Bár a regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma stabilan napi tízezer körül mozog, kis hazánk sportnagyhatalmi törekvéseit ez nem ingathatja meg. A nemzetközi sajtó éppen attól hangos, hogy a közelmúltban Budapesten megrendezett kardvívó világkupa után az országaikba hazatérő versenyzők között egyre többen produkálnak pozitív COVID-tesztet. Ennek ellenére fel sem merült, hogy a Magyar Birkózó Szövetség talán elhalaszthatná a március 18-21. között megrendezendő kvalifikációs versenyét. Pedig ha a kardvívó sport nem jár közvetlen fizikai kontaktussal, mégis bizonyíthatóan többen is a versenyen kapták el a vírust, akkor nem lehet kérdés, hogy milyen veszélyeket rejt egy szoros testi érintkezést megkövetelő sportág akár egyetlen mérkőzése is.

Forrás: b1.hvgblog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Meg azért a küldő ország sportvezetésének sem csekély a felelőssége a következmények miatt. Továbbá nagy ám a nyomás minden sportágban a versenyzők részéről is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.