A rendőrségi közlemény szerint a Havanna-lakótelepen akarták megállítani a rendőrök az autót, de az továbbhajtott, majd egy kanyarban egy villanyoszlopnak ütközött. A tűzoltóság közlése szerint hajnalban egy balesetben egy embert kellett kivágni egy autóból a környéken.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a XVIII. kerületi járőrök március 20-án 23 óra 35 perc körül akartak megállítani egy autóst a XVIII. kerületi Havanna utcánál. Az autós azonban nem állt meg, helyette továbbhajtott és egy kanyarban egy villanyoszlopnak ütközött. 

Nem állt meg a rendőröknek, majd oszlopnak hajtott egy autós a fővárosban az éjjel

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A közlés szerint az autót egy 18 éves fiú vezette, két utassal – egy másik 18 és egy 16 éves fiúval –, a rendőrség pedig megállapította az intézkedés során, hogy a sofőrnek jogosítványa nem volt, de a járművezetéstől is eltiltották. Ráadásul az alkoholszonda is pozitív értéket mutatott nála.

"A három fiatalt a balesetben szerzett sérüléseik miatt a mentők kórházba szállították, valamint a rendőrség mindegyikükkel szemben feljelentéssel élt a kijárási tilalom megszegése miatt" a rendőrségi közlemény szerint.

A Katasztrófavédelem vasárnapi videójának leírása szerint hajnalban a XVIII. kerületben a Csapó utcánál baleset történt, egy autó oszlopnak ütközött. Az autóban a közlés szerint hárman voltak, egyikük beszorult a baleset következtében, őt feszítővágóval szedték ki a kocsiból. (A felvétel alapján a sofőr szorulhatott be a roncsba, egy Opel Astrába, amit eléggé szét kellett vágni ahhoz, hogy ki tudják szedni belőle.)

A két helyszín között 200 méter van, tehát eléggé valószínűsíthető, hogy a rendőrök és a tűzoltóság által leírt két eset valójában egy és ugyanaz. Vagy ha nem, akkor az egy nagyon peches környék közlekedési szempontból.

Forrás: police.hu, Katasztrófavédelem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.