A legtöbb kommentelő döbbenten olvasta a polgármester bejegyzését.

Szaniszló Sándor a Facebook-oldalán közölte, hogy több száz adag kínai koronavírus vakcinára nem volt jelentkező, ezért a megmaradt készletet a kormány elszállítja.

A 18. kerület polgármestere levelet írt Kásler Miklós miniszternek, hogy a kieső oltóanyag-mennyiséget azonnali pótolja olyan

A DK-s polgármester szerint a kínai vakcinákat visszautasították a 18. kerületben

„unió által engedélyezett vakcinával, amelyik iránt megvan a közbizalom”.

Azt is kérte, hogy amennyiben lehetséges,

„ilyen esetben tegyék lehetővé a soron kívüli oltásokat a többi regisztrált lakos számára!”

Az oltási sorrend meghatározása ugyanis nem tartozik az önkormányzatok hatáskörébe. Majd azzal zárja a posztját, hogy továbbra is kérnek mindenkit, hogy jelentkezzenek az oltásért.

A legtöbb kommentelő döbbenten olvasta a polgármester bejegyzését. Volt, aki csak annyit írt: „Visszaküldték . ..?!” Más azon háborog, hogy a 74 éves édesanyja még mindig vár az oltásra és a háziorvosnál jelezte, hogy a kínai vakcinát is elfogadja. „Miért nem kapott akkor értesítést?” – teszi fel a kérdést.

Forrás: mandiner.hu

Címlapkép: MTI /Beliczay László

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Aprócska kis kérdésem lenne. Egy akár csak egy karácsonyfa égőt is CE európai engedéllyel lehet forgalmazni, Mondhatjuk, minek ide ilyen engedély, hiszen szuper, gyönyörűen világítanak az égők, villognak a zenére és keveset fogyaszt, ugyanakkor több milliót már eladtak belőle a világon. Fel lehet tenni a kérdést. Minek akkor ide holmi európai engedély? Elég, ha a kereskedelmi miniszter jóváhagyja. Van persze más példa is. Tata. A hazai gépjárműállomány egyre idősebb. Az átlag magyar örül, ha egy tíz éves autót meg tud venni. Az indiai Tata olcsó autókkal próbált bejutni az uniós piacra. Sem a törésteszten, sem a károsanyag kibocsájtási vizsgán, sem más teszten. Pedig Indiában több millió példányt gyártanak és eladnak. Nagyon olcsón lehetne hozzájutni az új autókhoz. Csak a gazdasági miniszter jóváhagyása kellene. Na most van egy valami, amit az emberbe nyomnak. Még kevesebbet tudunk róla, a szakmabeliek szintén semmit sem tudnak. Akkor mégis hogy is van ez? Minek hordozgatni a műszaki vizsgára az autót, a buszokat? Bemondásra kell cselekedni, vagy mégsem?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
És a visszautasításhoz persze "az efftársaknak semmi köze"! Hihetőbb hazugság egy szál se?
emerencia
@kereső: Két olyan fontos dolgot mondott rólam az orvosom a telefonban, ami nem fedi a valóságot. Nem mondom, hogy minden orvos ilyen de ő megspórolt néhány kattintást mielőtt felhívott. Nem kívánom el, hogy mindig mindenkiről mindent fejből tudjon de legalább nézzen utána mielőtt egy EU által el nem fogadott vakcinával megkínál. Csak annyi tudást szerettem volna tőle, amennyit én is meg tudok nézni az eeszt-ben. Ja és járvány előtt sem volt lelkiismeretes, mikor lett volna idő rá. Én hülye ennek ellenére bíztam benne, hiba volt. Tisztában vagyok azzal, hogy milyen nehéz most nekik de akkor a hozzátartozóm, egy sokkal nagyobb létszámú praxissal rendelkező orvosa miért azzal kezdte, hogy itt vannak az adatai előtte és még ezen kívül feltett néhány kiegészítő kérdést is. Neki semmi oka, hogy ne bízzon az orvosában mert azelőtt is rendszeresen elküldte a megfelelő vizsgálatokra.
levarosbukta
@Shikari: Most lukra futottál Shikari! A háziorvos csak és kizárólag annak adhatja be a vakcinát aki szerepel a listáján. Ha nem kéri a delikvens nem adhatja be másnak Az hogy abban a kerületben vannak beoltatlanok akik megkaphatták volna a maradékot igy jártak, miért nem tetszettek időben regisztrálni, vagy egyáltalán regisztrálni. Ráadásul ha tájékozódtál volna akkor tudhatnád hogy visszakérték a vakcinákat és neki vissza kellett adni.
gina
@Shikari: Te mit teszel itt te férek fidesz fattyú??? undoritóak vagytok , semmihez nem értetek mocskos banda
gina
@ómió: Akinek van józan esze és nem itta el mint a legtöbb idióta fidesz hivő, azt nem kell meggyőzni hogy mi a jó és mi a szar vakcina, ennyit erről
Borsodi
Borsodban személyesen telefonálgat Ríz Gábor országgyűlési képviselő,hogy regisztráljunk oltásra,de ha nem legalább az e-mail címünket adjuk meg a fidesznek. Vajon miért,készülnek a választásra?
www.youtube.com/watch?v=nnBPV5TDk6g

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.