Vannak emberek, akiknek benne van a munkaköri leírásukban, hogy az éppen tomboló pandémia kellős közepén olyan szlogeneket, fotóssal megörökített eseményeket találjanak ki és hozzanak létre, amin Fidesz-potentátok a "népért cselekszenek'. Mi pedig -a fent említett nép- jutalmul biztosítjuk hónapról hónapra a megélhetésüket, hogy újra és újra hülyíthessenek bennünket.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Pacaltábornok és az ő hűséges (kényszer)hadserege. A katonáknak jobban kellett a védőruha. Megvédta őket a földön fekvés és fetrengve röhögés közben a portól-piszoktól.
Mert vírus addigra már...!?!?!?
kissé felnőttem
rezsisziszi amikor az uj harckocsiba nem fért be kitelepitették neki a löveg vezérlől, hogy lőhessen. Hatása is olyan lett mint orbánnal a szombathelyi értelmiség távcsővel szemléli a dolgokat, bezzeg a védőkupakkal egyetemben, lám milyen körültekintő. átlátszik a hozzáértése. vagytok még ilyenek jópáran .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.