.„Azt javaslom, hogy a Fekete-Győr András által kilátásba helyezett »felcsúti per« mellett ne menjünk el könnyed legyintéssel. A fele sem tréfa. Idézzük először szó szerint: »A fideszes elit bűneit a magyar demokrácia legfontosabb perében, a Felcsúti Perben fogjuk kivizsgálni.«Először is annak a kérdésnek, hogy egy bíróság hol tart tárgyalást, és hol ítélkezik, szigorúan meghatározott rendje van. A végrehajtó hatalom nagyjából az utolsó, amelyik ebben illetékes. Annak a kérdésnek, hogy a bíróság egyáltalán mit vesz tárgyalás alá, szintén szigorúan meghatározott rendje van. Végül egy perben az egyetlen, akinek joga van bármit vizsgálat tárgyává tenni, az a bíró. Fekete-Győr a végrehajtó hatalom reménybeli birtokában meg akarja határozni, hogy a bíróság hol, milyen tárgyban folytasson pert, és részese kíván lenni a vizsgálatnak. Ilyen kizárólag diktatúrákban lehetséges. Eszerint Fekete-Győr András diktatúrára készül. Ami, szeretném jelezni, hivatalból üldözendő cselekmény.”

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Még bíróság sem kell!Az összes titkosított szerződésük után a nyílvánosságra hozni,hogy hány 100 évre adósították el az országot!Azután pedig konzultációra bocsájtani,hogy mi legyen velük!Az önbíráskódás kizárva!
namihami
A Bencsik diktátor-jelöltről ír!?!?!
Vajon a saját kenyéradójára vajon milyen jelzőt lehetne még akasztani? Bencsikfiú---gondolkodj el egy kicsit ezen is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.