nem ám elalszol!
csak úgy....
@Aki Én: oszt a paks II, meg a belgrád-budapest neked semmi? még "élvezni" fogja a magyar,hogy teli pofával röhög rajta a székely...
rokker33
@vitriol: Igen a sok balfasz Orbán cigány királyra szavazott, de megértem öket nem ítélek el senkit emiatt!!!Gyurcsány becsapta az embereket még ha ezt nyíltan nem is vállalta már késő volt. Az őszintesége juttatta Orbánt 2/3 os hatalomra amit nehezen fognak tőle elvenni!
rokker33
@csak úgy...: Ez így van ezen nem vitatkozom. De ha Gyurcsány kicsit visszafogja magát és nem dumál annyit Öszödön, hanem végzi a dolgát amire az emberek megbízták,akkor most nem lennénk ilyen szarban. Már késő 22 ben is meglesz a 2/3 ez 100% .Az egész választás Orbán kezében van. Nincs már független intézmény ezt Te is tudhatnád és Putyin is besegít nekik. Esélytelen hogy lesz kormányváltás. Köszöntjük Gyurcsány Ferenc!!
csak úgy....
@rokker33: mostanában így ,hogy nyugaton élsz és dolgozol ettöl azt hiszed ,hogy okosabb vagy (mert többet keresel) és már nem is lehet "átbaxni" mert hirtelen több eszed lett (a pénztöl?) és azzal,hogy kimentél mindent tisztán látsz!? ez egy marha nagy tévedés! neked fingod nincs arról az országról ahol élsz és dolgozol,föleg nem az emberek mentalitásáról,de közben lököd itt az okosat,hogy ez így-vagy úgy,na meg a migrik mikor migriznek. szerintem jobb ha hazamész ,vagy próbálod nem kritizálni azokat,akik befogadtak és megfizetnek,tudod..,nem szarik senki oda ahonnan eszik!
bocs,nem okoskodni akartam,ezt én itt nyugaton több mint 30 éve tapasztalom,hogy itt miattam nem változik semmi, hiába riherongyoznám merkelt vagy bárkit,akit a magyarok szoktak..,te csak azokkal szemben lehetsz kritikus,akik elöl külföldre kényszerültél! értesz?
csak úgy....
@rokker33: gyurcsány volt még a király,mikor te nyugatra kényszerültél?
karma1
@csak úgy...: en orban elso csaszarsaga alatt, 21 eve jottem el otthonrol, de omiatta nem mennek haza semmi penzert sem! Amibe taszitotta az orszagot, az egyszeruen leirhatatlan!
Akik "boszmeznek", "gyurcsanyoznak", azoknak fogalmuk sincs, mit jelent az oszodi beszed - es nem az abbol kiragadott EGY mondat! - es hogy ez egy belso mszp-s partosszejovetel volt, ahol Gyurcsany eppen arra hivta fel a figyelmet, hogy nagy baj lesz, ha ilyen modon folytatjak a politizalast. "Hala" az aruloknak, - szili katika, meg a tobbi szemetlada, aki kisunnyogott Gyurcsany hata mogul - kerult Gyurcsany meltatlan helyzetbe.
A "megoszto politikus" jelzot senki mas nem hasznalta ra, kizarolag az uthengerszeruen mukodo fideszes /goebbels/finkelstein/habony propaganda politika!
A valosag teljesen mast mutat - de amikor egy gyurcsanyozo elojon, hogy "de tuggyuk, a Gyu'csa'nyi tobbet lopott" - es en rakerdezek, hogyha "tobbet", akkor legalabb EGYET, EGYETLEN EGY ESETET mondjanak konkretan! Mert en mondom azonnal a 3000 milliard manyup lenyulast!
