A Fidesz azzal vádolja a baloldalt, hogy a keleti vakcinák elutasításával félmillió ember életét kockáztatta volna csak azért, hogy lassítsa az oltási folyamatot, ezzel ártson a kormánynak és politikai tőkét kovácsoljon magának.

Hollik: a baloldalnak még az emberi élet sem számít, oltásellenese
Fotó:Mohai Balázs MTI/MTVA

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebookra csütörtökön felkerült videónyilatkozatában arra hívta fel a figyelmet:

Magyarország közelít a másfél millió beadott vakcinához, ezzel átoltottságban, lakosságarányosan továbbra is a második az Európai Unióban.

Úgy vélte:

ha a baloldalon múlt volna, még mindig várnának az oltásokra, hiszen a baloldal egyértelműen nemet mondott a keletről érkező vakcinákra. Sőt – folytatta – még petíciót is indítottak, amivel be akarták tiltani a kínai vakcinákat.

Nincs ezen mit szépíteni írta, majd folytatta mondanivalóját:

az oltásellenes baloldal félmillió ember életét kockáztatta volna csak azért, hogy lassítsa az oltási folyamatot, ezzel ártson a kormánynak, és politikai tőkét kovácsoljon magának. Nekik még az emberi élet sem számít. Szégyelljék magukat!

Forrás:MTI
Címlapkép:MTI

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csapnivalo
Azt gondolom, itt nem a logikából diplomáztak annak idején...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
Egyfolytában mutogat és hazudik... Hazudik és buta... annyira buta, hogy nincs kihez- mihez hasonlítani. Egyedül nyelvcsapásban verhetetlen!
pécsi
@Horizont: idióta. Az oltópontokat nem BALLIBSI POLGÁRMESTEREK hozzák létre, mert legfeljebb ők fogják oltani a megvezetett híveiket! Normális ez? Ne keverjétek a szart. Másfél millió ember megkapta az oltást, ők nem halnak meg.Az oltás ellenesek szarháziak, primitív prosztók. Ne őket halgassátok szerencsétlenek, mert szeretteitek is megpusztulhatnak a mocskos komonista uszítás miatt. Nekünk Magyaroknak minden élet számít. Még a szarháziaké is, hiszen, lehet az utolsó pillanatban megtérnek!
Józsipapa
pityu - vegyetek vissza; nem most van itt a politikai haszonszerzés ideje !!!
( ezt szoktátok mondani )
dolgozzatok, mert százak halnak meg naponta
az elkésett intézedéseitek miatt!!!
és tudod, van egy ember aki a halottak
számát figyeli a sikeres védekezés igazolásaként - ami eddig nemigen jött be
neki !!!
úgy, hogy kevesebb duma több odafigyelés !!!
Yoda69
holalik, miattatok halnak meg naponta tobb szazan. Az elcseszett vedekezes, a jarvanykezeles, az oltasi kaosz es az emberek felelme a vakcina mutyik miatt mind a ti saratok. Nem kene masra dobalni a szart, amit ti csinaltatok.
Az egyetlen helyes ut az lenne, ha meg most lemondanatok a kormanyzasrol, es szakertoknek atadni az iranyitast.
Gazella
@pécsi: No fene ..szharkari, durbincs, hajasbaba, et cetera vagy te .. narancs béll troll%!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.