A miniszterelnök családügyi civil szervezetekkel tanácskozott az Egyszülős Központ budapesti épületében, itt mondta el a feltételt.

Új videó jelent meg kedden délelőtt a miniszterelnök Facebook oldalán, és a HVG.hu vette észre, hogy az egyébként családokról szóló beszélgetésben Orbán Viktor a nyitás feltételét is elmondta.

Végre pontos feltételt mondott a nyitásról Orbán Viktor

A miniszterelnök családügyi civil szervezetek képviselőivel – Fotó: MTI/Fischer Zoltán

A miniszterelnök beszélgetésének központjában természetesen a családok helyzete volt, ahol elmondta, hogy nemcsak a társadalmat kell újranyitni, hanem a családokat is, mert őket is megviselte a hosszú összezártság. Itt mondta el, hogy akkor jöhet el a nyitás, ha minden 65 év feletti magyart beoltottak már, amitől egyébként nem is vagyunk olyan messze.

Forrás: HVG.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
haha...mivel ez ellenőrizhetetlen...majd akkor lesz nyitás, ha a csúti köcsög úgy akarja...
Gazella
Totál hülye ez az egész bagázs .. zsong a bioritmusotok h mindenképp nyitni kell, külföldre nyikhajozni mulatni..
Eladott Ország
Elindult a fidesz családsegítő programja.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/155505917_3666761566725629_7967808122905545262_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=825194&_nc_ohc=yIG2zhQ2uwAAX909n-O&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=b00efe58223e79d64d1b0e2f71851d84&oe=6080BAFB
Családbarát kormány márpedig csak egy van. A legbarátibb családtámogatásnak én mégis azt tartom, amikor a várandós anyát teszik ki a csecsemőjével az utcára télvíz idején kilakoltatás címén. Ez halmozottan baráti. És mindamellett keresztényi. Az elmúlt 30 évben senki annyi gonoszságot nem művelt a magyar családokkal, mint éppen ez a maffiabanda, kezdve a devizahitelek ránk szabadításával, folytatva a nyugdíjvagyon ellopásával, a földek elrablásával, a visszamenőleges törvénykezéssel, a szociális ellátórendszer szétverésével, az oktatás lezüllesztésével, a társadalom megosztásával, a rabszolgatörvény elfogadásáig. És nem azért hagyom abba, mert elfogyott a gazemberségük...
Apu vagy anyu miért nincs otthon 5-re? Szerintem se apu se anyu nem lesz otthon 5-re, vagy szombatonként. Mi lesz azokkal a gyerekekkel szombatonként, akiknek mindkét szülőjét túlóráztatják és nincs nagyi? Azokra majd vigyáz Novák Katalin, mert akkora szíve van őnekije? Hát mert így apu meg anyu majd jó sok pénzt kap, és akkor gazdagok lesznek. Majd valamikor, harminc vagy ötven vagy soha év múlva.
Családbarát Magyarország. Az éhezők tömege nem fogy hanem nő.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/03/aut%C3%B36-crop.jpg
ágimami
A 65 év felettiek beoltása is feltétele a nyitásnak, de majd holnap tárgyal az országgyülés a további korlátozásokról. Pl. nagy bevásárló központokba létszám-korlátozás bevezetése, amit szerintem már rég meg kellett volna tenni, hisz emberek hegyén-hátán vásárolnak! Ilyen helyeken terjed legjobban a vírus.
Németországba és Ausztriába is drasztikus lépések lesznek, ill. vannak.
ómió
@Eladott Ország:Látom, jól elvagytok ti ott az elmeosztály munkásőr tagozatán Aki kretÉn efftársaddal együtt! Azért vigyázz, mert ez a sztahanovi "munkamódi" még ronthat az állapotodon! Vagy azon már nem lehet?
karma1
Na, az idiotanal vegleg elszabadult a galya,... A szupermarketeket a legelejen kontrollalt letszammel kellett volna nyitvatartani, es azonnal be kell szuntetni a barom ejszakai kijarasi tilalmat, mert pont ez okozza a tultengo vasarloi letszamot!
Es nem az egyebkent otthon uldogelo , a lakasbol alig kimozdulo idoseket kell beoltani eloszor, faszkalap, hanem a TANAROKAT, OVODAI, BOLCSODEI es TOVABBI ISKOLAI SZEMELYZETET! Ok a legnagyobb fertozesnek vannak kiteve, foleg az ovodai, bolcsodei dolgozok, akiknek muszaj testi kapcsolatban lenni a kicsikkel, es akik soha nem tudhatjak, hogy melyik gyerek hozza-viszi a virust, tunetmentesen!
Ez a diszfasz bedobta a gyeplot a szakadek fele szaguldo lovak koze, es kozben diadalszovegeket mantraz - hat rohadjon meg !
De az ellenzek is elmehet az orvosi kamaraval egyutt a lecsoba, mert meg mindig ott tartanak, hogy kerik a kormanyt , hogy kerjen segitseget kulfoldrol, pedig nagyon jol kell tudniuk 12 eves orban-uralom utan, hogy orban inkabb kiirtja az egesz orszagot, de nem vallja be, hogy egy utolso szar sejthalmaz, es nem ert semmit sem a kormanyzashoz, es hogy direkt irtja a nepet...
csak úgy....
a hadovaláda tárgyalt és maga köré gyüjtött öt db. maszkos menyecskét bizonyítéknak! -persze a kötelezö távolságtartás nélkül és csak a foto miatt...
ezért az ellenzéket szarrá büntetnék, ez csak a mindenre immunis vikinek szabad.
szegfue
Ez neki a biztos?! Még az első oltást sem kapta meg minden 65 év feletti regisztrált ember! Csak ugy... M.o-on kb. 2.600 ezer nyugdijas van, az oltottak száma 1.600 ezer, amiben ugye van fiatalabb korosztály is pl. az egészségügyisekből, a veszélyeztetett betegséggel élők.
csak úgy....
@szegfue: amit ö mond az szentírás,bennünk lehet a hiba! :)
csak úgy....
Schäffer Jonathan

