Magyarországon ma kórházban 10 264 fő, intenzíven 1 174 fő, elhunyt 213 fő és a járvány kezdete óta 17 841 fő halálozott el. Eközben a hazánkkal közel azonos lélekszámú Ausztriában ma kórházban 1428 fő, intenzíven 386 fő, elhunyt 26 fő és a járvány kezdete óta 8 982 fő halálozott el. De Ön Széchenyi-díjban részesült. Nem ciki? - kezdte Merkely Bélának, a Semmelweis Egyetem Rektorának írt nyílt levelét Ujhelyi Sándor, az Új Alternatíva Párt elnöke.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Ezeknek a díjaknak már semmi értéke sincs. Nyalogányok állnak sorba érte.
mzper x
@simmering73: Ami (nemzeti) közös értékeinkre a Fidesz ráteszi a kezét azt kiüresítik, és tényleg sz@rrá válik a kezükben.

A kokárda fáj a legjobban.
Fizikailag nem bírom viselni, mert még a látszatát sem bírnám elviselni, hogy ezekkel azonosítsanak, egy kalap alá vegyenek!
NKF
Ki a tököm ez a Újhelyi ,szarhelyi párt?Van már itt mindenféle rohadék párt!
De,honnan szedi ez a faszkalap a bátorságot,hogy ő bíráljon valakit?A tetű.
mzper x
És azért is fáj a kokárda, mert ezerszer tízezer százalék, ha a márciusi ifjak ma élnének, Orbán rezsimjét végképp eltörölnék.
Persze, ha Orbán baráti orosz csapatokat hívna be ellenük az önkényuralma védelmére...

Érted, a diktatúra lenyúlta a szabadság egyik legnagyobb jelképét és a szabadságot elnyomó diktatúra jelképévé tette.
Ez beteg!
simmering73
@mzper x: Kokárdában (is) hasonló. Mióta ezek a csótányok vegzálják az országot nem hordok kokárdát.
csagyi
@NKF: 13:52 Átgondoltad előtte ezt a mondatodat? Akkor én is megkérdezem a szabadalmaztatott szisztémád szerint: ki a tököm vagy te,hogy bíráljál ismeretlenül pártokat és személyeket azokat pedig tetveknek,faszkalapnak nevezzed? Nálatok ezt nevezik értelmes vitának? Rohadék párt alatt kikre gondolsz,csak nem? Már ahhoz is bátorság kellene,hogy valaki elmondhassa a véleményét? Talán (!) azért van több párt és személyes vélemény mert gondolkozni is kell,nem csak gyűlölködni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.