Berki hét és fél év letöltendő börtönbüntetést is kaphat.

Berki hiába próbálja bizonygatni, hogy ő csak lassított, s nem büntetőfékezett a BKK-busz előtt még 2018-ban, jelen állás szerint úgy tűnik, nem ússza meg a felelősségre vonást. Berki ellen az ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette, valamint jelentős, illetve nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatti emelt vádat. Ha bűnösnek találják,

akár hét és fél év letöltendő börtönbüntetést is kaphat.

Azonban ezt „olcsóbban is” megúszhatja, ha a tárgyalás megkezdése előtt elismeri felelősségét, ugyanis a Blikk információja szerint ebben az esetben az ügyészség mérsékelné a büntetést,

s mindössze két és fél év letöltendőt kérne Berki Krisztiánra.

Fordulat Berki Krisztián ügyében

Emellett viszont további érdekességek derültek ki. Közúti veszélyeztetés elkövetésénél a rendőrség már a nyomozás során bevonja az elkövető jogosítványát, információnk szerint ez Berki esetében sem volt másképp, ám a lap úgy tudja:

 a volán mögé ült az eltiltás alatt, s el is kapták, így szabálysértési eljárás indult ellene, mivel vezetői engedély nélkül vezetett.

A Blikk megkereste a rendőrséget, akik nem cáfolták az információk hitelességét, ám az információs önrendelkezési jogra hivatkozva nem adtak tájékoztatást.

A Fővárosi Főügyészség válaszában szintén nem tagadta, hogy valóban van egy úgynevezett mértékes indítvány, amely arra szolgál, hogy az ügyészség milyen büntetést vesz tudomásul akkor, ha a vádlott a bűncselekmény elkövetését az előkészítő ülésen beismeri. 

Forrás: blikk.hu 

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Az ilyen nagyarcú barmokat ki kell vonni a forgalomból, amig más vétlen emberek nem vesztik miatta az életüket.
rokker33
10 év magánzárka kenyéren és vizen!Ennyi elég lesz szerintem. Az arcból is vissza vesz!
simmering73
Ezt a kurva törvénykezést. 7,5 év, ha beismeri akkor 2,5 év. És ha még bocsánatot is kér akkor eltekintenek attól is. Jogosítvány elvételről persze szó sincs.
nezelodo
@simmering73: Még a végén beperli a főpolgit, mert megmondta kicsoda a vasalttökű, a "duplanullás senki", akivel nem áll szóba mert még azt hiszi, hogy valaki.
Clavigo
@Shikari: Majdnem like-oltam a kommentedet. Azért vannak néha tiszta pillanataid is..
solidedge
Berki gyorsan szidni kezdte Karácsonyékat abban bízva, hogy az Orbánéknak tetsző szövegével enyhébb büntetést kap.
balos
@Clavigo: Tévedsz ott volt a buszon és beszart!
volvós
mocskos dakota cigány !!! Évekre összezárni egy cellába a hasonló buzi kancigányokkal, hogy jó kis köcsögöt csináljanak belőle, egy kis továbbképzésre...rohadék !!!
Borsodi
@Szeparepa2: Megússza mint a többi pénzes cigány Győzi Orbán Farkas Flóri stb.
Klubtag
Ez a hapsi önmagában egy mentális környezetszennyezés...
nezelodo
Úgy elindult a hárítás és a szívhez szóló sírás-rívás, hogy a végén még az jön ki, hogy csak a közlekedési kultúra javításáért fáradozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.