Egy ámokfutó múlt szombaton egy sebészollóval esett neki a lélegeztetőgépen lévő Mariannának. A Blikk információi szerint a támadó rendszeres drogfogyasztó volt, valószínűleg az elvonási tünetek hatása alatt cselekedett.

Kiderült, hogy miért ölte meg sebészollóval a támadója az 54 éves tanárnőt a Covid-osztályon

A kép illusztráció. Fotó: Pixabay

A támadó az asszony mindkét szemét, az agyát és a mellkasát is súlyosan megsebesítette. A Blikk megkérdezte egy közeli hozzátartozóját a példátlan esetről.

Tudjuk és tapasztaljuk, mennyien aggódtak Mariannáért és milyen sokakat megrázott az, ami vele történt. Ezért pár gondolatot megoszthatok róla az olvasókkal, hiszen nekünk is fontos, hogy úgy emlékezzenek rá, amilyen valójában volt. Egy tiszta szívű, áldozatkész embert veszítettünk el, aki soha a légynek sem ártott. A családjának és a munkájának élt, utóbbit a hivatásának tekintette és mindig is úgy állt hozzá. Egy budapesti általános iskolában tanított matematikát, és szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy a diákjai nagyon szerették. Több volt ő, mint tanár, egy igazi pedagógus volt, aki legalább annyira törődött a gyerekek lelkével, mint a tananyaggal

– mondta megrendülten a Blikknek Marianna egyik családtagja.

A cikkből az is kiderült, hogy a támadója is az osztályon feküdt, és végzetes ámokfutása előtt más betegekre is rátámadt.

Az még nagy kérdés, hogyan került hozzá a sebészolló, amelyet csak az orvosok és a nővérek használhatnak.

Miután elkövette a támadást, egy biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni, ám dühében őt is megsebesítette. Végül a rendőrök a kórház udvarán kapták el. A nyomozási bíró előtt nem tett vallomást, csak annyit közölt, hogy nem emlékszik semmire. A lap információi szerint a támadó rendszeres drogfogyasztó volt, valószínűleg az elvonási tünetek hatása alatt cselekedett.

Az elkövető jelenleg az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben van.

A BRFK közben részletesen beszámolt arról, hogy mi történt pontosan a Honvédkórházban. A beszámoló szerint előbb egy nő nyakát szorongatta és ütni kezdte a mellkasát. Egy ápoló a nő segélykérő hangjára berohant a kórterembe. A férfi ekkor kötözésre használt ollókat kapott fel és meg akarta támadni az ápolót. A folyosóra kihátrálva egy másik ápolóval együtt próbálták leküzdeni a férfit, aki egy másik kórteremhez érve berohant oda.

Ott váratlanul egy altatásban és lélegeztetés alatt álló beteghez lépett, akit közel harminc alkalommal fejen szúrt a kezében lévő ollókkal.

Forrás: Blikk
Címlapkép: Pixabay

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Hazatoloncolni Kínába. Ott kivégzés jár ezért, amit meg is érdemel.
vacsi
Egy mocskos drogos (most tekintsünk el attól, hogy kínai) hogy kerülhet egy normál kórházba, úgy, hogy nincs az ágyhoz bilincselve?! Az orvosok nem tudják, hogy súlyos elvonási tünetei lehetnek?! Egy értékes embert ezek szerint lecseréltek egy féregre?!
simmering73
Hazatoloncolni Kínába. Ott kivégzés jár ezért, amit meg is érdemel.
jesz
Egy egyenruhás most azt mondta bele a kamerába, hogy teljesen tiszta volt a legálisan itt-tartózkodó kíai faszi, sem drogot, sem alkoholt nem ivott, békés családi életet élt, szakácsként dolgozott...

Egy újságcikk írója szerint, pont ellenkezője a faszi életvitele...

Namostakkor mi van ilyenkor?
Toller Béla
Alapos kivizsgálást kellene itt tartani ! Ennyire nagy kábszeres befolyásoltság nem maradhatott titokban, és akkor mit keresett ez az ember öntudatlan más betegek társaságában ? Tán bizony le lett foglalva a megfelelő hely a COVID-osok számára ? A mélyaltatásban lkévő embert fokozott védelem illeti meg, az itt hol volt ? Csak úgy berohant hozzá egy őrült ?
SÍva
Kíváncsi vagyok, hogy a szerencsétlen áldozat családja kap-e kárpótlást qrmányunktól? A jól megérdemelt börtönbüntetést szokták milliókkal jutalmazni de az áldozatokat vagy családtagjaikat sz.rban hagyják.
karma1
@jesz: Kepzeld el, ha a korhazban dolgozo biztonsagi or (??? ez meg mi a turo beosztas egy korhazban???) azt mondana, hogy "igen, tudtuk, hogy drogos volt, hogy lehetnek elvonasi tunetei, de nem mukodik a toxikologiai osztaly, bocsanat"
Te el tudod kepzelni, hogy az igazat mondta volna ?
En meg sosem hallottam gyaszbeszedet, amiben azt mondtak volna, hogy "itt nyugszik Kovacs Jozsi, akinek a halala megvaltas volt a csaladja szamara, mert egy alkoholista, duhongo barom volt otthon, ha ivott - marpedig mindig ivott - es bankrablasbol szerezte a drogra a penzet" ???
Masszoval: mentik a munder becsuletet, kulonben meg egy ellenzeki adatgyujto kepviselonek az eszebe jut megkerdezni, hogy milyen papirokkal is rendelkezett ez a kinai joember, ki importalta ot ide?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.