"Mocskos szar! 65 év feletti regisztráltak beoltását március 15-re ígérted! Ennyit ér a szavad."
csak úgy....
1. 1 hétvége alatt beoltjuk az egész országot. (Orbán)
2. 2 hét alatt beoltjuk az egész országot. (Gulyás)
3. Húsvétig beoltjuk a regisztráltakat. (Orbán)
4. Húsvétig beoltjuk a regisztrált 60 felettieket.(Gulyás)
gina
Elmebeteg barom, a legnagyobb virus problémában ö nyitásról szövegel, ebböl is látszik ez az ember egy skizofrén beteg valaki ////
ómió
@Eladott Ország: Még mindig a 40-50 évvel ezelőtti időszakban élsz ott az elmeosztály munkásőr tagozatán Aki kretÉn efftársaddal együtt? Amikor még tetvesbolsi eleid mindenkit maguk közé tereltek, aki többet akart, mint a kolhozban kapirgálás? Ennyire "fussa" neked ott a vigyorgóban, efftársék elmebetege!? Önálló gondolat nálad meg még mindig sehol? Maradt az Athina Híradó "archívuma"? A valódi diplomás kommunistákat, efftársék elmeroggyantja, Böszme efftársad klánjában találod, a nevük "DK" is ezt jelzi, éhes proletár! Az elmeosztály "magasából", ahol vagy, ez se látszik? A fejedben lévő bolsi szarkupacot helyettesítendő valami agydonor sincsen számodra kilátásban? Vagy a várható Lenin Díjadat az már veszélyeztetné?
Rockxy
"családügyi civil szervezetekkel tanácskozott"
csupa hozzáértő ember.
csak úgy....
@ómió: egy ló hosszal vezetsz a gondolkodásra képtelenek elött,te hülyébb mint egy segédrendör a 60-70 es években! megboldogult hofi sokat beszélt rólad , a balta arcú apóról,-sosem gondoltam volna,hogy te túléled gézát..
csak úgy....
@ómió: tudod,hogy ki az igazi jó birka? nem azok akiket rákosi,sztalin,hruscsov és kádár a nyakuknál fogva madzagon vezettek év tizedeken keresztül!
te és a társaid,akiket orbán pár éve madzag nélkül az órrotoknál fogva vezet! ti vagytok az igazi jó birkák..
balos
A birka 1 hasznos állat,az omio-fajta csak a szart képes megenni a többi fideSSes elől!
tothjani
De a fiatalokat is oltják akkor miért nem prioritás a 65 év, hogy haladjon a dolog??
terlasz
A 65 év alatti pusztulhat?
Sajnos, már a mutánsok a fiatalokat sem kímélik. A környezetemben egy 25 éves fiatal fulladt meg egy éjszaka alatt.
voltmárjobbis
Ez a fasz orbán a vírus terjedése kellős közepettén beszél a nyári táborokról?
Erre a nyomi emberre szavazol?
karma1
@szegfue: Arrol nem beszelve, hogy 2.5 millio ember az csak 25 %-os atoltottsag, es a nyajimmunitas 60-70 %-nal KEZD mukodni! (De leginkabb 80-nal)
Ha 2.5 millio embert beolt, az bakfitty!
verőce21
Arra kíváncsi leszek, hogy Anglia mit lép a közeljövőben... főleg a "nyitás" irányában.

