Összesen 528 ezren töltötték ki a nemzeti konzultáció kérdőívét, a válaszadók kétharmada pluszjogokat is adna az oltási igazolvány mellé. Összesen 528 ezren töltötték ki az újranyitással kapcsolatos nemzeti konzultáció kérdőívét - közölte Dömötör Csaba. 88 százalék szerint a járványügyi korlátozásokat fokozatosan kell feloldani 12 százalék mondta azt, hogy egy lépésben kell feloldani a korlátozásokat; a járvány végén 65 százalék úgy gondolja, hogy a védettségi igazolvány birtokában felmentés járjon egyes korlátozó intézkedések alól 74 százalék szerint első lépésként a 8 órás kijárási tilalmat kell enyhíteni, 87 százalék szerint az éttermeket és szállodákat kell megnyitni, a sportlétesítmények újranyitását pedig 75 százalék tartotta fontosnak. A válaszadók 79 százaléka egyetért azzal, hogy a járvány végéig Magyarország területére csak olyan külföldiek léphessenek be, akik már beoltottak, vagy rendelkeznek védettségi igazolvánnyal.

Forrás: 168.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
esti mese, 50% nem sportdrukker igy sem ugy sem max.az meg ,0000001 orbán
simmering73
75 százalékának az a legfontosabb, hogy nyissanak a sportlétesítmények. A lelátók meg egy-két eseményt leszámítva kongottak az ürességtől.
namihami
És a 75%-ban az összes olyan benne van, aki érdekelt a vakcinával kapcsolatos üzletekben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.