Reklámízű videóik miatt a versenyhivatal és a Szerencsejáték Felügyelet is vizsgálódni kezdett.

Az adócsalás miatt elítélt Hajdú Péter elmondja, hogy a börtön árnyékában élő Berki miért tűnik el a Life TV képernyőjéről

Fotó: MTI Fotó: Kovács Tamás, archív

„A jövőben nem tervezünk Krisztiánnal, de ennek semmi köze nincs a büntetőügyéhez. Eleve úgy terveztük, hogy a műsorban celebek váltják egymást, ez ennek a műfajnak a sajátossága”

– idézte Hajdú Pétert a Telex.

A csatorna vezérigazgatója azután tette ezt a nyilatkozatot, hogy a Blikk arról írt: kirúgták Berki Krisztián médiaszemélyiséget a Life TV-től.

Hajdú Péter, a csatorna vezérigazgatója a Telexnek azt mondta: véletlen egybeesés, hogy a csatorna pont azután közölte döntését, miután múlt héten közúti veszélyeztetés és jelentős, illetve nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatt emeltek vádat Berki ellen.

A Telex saját, meg nem nevezett forrásból származó értesülése szerint az FTC volt tulajdonosa és a reality főszerkesztője között alakult ki konfliktus, ez a távozás oka.

A csatornát üzemeltető cég egyszemélyi tulajdonosa Mészáros Lőrinc elvált felesége, akit tavaly november óta Kelemen Beatrixnak hívnak.

Érdekesség, hogy Hajdút adócsalás miatt jogerősen felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték. Berkinek költségvetési csalás miatt kellett bíróság elé állnia. Az ügyész első fokon felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta. Ez az ügy még nem fejeződött be jogerősen.

Berki neve nemrég az úgynevezett büntetőfékezéses bűnügyben került elő. Az ügyész végrehajtandó börtönbörtönt kért a médiaszemélyiségre.

Berki és Hajdú neve a Szerencsejáték Felügyelet és a Gazdasági Versenyhivatal eljárásaiban is egymás mellett szerepelt.

Mint arról az év elején a Média1 szakportál beszámolt, az eljárások a Sportandtip nevű oldal Instagram oldalán megjelent videók miatt indultak.

Hajdú Péter és Berki Krisztián videójában nem jelölték, hogy az egyébként reklám, sőt Hajdú azt állította, ő most ingyen adja a „tuti”, 100 százalékos tippet, amihez kapcsolódóan olyan kuponkódot biztosított (Hajdú40), amellyel személyéhez köthetően a sportfogadási oldal mérni tudta, hogy hány fogadás érkezik rajta keresztül.

Így a kuponkód alkalmas lehetett arra, hogy a sportfogadásból befolyó összegből jutalékot fizessenek Hajdúnak,

de arra nincs bizonyíték, hogy ilyen kifizetés történt-e.

Hajdú a videóban igyekezett magát jól értesültnek bemutatni, mondván épp most kapta a hívást a srácoktól, mi a nyerő tipp.

Forrás: Telex/Média1

Címlapkép: MTI Fotó: Kovács Tamás, archív

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Hajdú Peti, pedig együtt kellene ülnötök a Herevasalttal, mert te is egy nagy adócsalóagy, de megúsztad egy kis bírsággal, mert benne vagy a pikszisben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Klubtag
Ilyen buta lenne ez az exMészárosné, hogy egy ilyen csatornába fektet akár egy fillért is...vagy esetleg megparancsolták neki a vagyon-közösségi osztozkodás kapcsán, hogy így tegyen - ha magának is szeretne látni pár forintokat...ettől még a forrás fidesz-közeli, a vezérigazgató meg bűnöző...
NKF
1990 -óta lelehetne kasztlizni,kb 100 000 embert!Szerényen tippeltem.
jesz
ezt a médiaszemélyiséget Ricsi már fátyolos tekintettel várja a Venyigében...
Toller Béla
És akkor a rendőrség még gatyázik ...az ügyészség hezitál ...
Eladott Ország
Hajdú Peti, pedig együtt kellene ülnötök a Herevasalttal, mert te is egy nagy adócsalóagy, de megúsztad egy kis bírsággal, mert benne vagy a pikszisben.
balos
Az ilyenek,mint peti már a középkorban is nagy hasznot hajtottak az uraiknak!A vásárokon mutogatták a családtagjaikat minden féle pózban és póznában!
balos
Börtönbe meg azért nem mehet,mert nincs akkora cella ahova az arca befér!
moareka
Mi lett ebből az országból? stricik, aljas gazemberek uralnak mindent és mindenkit. Soha nem lesz rend ebben az országban. Ha egy vilagjarvanyban emberek élete is lehet a tét, abból is nyereszkednek, akkor mit várunk piti nikhajoktol, berkiktol, hajduktol és társaitól...
Eladott Ország
A legjobb az lenne, ha Hajdú Péter is eltűnne képernyőről, bár a Life tv-re még véletlenül sem kapcsolok. A Mészáros Lőrinc felcsúti nagyvállalkozó feleségéhez, Mészáros Beatrixhoz ( a magyar COKETTŐ Elena változata ) tartozó Media Vivantis Zrt., a Life Tv és az Ozone TV csatornák egyikét sem nézem.
NKF
Most olvastam,Kecskeméten könyvtárosokat keresnek!Kaja.pia,nők meg ami szem-szájnak
ingere!
Eladott Ország
@NKF: tegnap 11:14 ♦ Már gyülekeznek a bombázó könyvtárosok. Szeretünk Viktor!
i.pinimg.com/564x/a8/1f/2b/a81f2b121255a21a038ede50296fcf76.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.