Az egykori megasztáros mostanában kevés jó hírrel tud szolgálni a rajongóknak. Ezúttal az derült ki, hogy a Hit Gyülekezete tagjainak is tartozik – írja a Bors.

Tovább dagad a Fekete Dávid-botrány: egy vallási gyülekezetet is megkárosított

Fotó: MTI/ Koszticsák Szilárd

Az énekes, Fekete Dávid nemrégiben veszítette el családját, tönkrement vállalkozása, és köztudott, hogy hatalmas tartozása is van. Ezúttal az derült ki róla, hogy a Hit Gyülekezetének is tartozik – tudta meg a Bors.

Fekete Dávid még a Me­gasztár 4. szériájának idején került kapcsolatba a Hit Gyülekezetével. Dávid akkor ugyan nem lett tag, de megismerkedett az egyházalapító Németh Sándorral, aki lelki segítséget nyújtott neki ahhoz, hogy képes legyen feldolgozni a hirtelen jött sikert és népszerűséget – írja a Bors.

Az énekes és Németh Sándor kapcsolata azután szakadt meg, hogy Dávid és Cserpes Laura házassága 2013-ban megromlott. A vezető lelkész ennek ellenére szívén viseli Dávid sorsát, ezért az énekes körül kialakult családi és anyagi természetű botrányok kapcsán felvette a kapcsolatot a Hit Gyülekezetének győri szervezetével. Németh következőképpen nyilatkozott a Borsnak:

Dávid nem kért lelki segítséget a gyülekezettől, de ezt bármikor megteheti, és a történtek ellenére is tárt karokkal fogadják majd, hiszen ő alapvetően egy jó ember, még akkor is, ha most rossz útra tévedt és rossz döntéseket hozott.

Forrás: Bors

Fotó: MTI/ Koszticsák Szilárd

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"A Telex is tévesen írta meg, hogy “A Hit Gyülekezetét is megkárosította a megasztáros Fekete Dávid”. A volt megasztáros híresség a Hit Gyülekezetének semmiféle kárt nem okozott, legfeljebb a gyülekezet egyes tagjait károsította meg, akik kölcsönadtak neki. Maga Németh Sándor mondta azt, hogy Fekete Dávid “több tagtól is kért és kapott pénzt az elmúlt időszakban”. Úgy fogalmazott: “mondhatjuk úgy is, hogy többeket megkárosított”. A tagok vissza nem fizetett magánkölcsöne nem azonos azzal, mintha valaki a Hit Gyülekezetét, az egyházi jogi személyt károsította volna meg. Fekete Dávid a Hit Gyülekezetét nem károsította meg, ezt Németh Sándor vezető lelkész tette meg."
nepszava.us/a-hit-gyulekezetet-nem-fekete-david-karositotta-meg-hanem-nemeth-sandor-vezeto-lelkesz/
Csizmás Kond
...ja...hitgyüli...na azokkal sem jó kezet fogni...uzsorából kitűnőek.
mzper x
Ez meg ki?
Most hallok Fekete Dávid először és egyből egy bazi nagy dráma közepette - ?

Németh Sándor az egész világon az egyik legnagyobb sátánista jelenleg.
Ha ez nem teszik Németh Sándornak, a szemébe bizonyítom, hogy miért.
szaboria1
A Hit gyülekezet nem ad ha nem pont ő az aki dézsmát szed. Mert ha nem fizet a tag akkor ráküldi az embereit. Még azt is meg határozza ki mennyit fizessen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.