Májusra minden visszatér a régi kerékvágásba – jósolta.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Úgy általában sem, de végképp nem azoknak, kik hivatalosan egyedül autentikus magyarnak adják ki magukat, pedig csak szaroslábú műveletlen PARASZT-BUNKÓK! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Úgy általában sem, de végképp nem azoknak, kik hivatalosan egyedül autentikus magyarnak adják ki magukat, pedig csak szaroslábú műveletlen PARASZT-BUNKÓK! =))
gina
Isten ments, látszik hol is tart ez az ország... a pokol közelében,,, ennyi iidióta magát istennek képzelő agyhalott fidesz patkányt... a világnak akkor végleg befellegzett ha a magyarok osztanák az észt, irigyek gyülölködök,,nem éppen a legjobb túgend...
Clavigo
A mi banktulajdonos Lajosunk...,,világ marhája...
Borsodi
Ha a fidesz hiszékeny udvari bolondja mondja,elhiszünk neki bármit! Még azt is,hogy mindenben ártatlan örökös.
Béla333
Lajos B+!
Foglalkozz az anyád sertésfarmjával!
RonaGyuri
Nincs ebben semmi meglepő

igaz diplomája nincs, de az egyetemen tanított, így csillogtatja elképesztő bornírtságát

Kósa Lali megint csillogott, a Debrecen Televíziónak adott interjújában. Valami véletlen folytán nem svájci kirándulásáról faggatták!! =))
Előjáróban tervgazdasági tanulmányai és mikroökonómia tanítása eredményeként megállapította, hogy az ezer egy két száz a 13ezernek „nem éri el még a felét sem”. Ami nem semmi rádöbbenés egy közgázra járttól, hiszen a minap a magasságos KSH adta közre abbéli vélekedését, hogy az átlag 1500-nak, az átlag 150 nagyjából 0,7%-a!!! =))
No de félre az örömködést. Földrajzból is remekelt, bár Orbán németek nélküli Közép-Európázásával nem tudta felvenni a versenyt. A szokásos dakota mondást afrikainak titulálta: persze nem kizárt, hogy ez is csak az őshonos népességek blődlijük (magyarok a Kárpát-medencében???) következménye!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.