Hadházy Ákos szerint le se sajnálják a miniszterelnök kérését.

Mende polgármestere Zanzibáron menőzött a harmadik hullám idején

Fotó: pixabay.com

A Pest megyei Mende község polgármestere családjával a mesés Zanzibár tengerpartján tette elviselhetőbbé magának a járvány sanyarú időszakát.

Ha Mészáros Lőrinc dubajozni járhat, akkor Kaszanyi József, egy választott politikus miért ne tanulmányozhatná Zanzibáron az ottani járványvédelmet? Nem is szégyelli, hogy amíg a magyarok nagy része a lezárások miatt szenved, ő Afrika partjainál egy szigeten napozik.

- kérdez és adja meg a választ Hadházy Ákos független parlamenti képviselő, aki hétfőn délelőtt hozta nyilvánosságra a község polgármesterének kissé hivalkodó és a rengeteg áldozatot szedő járvány idején akár ízléstelennek is ható képes bejegyzését.

A politikus megjegyzi, hogy Kaszanyi – tudomása szerint – remek kapcsolatokat ápol a Fidesszel, ezért talán nem meglepő, hogy az anyagi helyzetével sincs gond.

Felkeltette a figyelmemet, hogy lányával együtt alsó hangon 140 millió (!) forint EU-s támogatást kapott a családja különböző jogcímeken a Vidékfejlesztési Programból

- írja Hadházy, aki szerint egyértelmű: a magyarok nagy ívben sajnálják le szegény miniszterelnök kérését. A miniszterelnök ugyanis pont azt kérte, hogy Dubajba és Tanganyikába ne menjen senki.

Tanganyika mondjuk már régen nem létezik, mert Zanzibár szigetével egyesült és így lett belőle Tanzánia, úgyhogy én azt hiszem, a miniszterelnök inkább Zanzibárra gondolhatott, amikor a híveinek az utazást megtiltotta. Mindegy, úgysem hallgat rá sem a Gázszerelő, sem a Polgármester és még ki tudja, hányan.

- olvasható a posztban.

A Pest megyei Mende község polgármestere családjával a mesés Zanzibár tengerpartján tette elviselhetőbbé magának a...

Közzétette: Hadházy Ákos – 2021. március 21., vasárnap

Forrás: Facebook

Címlapkép: pixabay.com

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Leszarja a Miniszterelnök. A Fideszesek minden szabály alól kivételek. Ők mehetnek arra amerre akarnak,akár közpénzes repülőn,akár bár milyen repülőn,de első osztályon természetesen a város pénzén. Jól elkéne verni a város lakóinak mikor vissza jön. Megérdemelné.
simmering73
A gazda szeme (mendei polgárok) hízlalja a jószágot (polgármester).
cikicakk55
Leszarja a Miniszterelnök. A Fideszesek minden szabály alól kivételek. Ők mehetnek arra amerre akarnak,akár közpénzes repülőn,akár bár milyen repülőn,de első osztályon természetesen a város pénzén. Jól elkéne verni a város lakóinak mikor vissza jön. Megérdemelné.
nezelodo
@cikicakk55: Igazad van leszarja a mini elnökönk is mit károgunk itt és máshol is, Bivalybasznádon meg úgysem olvassák a neten megjelent híreket, mert lehet, hogy csak akkor van villany, ha a kampósdrótot feldobják az utcai villanyvezetékre. A híveknek meg teljesen természetes, hogy a NER társakra nem vonatkoznak a saját törvényeik sem.
NKF
Nem az a baj,hogy elmennek!Az a gond,vissza is jönnek!
balos
@NKF: Mert ha nem a tek visszahozza a csintalankodókat!
human
Neki Zanzibár jutott másnak 3 hónap, hogy állást találjon világjárvány alatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.