Facebookon a kompolti polgármesterről szóló cikk alá kommentelt Klausmann Viktor, aki a '90-es években népszerű Szerencsekerék vetélkedő házigazdája volt – írja a Telex.

"A tárgyiasított k*rvát nem sajnálom. Ő ezt az utat választotta." – mondta a gyöngyösi polgármester jelölt
Fotó:Pixabay

Valamint 2019-es önkormányzati választáson a Városom, szeretlek Egyesület–Fidesz–KDNP jelöltjeként indult Gyöngyös polgármesteri posztjáért, de nem kapott elegendő szavazatot, hogy mandátumhoz jusson.

A tárgyiasított kurvát nem sajnálom. Ő ezt az utat választotta

- írta kommentben Klausmann.

A Heves megyei község polgármesterét, Balázs Zoltánt többen bírálják feltűnően jó anyagi helyzete miatt, de ő azt mondja, ezt csak a szerencséjének köszönheti.

A sajtóban többször felbukkant egy fotó is, amely a polgármester születésnapi buliján készülhetett, és az látható rajta, hogy a településvezető éppen egy össze-tejszínhabozott testű meztelen nőn feltálalt tortát vág fel. A fotó alapján az ominózus jelenetnél több férfi és jó pár nő mellett egy kislány is jelen volt.

A fotót sokan megosztották Facebookon, köztük a Diétás Magyar Múzsa nevű oldal is, a Magyar Jelen nevű portál cikkével együtt. A poszt szövegében felháborodnak azon, hogy egy ilyen helyzetben hogyan lehet jelen egy nyolc év körüli kislány, és azt is hangsúlyozzák, hogy a meztelenül, tortával a testén fekvő fiatal nő szexuálisan megalázó helyzetben volt.

Ez alá a poszt alá kommentelt Klausmann Viktor, aki azt írta:

Kiváló írás!! A »szexuális megalázás«️ legalább is a fekvő hölgy esetében nem helyén való. Ez a munkája, ebből él, a »legősibb foglalkozás«️ professzionális űzője. Kurva. Nem kell ezt túlspilázni.

Ekkor egy kommentelő próbálta felhívni Klausmann figyelmét arra, hogy tárgyiasítanak, tárgyként kezelnek egy nőt. Erre Klausmann azt válaszolta:

ez a divatos szöveg mostanság. Tök mindegy, hogy népnemzeti, vagy proli, jó érzésű, intelligens ember ilyet nem csinál. Én inkább a 8 év körüli kislányt sajnálom nagyon. A felnőtteket egyáltalán nem. A tárgyiasított kurvát sem. Ő ezt az utat választotta. Nem akart egy multi üzemben napi 8 órában, óránként 5 perc bagószünettel, három műszakban nettó 200 ezerért kínlódni. Ennek a felét most, itt megkereste. Abban csak reménykedhetünk, hogy a torta alatt egy jó kemény fém tálca volt..

Forrás:Telex
Címlapkép:Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Igaza van. Kinek mi köze hogy mit csinál..Mindenki foglalkozzon saját magával.
balos
A politikai mesterség,már szimbiózist mutat a kurvákéval!A kurvák viszont adnak valamit,amit a politikusok jó része már inkább kisajátít magának!Az örömöt amit szerezhetne a kitartóinak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.