A volt szocialista képviselő 50 milliós házára pont akkor jegyzett be egy másik szocialista képviselő „tulajdonmentő” jelzálogot, amikor a kártalanításról szóló ítélet megszületett.

Hatalmas ingatlanmutyi Budapesten, egy szocialista politikushoz vezetne a szálak!

Fotó: Pixabay

Immáron sokadszorra nyert pert 2020 december végén a terézvárosi önkormányzat a 2004-es Andrássy úti ingatlanmutyi ügyében, de nem tud hozzájutni az őt illető 123 milliós kártalanításhoz – írta meg a Telex.

A cikk felidézte, hogy legutóbb a Fővárosi Törvényszék arról hozott végzést, hogy az egyetlen elárverezhető ingatlan, Hatvani Csaba, volt szocialista alpolgármester házára nem fogadható el az a 12 milliós jelzálog, amit párttársa tett rá.

Véletlenül pont akkor, amikor kiderült, hogy Hatvani bűnös, és fizetnie kell.

Ettől függetlenül polgári peres eljárásban az önkormányzat tovább futhat a pénze után.

További részletek a Telex cikkében!

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
2004? 16 év alatt semmi eredmény? Gyurcsány vagy Soros? Mi az aktuális magyarázat?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
obela
Messze még a tisztítótűz. Minden pártban ott vannak a mutyizók, de így nagyon kínos belemenni egy korrupció ellenes választásba.
balos
Amikor a hangyára ráfogják,hogy elgáncsolta az elefántot!
Klubtag
Ha erre az ügyletre a "hatalmas" jelzőt használják, akkor kérdezem én mivel lehetne minősíteni a fidesz 30 éve folyó ingatlan és állami föld-mutyiját, mellette a gazdák kisemmizését - a Tokajhegyaljai nem taggyűléses klubdélutántól a mintagazdaságokat sem kímélő földrablásokig, meg ami a várban történik...stb., stb., stb. A bűnelkövetőt meg kell büntetni...minden szinten, ezt neveznék jogállamnak...és ezt nem érti (ill. nem akarja érteni) Varga Judit funkcionális antijogász sem.
Aki Én
Akkor most a fidesz tiszta lappal indulhat.
Mondhatnánk, 1:1.
De nem mondjuk...
Klubtag
@Horizont: ...nem olvastad végig a hsz-emet, az utolsó mondatomban pont ezt hiányolom...o:)
Klubtag
@Horizont: ...hát ez azért nem egészen így van, mivel a büntetési tételek különbözősége is több mindentől függ, mint pl. az eltérő értékek, vagy attól is, hogy az elkövetés milyen körülmények között történt, stb. De mindegy is - itt (velem együtt) nyilván arra gondolsz, hogy számodra és sok-sok becsületes ember számára a "lopás", mint olyan elítélendő, megvetendő cselekedet, ami a társadalmi közmegegyezés alapján nem maradhat következmények nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.