Az USA-ban, szintén 38-40% között van az oltottság, és azt írják, érezhetően csökkent, enyhült a járvány terjedése és az előforduló súlyos esetek száma...

De "nyitásról" komolyan egyik helyen sem beszélnek. Tüntetések vannak, persze a zárások ellen, de nem kell komolyabban venni azokat. Beoltatni úgysem fogja mindenki magát, de hát mit lehet tenni velük... Majd elkapják előbb utóbb a kórt és lesz velük valami...
Toller Béla
Vicceltek ? Végre pontos feltételt mondott ? És még aznap leült a kamarával tárgyalni egy lehetséges bolti nyitvatartási rendről ! Másnap elkonfiskálta a kerületi rendelőket. Behívta a háziorvosokat, aki amúgy az oltásokat végzik ...Végre, valamit pontosan? Mit ?
ómió
@csak úgy...: Már az agydeficites bolsi birkaságodat is másra hazudnád, bolsi fajgörény!? Nálad - így agy nélkül - mi okozza most a legfőbb hiányérzetet? Senki nem turkál a zsebedben, pedig az olyan pihe-puha efftársi érzés, nincs államcsőd, vagy, hogy még egy évi egyszeri gázáremelésre se "fussa", netán már kikészített, hogy több, mint 10 éve nem nyultak le tőled egy havi fizut, vagy nyugdíjat se?? Vizitdíjat szeretnél fizetni, esetleg tandíjat? Netán, hogy nem eshetsz a 12,5%-os munkanélküliség "szórásába"? Mondd csak, fajgörény, téged - mint bolsevik "gondolkodót", ott az elmeosztály munkásőr tagozatán - melyiknek a hiánya sújt leginkább a felsorolt "efftársi erényeitek" közül!? És ezekről a "kvalitásaidról" anno, nem beszélt semmit udvari bohócotok? Vagy dehogynem, csak akkor is elintézted egy másrahazudással? Segg-ökörségedet le se tagadhatnád!
ómió
@Eladott Ország: Unalmadban, agyhiánytól és önálló gondolatnélküliséggel sújtva te állandóan szétlopod az Athina Híradó "archívumát", bolsiék idiótája!? Tudom rólatok, hogy alfajotoknál a lopás - éppúgy, mint a hazudozás - csak napi rutin, de nem viszed túlzásba? Vagy ellenkezőleg? Pont ez kell a Lenin Díjadhoz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.