Szoval, mi is volt a "bune" Gyurcsanynak? - Es nincs valasz!
karma1
Na persze,... Gyurcsanyt tamadjak a KISZ-es, DEMISZ-es multja miatt - csakhogy o ezeket SOHASEM TAGADTA, hanem eloszor - amig lehetett - az mszp-ben politizalt, nem valtoztatva meg a vilagnezeteit (A 2011-ben alapitott DK-ban SEM tagadta meg ezeket az elveit, szoval a politikai iranyvonala miatt kar cikizni! O a valos ellenfele orbannak, aki mar regen ujnaci - az illiberalis unortodox baromsagaival egyutt.)
Es aki azt allitja, hogy zavaros korulmenyek kozott szerezte a vagyonat: kormanymegbizasbol tette a dolgat, es amikor modja volt ra, HITELBOL - AMIT VISSZAFIZETETT ! - vette meg a Motim-ot , ami az elso sajat uzleti vallalkozas alapja volt.
Ha a barmilyen kormany 1993-ban nem talalt kivetnivalot az MHB-tol felvett, ES VISSZAFIZETETT hitele miatt, akkor most miert probalja meg ot befeketiteni sotet ugyletekkel? Az, hogy az anyosa volt akkor az MHB igazgatoja, es MEGIS megkaphatta a kolcsont, az az akkori viszonyoknak, torvenyeknek 100 %-ig megfelelt.
Mivel 1990 ota penzugyi befektetesei szakmaban DOLGOZOTT (es amellett politizalt), a tapasztalata, gyakorlata megvolt a sajat ceg alapitasahoz, ami utan MINDIG adozott, problemat, fogast SENKI - meg a NAV sem talalt nala - pedig akkoriban simics volt az APEH atyaistene... Ha BARMI nem stimmelt volna, o lett volna a legelso, aki olyan birsagot ritttyentett volna a nyakaba, hogy talpra se birt volna allni. Szoval? Gyurcsanyozo'k?
Amikor pedig 2014-ben nemzetkozi megbizast kapott, tobbszoros atvilagitas utan, akkor a fidesz elkezdte bombazni Gyurcsanyt es Brusszelt, hogy igy halaljak meg GYurcsany politikajat, hogy annyit lophat, amennyit akar. Ekkor Dobrev Klara mindenki szamara erthetoen elmagyarazta, hogy NEM penzzel kapcsolatos ez a megbizas, hanem egy strategiai tanacsadasrol van szo! Szoval megint mellenyult a fidesz - azota pedig csak felerosodott a gyurcsanyozas.
Arra meg ne is figyeljenek, hogy tavaly 35x-s volt a tuljelentkezes GyF nyari egyetemere. Mert olyan elutasitott politikus, ja
Madácsi Pali
@Qqberci: nem hiszem, de fizetjük neki a jól nyelvelő lukszuskurvát.
Pálinkás Pál
de nem pofázni kéne, hanem cselekedni----!
Aki Én
@csak úgy...: Annyi nemzetellenes bűncselekményt követnek el, hogy már képtelenség számontartani.
Ami itt megy, az jobb helyeken 150 év fegyház. Nem most, már 10 éve.
ómió
Ezrek vesztették el a munkájukat? Amikor meg nálad százezrek, az volt a smafu, mi!? De a "demokratikusan" földönfutóvá tétel még "áll", ugye!?
Pálinkás Pál
@pécsi: már mondtam,szerencsétek volt vele...ha én lettem volna, nem a gumi repült volna a gyújtogató csürhére...aki meg randalírozott a tévénél, az talán mostanában szabadulna...
Katalina62
@Horizont: a závec felméres szerint, erősödik a Fidesz! Tehát igazad van!
vitriol
Azon túl, hogy Gy. F.-nek igaza volt abban, amit mészároséknak üzent, joga van kinyilvánítania kritikáját a kormányról, mert a hatalom bitorlójával szemben megmérette magát 2006- ban, s akkor orbán alul maradt, ezt a csorbát azóta sem köszörülte ki!
