A legtöbb kommentelő döbbenten olvasta a polgármester bejegyzését.

Szaniszló Sándor a Facebook-oldalán közölte, hogy több száz adag kínai koronavírus vakcinára nem volt jelentkező, ezért a megmaradt készletet a kormány elszállítja.

A 18. kerület polgármestere levelet írt Kásler Miklós miniszternek, hogy a kieső oltóanyag-mennyiséget azonnali pótolja olyan

A DK-s polgármester szerint a kínai vakcinákat visszautasították a 18. kerületben

„unió által engedélyezett vakcinával, amelyik iránt megvan a közbizalom”.

Azt is kérte, hogy amennyiben lehetséges,

„ilyen esetben tegyék lehetővé a soron kívüli oltásokat a többi regisztrált lakos számára!”

Az oltási sorrend meghatározása ugyanis nem tartozik az önkormányzatok hatáskörébe. Majd azzal zárja a posztját, hogy továbbra is kérnek mindenkit, hogy jelentkezzenek az oltásért.

A legtöbb kommentelő döbbenten olvasta a polgármester bejegyzését. Volt, aki csak annyit írt: „Visszaküldték . ..?!” Más azon háborog, hogy a 74 éves édesanyja még mindig vár az oltásra és a háziorvosnál jelezte, hogy a kínai vakcinát is elfogadja. „Miért nem kapott akkor értesítést?” – teszi fel a kérdést.

Forrás: mandiner.hu

Címlapkép: MTI /Beliczay László

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Aprócska kis kérdésem lenne. Egy akár csak egy karácsonyfa égőt is CE európai engedéllyel lehet forgalmazni, Mondhatjuk, minek ide ilyen engedély, hiszen szuper, gyönyörűen világítanak az égők, villognak a zenére és keveset fogyaszt, ugyanakkor több milliót már eladtak belőle a világon. Fel lehet tenni a kérdést. Minek akkor ide holmi európai engedély? Elég, ha a kereskedelmi miniszter jóváhagyja. Van persze más példa is. Tata. A hazai gépjárműállomány egyre idősebb. Az átlag magyar örül, ha egy tíz éves autót meg tud venni. Az indiai Tata olcsó autókkal próbált bejutni az uniós piacra. Sem a törésteszten, sem a károsanyag kibocsájtási vizsgán, sem más teszten. Pedig Indiában több millió példányt gyártanak és eladnak. Nagyon olcsón lehetne hozzájutni az új autókhoz. Csak a gazdasági miniszter jóváhagyása kellene. Na most van egy valami, amit az emberbe nyomnak. Még kevesebbet tudunk róla, a szakmabeliek szintén semmit sem tudnak. Akkor mégis hogy is van ez? Minek hordozgatni a műszaki vizsgára az autót, a buszokat? Bemondásra kell cselekedni, vagy mégsem?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
@Shikari: Most lukra futottál Shikari! A háziorvos csak és kizárólag annak adhatja be a vakcinát aki szerepel a listáján. Ha nem kéri a delikvens nem adhatja be másnak Az hogy abban a kerületben vannak beoltatlanok akik megkaphatták volna a maradékot igy jártak, miért nem tetszettek időben regisztrálni, vagy egyáltalán regisztrálni. Ráadásul ha tájékozódtál volna akkor tudhatnád hogy visszakérték a vakcinákat és neki vissza kellett adni.
gina
@Shikari: Te mit teszel itt te férek fidesz fattyú??? undoritóak vagytok , semmihez nem értetek mocskos banda
gina
@ómió: Akinek van józan esze és nem itta el mint a legtöbb idióta fidesz hivő, azt nem kell meggyőzni hogy mi a jó és mi a szar vakcina, ennyit erről
Shikari
@gina: Eltakarítjuk a fajtádat kíméletlenül. :))))))))
Shikari
@levarosbukta: Buktikusz. Még nem tisztázott minden körülmény de egy libsi polgi kártékony.
Borsodi
Borsodban személyesen telefonálgat Ríz Gábor országgyűlési képviselő,hogy regisztráljunk oltásra,de ha nem legalább az e-mail címünket adjuk meg a fidesznek. Vajon miért,készülnek a választásra?
www.youtube.com/watch?v=nnBPV5TDk6g

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.