Zsebbe vágó kérdések lesznek terítéken.

Az Országgyűlés ma a 2021-27. között járó európai uniós források felhasználásáról tart politikai vitát az ellenzék kezdeményezésére az MTI híre szerint.

Az uniós források felhasználásáról vitáznak ma a Parlamentben

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A Ház előző héten kezdődött ülésének zárónapja délelőtt 11 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, amit másfél órában kérdések, majd további hatvan percben azonnali kérdések követnek.

Ezt követően a harmadik és egyben utolsó napirendi pontban kezdődik vita az aktuális brüsszeli források felhasználásáról, amit az LMP, a Jobbik, az MSZP, a DK és a Párbeszéd képviselői közösen kezdeményeztek.

Forrás: MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Na ez tényleg „millen pjaktikus”

telex.hu: „Milliós fizetéseket vesznek fel fideszes képviselők az egyetemi alapítványok kuratóriumi tagjaként”

Mottó helyett egy idevágó vicc (röviden):
A kisgyerek mamája zavartan magyarázza a lurkónak,
hogy az üzekedő kutyák egymást segítik, mert az egyiknek fáj a lába.
Mire a gyerek: millen pjaktikus, közben egy nagyot dugnak!

Sokféle találgatás volt az egyetemek alapítványosításával kapcsolatban. Mármint arra, hogy mi ennek az valós célja ártunk és qurmányunk részéről; kezdve a kegyenc kiskirályok kiélhetik magukattól, ami kétség kívül megáll az ukrán rém esetében, egészen addig, hogy mert akár ezt is megtehetikig.
A magyarnarancs.hu „Bajkai, Fazekas Sándor és György László is havi 1,5 milliót keres egyetemi alapítványoknál” című cikke érdekes adalékkal szolgál a dolgok magyarázatához. Nem, nem gondolom, hogy komoly indok lenne, de a „ha már így adódott már miért is ne” felkiáltással jól jön az kis pénz is! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
Mészáros 100 milliárddal megint gazdagabb lesz...
Clavigo
Felkészül... Lölő tezsvír.,,meg a többiek.
Nessy
Vita a parlamentbe?? Ez a hét vicce! Orbán és a 133 bátor nem embere majd eldönti! A biztos nyertesekre meg úriember nem fogad!
Csizmás Kond
Zsebbe vágó kérdések...mert ki az aki nem elkölteni, elköltetni akarná azokat a pénzeket ?...azt azért adják, hogy el kell költeni.
human
@Csizmás Kond: Ilyen nyilvánvaló dolgot minek írsz le? A vita arról szól, hogy mire kellene költeni. Nem mindegy, hogy stadionra vagy a jövőbe fektetve költik el. Világos már?
Csizmás Kond
@human: ..pl te mint jövőbe fektetve mire költenél ,...és szerinted az amire elköltenéd lenne-e jövedelme, mert bár senki nem akar beszélni róla egy állam fenntartása nem azon múlik, hogy az embereknek minden jót megadjanak, sőt...és stadion...nem vagyok meccsrejáró viszont a mai világszinvonalú fogadások és az abból befolyt pénzek ha nem lennének akkor úgy mégegyszer egy ennyi adót kéne fizessünk ugyanezekért ami ma van...az hogy ezekből sokan jól járnak, hát istenkém Jézus keresztfáját is pénzért faragták...és ezután is valaki jól fog járni bármilyen kormány legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.