A miniszterelnök családügyi civil szervezetekkel tanácskozott az Egyszülős Központ budapesti épületében, itt mondta el a feltételt.

Új videó jelent meg kedden délelőtt a miniszterelnök Facebook oldalán, és a HVG.hu vette észre, hogy az egyébként családokról szóló beszélgetésben Orbán Viktor a nyitás feltételét is elmondta.

Végre pontos feltételt mondott a nyitásról Orbán Viktor

A miniszterelnök családügyi civil szervezetek képviselőivel – Fotó: MTI/Fischer Zoltán

A miniszterelnök beszélgetésének központjában természetesen a családok helyzete volt, ahol elmondta, hogy nemcsak a társadalmat kell újranyitni, hanem a családokat is, mert őket is megviselte a hosszú összezártság. Itt mondta el, hogy akkor jöhet el a nyitás, ha minden 65 év feletti magyart beoltottak már, amitől egyébként nem is vagyunk olyan messze.

Forrás: HVG.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
voltmárjobbis
Ez a fasz orbán a vírus terjedése kellős közepettén beszél a nyári táborokról?
Erre a nyomi emberre szavazol?
karma1
@szegfue: Arrol nem beszelve, hogy 2.5 millio ember az csak 25 %-os atoltottsag, es a nyajimmunitas 60-70 %-nal KEZD mukodni! (De leginkabb 80-nal)
Ha 2.5 millio embert beolt, az bakfitty!
verőce21
Arra kíváncsi leszek, hogy Anglia mit lép a közeljövőben... főleg a "nyitás" irányában.

Az USA-ban, szintén 38-40% között van az oltottság, és azt írják, érezhetően csökkent, enyhült a járvány terjedése és az előforduló súlyos esetek száma...

De "nyitásról" komolyan egyik helyen sem beszélnek. Tüntetések vannak, persze a zárások ellen, de nem kell komolyabban venni azokat. Beoltatni úgysem fogja mindenki magát, de hát mit lehet tenni velük... Majd elkapják előbb utóbb a kórt és lesz velük valami...
Toller Béla
Vicceltek ? Végre pontos feltételt mondott ? És még aznap leült a kamarával tárgyalni egy lehetséges bolti nyitvatartási rendről ! Másnap elkonfiskálta a kerületi rendelőket. Behívta a háziorvosokat, aki amúgy az oltásokat végzik ...Végre, valamit pontosan? Mit ?
ómió
@csak úgy...: Már az agydeficites bolsi birkaságodat is másra hazudnád, bolsi fajgörény!? Nálad - így agy nélkül - mi okozza most a legfőbb hiányérzetet? Senki nem turkál a zsebedben, pedig az olyan pihe-puha efftársi érzés, nincs államcsőd, vagy, hogy még egy évi egyszeri gázáremelésre se "fussa", netán már kikészített, hogy több, mint 10 éve nem nyultak le tőled egy havi fizut, vagy nyugdíjat se?? Vizitdíjat szeretnél fizetni, esetleg tandíjat? Netán, hogy nem eshetsz a 12,5%-os munkanélküliség "szórásába"? Mondd csak, fajgörény, téged - mint bolsevik "gondolkodót", ott az elmeosztály munkásőr tagozatán - melyiknek a hiánya sújt leginkább a felsorolt "efftársi erényeitek" közül!? És ezekről a "kvalitásaidról" anno, nem beszélt semmit udvari bohócotok? Vagy dehogynem, csak akkor is elintézted egy másrahazudással? Segg-ökörségedet le se tagadhatnád!
ómió
@Eladott Ország: Unalmadban, agyhiánytól és önálló gondolatnélküliséggel sújtva te állandóan szétlopod az Athina Híradó "archívumát", bolsiék idiótája!? Tudom rólatok, hogy alfajotoknál a lopás - éppúgy, mint a hazudozás - csak napi rutin, de nem viszed túlzásba? Vagy ellenkezőleg? Pont ez kell a Lenin Díjadhoz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.