„A rendelkezésre álló Covid-ágyak kapacitása bőven elegendő. (..) Sem a kórházi ágyakban, sem a lélegeztetőágyakban nem értük még el a rendelkezésre álló kapacitások felét,” jelentette ki Kósa Lajos a Debrecen Televíziónak. Résztvevője az operatív törzs munkájának. Szerinte a "legrosszabb forgatókönyvre is van válaszunk," olyan eshetőségekre is van terv, "amit az emberek nem is tudnak elképzelni. " Példaként az orvosi eszközök biztosítását, a kórházak oxigénellátását és a temetkezést említette.„Egészen odáig, hogy a temetési rendbe, ha szükséges, lehessen belenyúlni. (..) Felkészült az ország, de hogy is mondjam, ez nem egy látványpékség, hogy élő egyenes adásban kell tárgyalni ezekről a kérdésekről.” A keleti vakcinabeszerzés kritikáit úgy kommentálta, hogy "lehetne mindenfélét hőbörögni Moszkva és Peking ellen," de ha nem ápolna kiváló viszonyt az Orbán-kormány a két országgal, akkor most nem lenne ennyi oltás Magyarországon.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ez a féleszű Lajcsika hogyan kerülhetett az operatív bizottságba!!???
simmering73
Mikor hőmérőzték utoljára ezt a félkegyelműt?
kereső
@silber13: Ő a magyar országgyűlés "védelmi bizottságának" elnöke.Rá van bizva a haza védelmének törvényességi felügyelete.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.