Ilyen nincs, és mégis van.

Kiderült, hogy azért volt hosszú sor, mert szombaton érkeztek oltásra a vasárnapra hívottak is. Azt mondták, mikor észlelték a hibát, beállítottak egy plusz csapatot is oltani, így a nap végére 732 embert oltottak be.

Egészen nevetséges, hogy miért kellett 2 és fél órát várakozni az esztergomi oltóponton

Fotó: RTL Klub Híradó

Az RTL Klub Híradójának mesélt egy 81 éves nő és fia a 2,5 órás várakozásról, a férfi szerint, mikor a sorban álló tömeget fotózta, a katonák rászóltak, hogy nem készíthet felvételeket, ha pedig valakit megláttak, hogy fotózott, töröltették a felvételt. Ennek ellenére már szombaton keringtek képek a közösségi médiában a hosszú sorról.

Forrás: Telex, RTL Klub

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"a katonák rászóltak, hogy nem készíthet felvételeket"

Ugyan miért is? Közterületen? Álcázni kellene a szervezetlenséget?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Ez az orbáni viruskezelés, annyit értenek hozzá mint egy tyúk--az okosabb,, erre kellett ennek az elmebetegnek a felhatalmazás??? undoritó egy patkány
balos
A geci felkapaszkodott a turul hátán a karmel-itta házba és onnan ontja a szarát a népre!Nyeljétek és éltessétek míg a gyerekeitek felnőnek!
Giovanni Alba
@Qqberci: tegnap, 20:37 Okos kiskatona, odaballag hogy töröljék a felvételt. Még ha meg is teszi a polgár amit a harcimarci KÉR -mert ugye nem utasítgathat, nem parancsolgathat civilnek- szóval mihez is kezd azzal a ténnyel, hogy a telefonról egyből ment haveroknak, ismerősöknek, saját e-mail címre stb? Már nem azt az időt éljük, amikor elvették a fényképezőgépet és kihúzták a filmet.
Toller Béla
Hejh, pedig milyen szép lett volna beperelni a katonát...rendőrt hívni és feljelenteni, ott, helyben. Hivatkozhatott volna a parancsra,,akkor a pk-t is bilincsbe, és vigyék ! Itt csak akkor lesz rend, ha már kötéllel kergetik az egyenruhásokat ? Minek ezt mindig megvárni ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.