rokker33
@csak úgy...: ez most hogy jutott az eszedbe hogy én okosabbnak képzelem magam. Szeretnék még Magyarországon dolgozni, de az elveim miatt ezt nem tehetem meg. Hogy mik az elveim. Egy büdös faszszopó putris cigánynak nem fogom odaadni az adóm 0.1 % sem. Ezért dolgozom kint és ezért utálom Gyurcsányt mert csak egyedül neki köszönhető hogy most Orbán hatalmon van. Ettől én nem érzem hogy okosabb lennék csak azért átlátom a dolgokat és Gyurcsánnyal nem érdemes közösködni semmilyen formában!
karma1
@sgl: Annyiban nem ertek csak Veled egyet, hogy nem a politizalasaval volt baj, hanem azzal, hogy valoban nem szamolt le a fidesszel. Nem mentegeteskeppen, de nem ez volt neki a legfontosabb AKKOR!
De van egy olyan erzesem, hogy most ha BARKI bekerul orban helyere, annak a legelso dolganak kell lennie a fidesz teljes szetveresenek, hogy ne tudjon soha tobbet egy ilyen rohadt destrualo partta osszeallni, mert akkor ott fogjak folytatni , ahol 2002-ben abbanagytak. A magyarok meg aranyhal-emlekezetuek es beleesnenek ugyanabba a hibaba - ujra magukra huznak a fideszt, ha indulna a legkozelebbi valasztason (ugy ertem, a 2022 utani legkozelebbi valasztason)
karma1
@rokker33: Nagyon tevedsz! GEGY ZART PARTERTEKEZLETEN FIGYELMETETTE a sajatjait, KRITIKUSAN, hogy ez igy nem mehet tovabb! Mondd, te orulnel annak, hogyha mondjuk otthon osszeveszik veled a feleseged, mert nem furdesz naponta es budos vagy, es errol mondjuk nem nagyon akarnal beszelni senkivel sem, de a kamasz gyereked elrohanna a munkahelyedre, es ott ilyesmivel telekiabalna a fonok szobajat? Mert a mult heten az apuka nem adott neki eleg zsebpenzt, es most igy akarja az apjat megbuntetni? Mert pont ez tortent: volt egy csaladon (mszp-n) beluli tabula rasa, Gyurcsany elmondta a tagoknak, a vezetosegnek, hogy ez igy nem mehet tovabb, majd jott az ominozus "loptunk-csaltunk ejjel-nappal" kijelentes, ami mondattal aztan szlikati el is rohant orbanhoz, arulkodni. Holott semmi mas nem tortent, csak Gyurcsany, mint partvezeto, nem haritotta el magarol a felelosseget, es azert beszelt tobbesszam elso szemelyben, hogy "mi" loptunk, csaltunk, stb...
Pedig ha az o multjat nezed, akkor ami vallalkozast felepitett, egy teljesen fair, mindenki mas szamara IS elerheto kolcsonbol inditotta, amit vissza is fizetett! Mig orbanrol tudjuk, hogy a fidesz-mdf szekhaz jogtalan eladasabol lett az apja kobanyaja - ami szekhazat teljesen jogtalanul adta el, es amit azota sem fizetett vissza semmilyen jogutodnak sem.
Ha Gyurcsany hulye volt, akkor csupan annyiban volt hulye, hogy a sajat becsuletes hozzaallasabol indult ki, feltetelezve, hogy egy tisztesseges(nek latszo) part elnoke, akikkel lehet beszelni, es be lehet veluk fejeztetni ezt a bunos viselkedest.
11 eve orban nem csinal mast, csak folyamatosan kampanyol, es gyurcsanyozik - mert KIZAROLAG TOLE RETTEG! Senki mastol nem tart - kizarolag GYurcsanytol! Es 11 eve keptelen rabizonyitani meg egy guriga WC papir ellopasat se! Ettol vegtelenul frusztralt orban - ennek a levet issza az orszag - vagyis orban egyre rosszabbodo elmeallapotat
mzper x
@FLETÓ: FLEPNIS

"OPNI, megyünk OPNI
Az Orbán meg a Kövér Laci
És OPNI, megyünk OPNI
(ott majd kényszerzubbonyt adnak ránk")

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.