Ahogy korábban már megírtuk, Gyurcsány beszólt Mészároséknak, most tovább fokozta a NER-elit elleni hadjáratát.

Gyurcsány ismét keményen beszólt a fideszes elitnek: "Mulatozgattok? Pedig csak senkik vagytok!"
Fotó: Facebook

Tegnap Gyurcsány újra posztolt Facebook oldalán?

Mulatozgattok, mi? Pedig csak senkik vagytok. Jövőre meg is mutatjuk, hogy hová is valók vagytok. Addig mulassatok.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Béla333: Lulukam, a papiroknak is megvolt a sorsuk, csak Te nem figyeltel oda! 300 millio forintot kert erte az ukran faszi, de Gyurcsany mielott kifizette volna a penzt, elkerte eredetiseg-vizsgalatra - engedtessek mar meg neki ennyi "luxus", elvegre a sajat penzebol fizette volna ki - viszont az ukran ebbe nem egyezett bele - nagy valoszinuseg szerint baj volt a papirral.
Gyurcsany abban hibazott nagyot, hogy ezt ido elott nyilvanossagra hozta, es ezzel adott egy tamadasi feluleten magan. Viszont az ukran meg nem hitte, nem feltetelezte, hogy a Gyurcsany - vagy BARKI MAS - be akarja vizsgaltatni a papirt. Megvan ennek az utja, modja, es Gyurcsany az ilyen kenyes ugyeket sajatmaga intezi, mert nem hulye, es nem ingyeneloket tart maga korul, mint ahogy orban csinalja. EZERT nem lett ebbol tovabbi kifejlet, bar nem hinnem, hogy valami nem mozog a hatterben: VALAMIVEL putyin nagyon markolassza orban tokeit!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pécsi
@karma1: ÉRTHETETLEN, HOGY ARÁNYLAG ÉRTELMES EMBEREK a nagy hazúgot egyáltalán emberszámba veszik! Milyen politikus az, aki üzenget, hogy majd mi leszámolunk veletek? Visszajön a vörös terror elvtársak? Ezt azért Brüsszel sem szeretné, Annak idején a bolsevizmus ellen Európa összefogott és a dicsőséges tanácsköztársaságért is megbüntettek minket. Gondoljátok meg proletárok!
lampa laz
hang.hu/kulfold/2021/03/21/zanzibari-magyar-turistak-hurcoljak-be-a-del-afrikai-mutanst/
"A tanzániai nyitás szemmel láthatóan megtetszett a vastagabb pénztárcájú magyaroknak, akik közül az igazán gazdagok inkább a Maldív-szigetekre utaznak NER-luxusgépekkel (vagy Dubajba), a kevésbé pénzesek „beérik” az indiai-óceáni szigettel, Zanzibárral is, ami Tanzánia autonóm területe. Az említett Facebook-csoportban a tagok részletes tanácsokkal is szolgálnak a leendő útitársaiknak Zanzibárról, amelyek közül természetesen nem maradhatnak ki a koronavírus-tesztekre vonatkozó szabályok sem. Ezekből kiderül, hogy az országba való beutazáshoz nem kell teszt, csak útlevél és vízum, ami 55 dollárért a reptéren is beszerezhető."
. .."február végén Orbán Viktor még így nyilatkozott a Kossuth Rádióban: „Most azért futnak fel a számok, mert egy új mutáns jelent meg, ha még erre rájön nekünk egy Afrikából hazahurcolt mutáns, na akkor kész vagyunk”. A magyar kormányfő szerint az utóbbi időben érezhető számban megjelentek olyanok, akik egzotikus utazásokhoz szükséges oltásra jelentkeznek."
division
@Szeparepa2: Megint túllőtted magad anyaggal, vagy csak régen voltál nővel? :-)) Egyszer is elég leírni valamit (józan állapotban persze).
Bocsi hogy hozzád szóltam, csak akartam hogy tudd, az oltások ellenére még élek, ahogy a család is.
vacsi
Gyurcsány már egyszer megkapta a lehetőséget, hogy megmutassa, mire képes - rondán leszerepelt!
gina
@vacsi: Mégis félnek tőle a fidesz idióták, tudhat valamit,,,,
gina
@vacsi: FIDESZ ÉS OV MÁR RÉGEN LESZEREPELT CSAK ANNYIRA ALJA KIS PROLIK HOGY NEM LÉPNEK LE,, GYURCSÁNY NEM A KEDVENCEM , DE BENNE TÖBB BECSÜLET ÉS GERINC VAN MINR EBBEN AZ ELMEBETEG BANDÁBAN

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.