Korábban mi is hírt adtunk róla, hogy Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora múlt év végén kb. 1000 főben határozta meg a Magyarországon egy időben lélegeztetőgépre tehető betegek számát. Később pontosított, és azt mondta, azzal, hogy az egészségügy dolgozóit az elsők között oltották, ez a kapacitásszám 20-25 százalékkal növekedett. Lantos most egy Facebook-posztban kelt ki Merkely ellen..„Tegnap rájött, 1000 beteg helyett 2000 is lélegeztethető. Ha Orbán kéri, megoldják?! Hogy is?. Idézi a tüdőgyógyászati intenzív ellátás szaklapját, ami szerint „ha 2 ápolóra 4 beteg jut, rosszabbak az életkilátások, mintha csak 3 jutna. Ez a nemzetközi sztenderd.”Hozzáteszi: „Sajnos ezek nálunk nem érvényesek. 1800 szakápolónk van. 600 dolgozik egy műszakban. Ha nekik 2000 beteget kell ellátniuk, akkor hány beteg is jut 2 nővérre? Hét!”„Mégis mi viszi rá, hogy asszisztáljon ehhez a foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéshez?”

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu, Északi által)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
hogy mi veszi rá ? már kit és mire ? mert az ápolónak parancsolnak, a gépeknek szerencsére nem tudnak, az hogy a gépekhez vannak e hozzáértő rutinos technikusok az már ma itt 66 rendű kérdés normálisabb helyen meg elsőrendű, itt is ott is egy parancsol, orbán ki mer visszaszólni az addig lesz vagy volt ott ez ebben a rendben a szarság, egyszemélyben ő parancsol de a felelősség, az majd a pistike mert sapkában volt ott .
Horizont
Így már jobban rávilágít nekünk is a pálfordulására.
Mentsége tényleg nincs. Nem csak a politikusokkal van itt nagy baj...
Sajnos nem lehet végigolvasni a cikket , mert előfizetős, de nekem így is pont elég volt.

mfor.hu/cikkek/makro/szlavik-janos-veszteseges-cege-is-antigen-gyorstesztet-kezdett-arulni.html?fbclid=IwAR28q9urdxmXl1jo9enxG_YA2Jr9r0qjb2PToZXSdD4ICJrYgeQXGvXZvbk
sgl
@Horizont: húúúúúúba+!
Szégyen!!!
Horizont
@sgl: Hát ez az. A professzor úr Széchenyi-díjas magyar orvos, kardiológus, egyetemi tanár, a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjának igazgatója, a Semmelweis Egyetem rektora, a Magyar Tudományos Akadémia doktora és ezek mellett van 5 cége. Nem is értem ezekhez hogy passzol ez a sok vállalkozás. Csoda-e ha a kormánynak alásimult??
Szlávik dettó. Na arról a majom celebmentős Győrfiről nem is beszélve.
Horizont
@sgl: Szlávik: Az Egészséges Ifjúságért Alapítvány kuratóriumi tagja, a Magyar STD Társaság alelnöke, a Nigériai-Magyar Üzleti Tanács alelnöke.
2000 óta két, elsősorban egészségügyi informatikai, valamint nyomdai tevékenységet végző kft. ügyvezető igazgatója.
Győrfi Pál: Családi vállalkozást indított. A Panda Consulting Kft. elsősorban oktatással fog foglalkozni, de bejegyzett tevékenységei között szerepel a reklámügynökségi munka és az előadó-művészet is. Ez utóbbi külön érdekesség.
Ezek (is) élnek mint Marci Hevesen és szarnak a népre.
sgl
@Horizont: nem jutok szóhoz!
Informált vagyok, de Szlávik most levert.
Györffi cégéről tudtam.
napi szinten, állami képviseltebn nyilatkozónak megtíltanám a magánvállalkozást, addig szünet, eladni, stb,.
Merkely futtatását meg absz nem értem, a pandémia, járványkezelés nem nagyon tartozik működési területébe.
Ciki Cili meg a bomba Káslerral kiegészítve, megfejelve.
Röhej!
2 hete írtam, csak az oltási számot fogják szajkózni, tessék megézni!
Nekem nem területem a kommunikáció, - igaz végeztem egy-két kisebb tanfolyamot,- de hogy az ellenzék ilyen kretén maradjon kommunikációban az felháborít!
tele töketlen balfasszal és a fideszmaffia eközben tömeggyilkol.
Mondjam azt, hogy az ellenzék nagy részben bűnrészes?
/ nem mindenki, de sokan, az idétlen kommunikációjukkal./

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.