Dolgozik a Fidesz hazugsággyára.---- Lévai István facebook-politizálás helyett kezdjen el végre a kerületiekért dolgozni és ha mindenáron levelet akar írni, telefonhívásokat intézni, azt ne az origóhoz hasonló kézivezérelt fideszes pártsajtóval, hanem az illetékes kormányzati szervekkel tegye! Az említett pártkiadványokkal (origo, Magyar Nemzet) szemben feljelentést teszek, és rágalmazásért, rémhírterjesztésért kártérítési pert indítok. A befolyt összeget - nincs kétségem, hogy ezeket a pereket is elveszítik - a kerületi járványvédelmi alaphoz fogom hozzáadni. ℹ️A reggeli posztot töröltem, mert jól láthatóan egy adott pillanatban megérkeztek a Fidesz-központ trolljai vidéki településekről, más kerületekből, sőt egyesek Oroszországból, és minősíthetetlen hangon kezdték gyalázni a kerületi kommentelőket.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
hÁT!
.
Ezek lepipálják a szenilis vénasszonyokat is sundámbundámban!
Aki Én
A legnagyobb bajban sem az életmentés, korrekt tájékoztatás a legfőbb cél, hanem az ellenzék szapulása, hazudozás, hatalom mentés. Ez a nagy Nemzeti Kormányunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.