A külügyminiszter interjút is adott az orosz köztévének, az RT-nek.  

"Nem vagyok orvos, sem virológus, csupán egy közgazdász, aki politikával foglalkozik, úgyhogy ezt a területet inkább meghagynám a szakembereknek”

– mondta az angol nyelvű orosz állami RT-nek adott interjúban Szijjártó Péter. Mindezt a Telex idézte fel.

A magyar külügyminiszter közölte: Magyarország nem tarthatna ott az oltási programban, ha a többi mellett nem álltak volna rendelkezésre orosz forrásból érkező oltóanyagok is.

Forrás: Telex

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ezek szerint az oroszok se akarnak vele oltakozni. És azt várják, hogy ettől a riadt manustól majd megjön a kedvük? Azt se tudják ki ez a szerencsétlen.
Toller Béla
Vannak ott nívós műsorok, adjuk el nekik ezt a kakadut. Ott van a Humorina, ott van az a körbeállós-ugatós hírműsor esténként, lehet üvölteni teli pofával Amerika ellen, Brüsszel ellen, még rád is tromfolnak ...Nívósabb helyi adók nem veszik át ezeket a baromságokat, de putyinék már több kontinensen nyomatják ...karrier (itt már úgy sem akar többet, aszt mondta).
kereső
@simmering73: "nyugati" külügyminiszter.Az RT ezzel konferálja fel. =RT egy oroszországi állami finanszírozású hírcsatorna, amelynek célja az Oroszországon kívüli világ nézőit megnyerni és növelni az ország hírnevét. A televíziótársaság az orosz mellett angol, spanyol és arab nyelvű csatornát is üzemeltet. A televízió központja Moszkvában található.)
balos
Ritka lotyó játszael az ország kulaügyi miniszterének a szerepét!Csodálom,hogy bírják a szagát!
Qqberci
"Nem vagyok orvos, sem virológus, csupán egy közgazdász, aki politikával foglalkozik"

Nem, Petike, te egy seggfej vagy...
pécsi
@Qqberci: hülye vagy és sunyi! Rengeteg vakcinát szerez az országnak, amely életeket ment meg! Komonista tempó- dögöljön meg egy csomó ember, mert az nekünk jó lesz"! Miféle emberszabásuak vagytok elvtársak? Minden a párttért, ugye? RAJKOT IS FELKÖTÖTTÉK , hogy éljen a PÁRT!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.