A jogállam egy elvont, bonyolult, nehezen megérthető fogalom. Vagy mégsem? Sándor Zsuzsa bebizonyítja, hogy egyáltalán nincs szükség jogi diplomára a jogállam definíciójának értelmezéséhez. Bárándy Péter ügyvéd, korábbi igazságügyi miniszter a minap azt mondta, aligha jutna el a diplomáig az a joghallgató, aki nem tudná meghatározni, mi a jogállam. Felmerül a kérdés, vajon Varga Judit, a jelenlegi igazságügyi miniszter […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
orbánisztánban nem kell diploma a vezér - orbán - seggének nyalásához
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
voltmárjobbis
orbánisztánban nem kell diploma a vezér - orbán - seggének nyalásához
pécsi
@Szeparepa2: VEZÉRETEK ,GYURCSÓTÁNY a mai napig keresi, de nem találja a diploma munkáját! A sógortól lemásolt dolgozat eltünt! Tehát nincs is neki.Egy senki!
csak úgy....
@pécsi: nem szar neked,hogy csak kettö lehetöség lebeg a homályos retinád elött?
karma1
@pécsi: Latszik, hogy a fonokod mennyire szereti az ilyen egybiteseket, mint te... Gyurcsanynak egy szakdolgozatarol beszelnek, a doktorihoz viszont DIPLOMA munka, disszertacio kell.
Azert iratkozz be az altalanos 3. osztalyaba- kb. ott szoktak tisztazni ilyen alapfogalmakat
csak úgy....
a juci csak egy jucika,orbán kedvenc jucija,-az a sándor meg,hogy lehet zsuzsa a tetejiben még doktor is!? lássátok feleim,- már kinyött a fideszes logikám is.. :)
Clavigo
@pécsi: A tesód ,a Flori,,a Fárkás,,ott ül a parlamentben kêt első meg hat második osztállyal...szaros nyelvvel,,, Büszke lehetsz rá...
csak úgy....
@Clavigo: flóri a @pécsi: tesója? szegény flóri...,csoda ha bánatában nem szól semmit arru a fránya fölzárkóztatási cuccról!?
gina
Egy OV ribancának nem kell diploma, csak tudjon nyalni, annyi elég is
dr. prédikátor
@pécsi: úgy e te egy hülye buzi gyökér vagy???
RonaGyuri
csak mondom; annak legnyilvánvalóbb bizonyítéka, hogy ez nem jogállam, az az, hogy Jucus még mindig hivatalban lehet! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.