Gyorsan változik a járványügyi helyzet, ám a sebessége meg sem közelíti az önellentmondásoktól, titkolózástól, ködösítésektől hemzsegő kormányzati kommunikációt. Ha azonban kizárólag a tényekre szorítkozunk, számos következtetést levonhatunk, s egyben a legsürgősebb teendőt is megfogalmazhatjuk.----- az államnak NEM célja a járvány elleni védekezés. Sem a vírus terjedésének lassítását, sem a lakosság beoltását nem tartja fontosnak. Annál inkább célja a rendkívüli jogrend és a korlátozások a lehető leghosszabb ideig való fenntartása. Ennek az okairól már írtam korábban: – ezek biztosítják a keretet a független intézmények bedarálásához; – a még megszerezhető – s az intézkedések miatt kivéreztetett – cégek, vállalkozások bekebelezéséhez; – az önkormányzatok – járványkezelés címén történő – ellehetetlenítéséhez; – a járványkezeléssel semmilyen összefüggésben nem lévő törvények bevezetéséhez; – s végül, ez ágyaz meg hosszú távon Magyarország az EU-ból való...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"Az államnak NEM célja a járvány elleni védekezés."

Mivel az állambácsi tudja, hogy a gazemberséget nem lehet a végtelenségig folytatni, ezért már régen semmi más célja nincs csak a mindenre kiterjedő harácsolás, dáriuszi mennyiségű kincsek felhalmozása az állambácsi és rokonai kezén és az ennek érdekeit képviselő államszervezet kialakítása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.