Szerdai Facebook posztjában írta meg Gyurcsány Ferenc véleményét, miután kiderült, egy keringő utaslista szerint Mészáros Lőrinccel és Várkonyi Andreával tért haza éjszaka Dubajból a NER-gép – írja a 24.hu.

Gyurcsány durván beszólt Mészároséknak: senkik vagytok!
Fotó:MTI/Kovács Tamás 

Nem Dubajba kell menni, hanem a francba. De tényleg

A fél ország beteg, vagy fél a vírus miatt, a kórházainkban hadiállapotok uralkodnak, a gazdaságunk romokban, ezrek vesztették el a munkájukat.

És akkor mit csinál a fideszes elit? Orbán strómanja? Dubajba utazik. Magángépen. Minden járványügyi ajánlás ellenére. Mert a senkik ma a dubaji légtérben érzik magukat valakinek. Mert nekik lehet

- írta posztjában.

hát nem lehet. A mocsok az mocsok, elromlottatok végleg. Mi nem fogunk veletek együtt romlani. Mert senkik vagytok.

Forrás:24.hu, Facebook
Címlapkép:MTI/Kovács Tamás

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Katalina62
@Horizont: a závec felméres szerint, erősödik a Fidesz! Tehát igazad van!
vitriol
Azon túl, hogy Gy. F.-nek igaza volt abban, amit mészároséknak üzent, joga van kinyilvánítania kritikáját a kormányról, mert a hatalom bitorlójával szemben megmérette magát 2006- ban, s akkor orbán alul maradt, ezt a csorbát azóta sem köszörülte ki!
rokker33
@csak úgy...: ez most hogy jutott az eszedbe hogy én okosabbnak képzelem magam. Szeretnék még Magyarországon dolgozni, de az elveim miatt ezt nem tehetem meg. Hogy mik az elveim. Egy büdös faszszopó putris cigánynak nem fogom odaadni az adóm 0.1 % sem. Ezért dolgozom kint és ezért utálom Gyurcsányt mert csak egyedül neki köszönhető hogy most Orbán hatalmon van. Ettől én nem érzem hogy okosabb lennék csak azért átlátom a dolgokat és Gyurcsánnyal nem érdemes közösködni semmilyen formában!
karma1
@sgl: Annyiban nem ertek csak Veled egyet, hogy nem a politizalasaval volt baj, hanem azzal, hogy valoban nem szamolt le a fidesszel. Nem mentegeteskeppen, de nem ez volt neki a legfontosabb AKKOR!
De van egy olyan erzesem, hogy most ha BARKI bekerul orban helyere, annak a legelso dolganak kell lennie a fidesz teljes szetveresenek, hogy ne tudjon soha tobbet egy ilyen rohadt destrualo partta osszeallni, mert akkor ott fogjak folytatni , ahol 2002-ben abbanagytak. A magyarok meg aranyhal-emlekezetuek es beleesnenek ugyanabba a hibaba - ujra magukra huznak a fideszt, ha indulna a legkozelebbi valasztason (ugy ertem, a 2022 utani legkozelebbi valasztason)
karma1
@rokker33: Nagyon tevedsz! GEGY ZART PARTERTEKEZLETEN FIGYELMETETTE a sajatjait, KRITIKUSAN, hogy ez igy nem mehet tovabb! Mondd, te orulnel annak, hogyha mondjuk otthon osszeveszik veled a feleseged, mert nem furdesz naponta es budos vagy, es errol mondjuk nem nagyon akarnal beszelni senkivel sem, de a kamasz gyereked elrohanna a munkahelyedre, es ott ilyesmivel telekiabalna a fonok szobajat? Mert a mult heten az apuka nem adott neki eleg zsebpenzt, es most igy akarja az apjat megbuntetni? Mert pont ez tortent: volt egy csaladon (mszp-n) beluli tabula rasa, Gyurcsany elmondta a tagoknak, a vezetosegnek, hogy ez igy nem mehet tovabb, majd jott az ominozus "loptunk-csaltunk ejjel-nappal" kijelentes, ami mondattal aztan szlikati el is rohant orbanhoz, arulkodni. Holott semmi mas nem tortent, csak Gyurcsany, mint partvezeto, nem haritotta el magarol a felelosseget, es azert beszelt tobbesszam elso szemelyben, hogy "mi" loptunk, csaltunk, stb...
Pedig ha az o multjat nezed, akkor ami vallalkozast felepitett, egy teljesen fair, mindenki mas szamara IS elerheto kolcsonbol inditotta, amit vissza is fizetett! Mig orbanrol tudjuk, hogy a fidesz-mdf szekhaz jogtalan eladasabol lett az apja kobanyaja - ami szekhazat teljesen jogtalanul adta el, es amit azota sem fizetett vissza semmilyen jogutodnak sem.
Ha Gyurcsany hulye volt, akkor csupan annyiban volt hulye, hogy a sajat becsuletes hozzaallasabol indult ki, feltetelezve, hogy egy tisztesseges(nek latszo) part elnoke, akikkel lehet beszelni, es be lehet veluk fejeztetni ezt a bunos viselkedest.
11 eve orban nem csinal mast, csak folyamatosan kampanyol, es gyurcsanyozik - mert KIZAROLAG TOLE RETTEG! Senki mastol nem tart - kizarolag GYurcsanytol! Es 11 eve keptelen rabizonyitani meg egy guriga WC papir ellopasat se! Ettol vegtelenul frusztralt orban - ennek a levet issza az orszag - vagyis orban egyre rosszabbodo elmeallapotat
mzper x
@FLETÓ: FLEPNIS

"OPNI, megyünk OPNI
Az Orbán meg a Kövér Laci
És OPNI, megyünk OPNI
(ott majd kényszerzubbonyt adnak ránk")

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.