Február 20 és 25 között a Publicus közvélemény-kutató végzett egy felmérést Rogán Antal új feleségének tervezett földvásárlásáról. A megkérdezettek elsöprő többsége szerint politikai kapcsolatok kellettek a végül elmaradt üzlethez – írja a 444.hu.

Még a fideszesek elsöprő többsége sem hiszi, hogy Rogán családjának hiteleit piaci alapon bírálták el

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter éves meghallgatásán az Országgyűlés igazságügyi bizottságának ülésén az Országházban 2020. november 24-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Még februárban derült ki, hogy 1,6 milliárd forintért vásárolt volna meg egy óriási földbirtokot Rogán új menyasszonya --írja a 444.hu.

Ráadásul a vételár 95 százalékára kapott volna hitelt az részben állami tulajdonú Budapest Banktól. A vételár, a földbirtok mérete és a hihetetlen hitel is arra engedett következtetni, hogy valami állami mutyi lesz a dolog mögött.

Miután nyilvánosságra került a terv, az üzlet érdekes módon elmaradt, mivel a megyei kormányhivatal nem hagyta jóvá.

Mindenesetre a Publicus felmérte, hogy egyáltalán mennyien hallottak a botrányról. 

Még a fideszesek elsöprő többsége sem hiszi, hogy Rogán családjának hiteleit piaci alapon bírálták elFotó: Publicus.hu

Ahogy a táblázatból is kiderül, a megkérdezettek 67% halott az ügyről és azon belül is a fideszes megkérdezettek 56%.

Persze itt nem állt meg a kutatás, arra is kíváncsiak voltak, hogy akik hallottak róla, mennyien gondolják, hogy valóban semmi köze nem volt az óriási hitelhez annak, hogy az ifjú hölgy Rogán Antal menyasszonya volt.

És itt válik érdekessé a téma.

Még a fideszesek elsöprő többsége sem hiszi, hogy Rogán családjának hiteleit piaci alapon bírálták elFotó: Publicus.hu

Ugyanis tisztán látható, hogy még a kormánypártiak elsöprő többsége - 76% – sem hiszi el, hogy egy ilyen üzletet kormányzati hátszél nélkül nyélbe lehetett volna ütni. Ha ki nem pattan, meg nem írja a sajtó, valószínűleg nyélbe is ütötték volna.

Forrás: 444.hu, Publicus.hu

Címlapkép: YouTube / M1 – Híradó

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Ezzel a szavazati mértékkel bajban lenne a fideSS-kdnp a jövő évi választáson, hiszen a nép nem teljesen hülye.
rokker33
Tóni te balfasz még egy ilyen egyszerű üzletet sem tudtál megvalósítani úgy hogy ezt ne tudják meg.Hiába nah nem az eszedért szeretnek, hanem a pénzed miatt...
csak úgy....
szemét fideszesek,nem hisztek tóni ártatlan tekintetébe sem?
csak úgy....
@rokker33: már miért a tóni lenne a balfasz? ti magyarok vagytok a balfaszok,hogy évek óta elnézitek a fideszes tóniknak...
szerinted egy osztrák tóni ,hogy járna a labancokkal ha erre vetemedne?
balos
Üveges a tóni szeme,ezzel vannak a hírek tele!
Csizmás Kond
Naszóval...közösségfelmérés és véleményfelmérés alapján kell valakinek hitelt adni ???..semmi közöm se a rogánhoz, se a fajtájához se az ellekezőékhez, viszont az ilyen közösségfelmérői hitelmegállapításos ellenzéki szarakodás mindig csak újabb egymátutálási alkalmat ad ...amit ismét az ellenzék kezdeményez...és kérdem ki is akar megegyezést ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: ma megint csak azt bizonyítotottad,hogy a fidesznek kurvára bírsz dorombolni de az eszedet még mindíg nem bírod használni...,jövöre bé leszel bazva egy álatmenhelyre,mert minek etessenek ? csak nem az eszedér? ez még a fidesztöl sem várnám el...
rokker33
@csak úgy...: Azért ne keverjük össze az osztrák és a magyar politikát.Wikipédia:az Osztrák Szabadságpárttal 2017. decemberében koalíciós kormányt alakított. Kancellárisága alatt számos változtatást és reformot vitt végbe, de több botrányt is megszenvedett. Az Ibiza-ügy kirobbanása a koalíciós kormány felbomlását eredményezte. Az ellenzék Kurz-kormánya ellen bizalmatlansági indítványt indított, amit az addigi koalíciós partner a FPÖ, a SPÖ és a JETZT szavazott meg, 2019. májusában Kurz lemondott kancelláriságáról.[6] A 2019-es parlamenti választáson ismét Kurz pártja nyert, koalícióra lépett az Osztrák Zöld Párttal és ezzel ismét Kurz lett Ausztria kormányfője !! A cigány geci soha semmilyen nyomásra nem mondana le azért mondom Kurz becsületes Orbán és a többi szar egy tolvaj banda.
rokker33
@rokker33: Az Ibiza-ügy az hasonló mint amit ezek művelnek csak itt ezt nem tűri el a nép és az ellenzék se és ezért mennie kellett a korrupt politikusnak az egész kormánnyal együtt! Magyarországon ilyen még nem nagyon fordult elő Ausztriában ez teljesen normális!
csak úgy....
@rokker33: benned az zavar,hogy alig tetted ki a lábad otthonról,te rögves ausztria és német szakértö lettél és azt hiszed,hogy ez így ok...
a több mint 30 éves itt tartózkodásom ellenére sem vagyok egy nyugat szakértö..
mint te hirtelen unalmadbad lettél ! a németed kezdö vagy haladó? ...tudod az fontos,hogy közvetíts...
rokker33
@csak úgy...: Miért lennék szakértő. Ezt a baromságot honnan veszed?7 éve élek és dolgozom Ausztriában az miért fáj neked?Az meg teljesen természetes hogy az itteni jogszabályokkal tisztába vagyok és valamennyire követem az itteni politikát, de nem vagyok szakértő soha nem voltam az.Veled az a baj hogy teljesen mindegy ki milyen pártot támogat vagy mit csinál te bele fogsz kötni mert unatkozol és neked soha senki nem jó ezt már rengeteg kommentedből észre vettem. Sajnálom hogy ennyire negatív ember vagy...
csak úgy....
@rokker33: nekem nem az fáj ,hogy te ott jól érzed magad ! emlékeztetsz néha a @verőce21: re,-aki mint világot látott emberke osztogatja itt az észt és kritizálja a fidesz ellen szegülö politikusokat! én különben egy pártot sem támogatok ,azokra szoktam szavazni akik a leg többet ígérik az embereknek és ha nem tartják az ígéretüket,akkor nálam bukta! ugye te nem szavazhatsz ausztriában?
rokker33
@Horizont: Nézőpont kérdése. A fizetés sokkal jobb az emberek normálisak az osztrák tv ben nem hallok olyat hogy politikusok repülnek magán gépen és osztrák mészárosról sem tudok!Viszont szerettem otthon Magyarországon dolgozni,de meguntam hogy a tb= t az adómat és mindent ellop ez a cigány és bandája. Na az Én adómból nem gazdagodnak tovább abból nem esznek!És nem vagyok szakértő,mint ahogy a másik kolléga állítja,csak vannak elveim amiből nem engedek!
rokker33
@csak úgy...: Nem vagyok olyan!Én nem vagyok se Orbán párti se Gyurcsány! Mind a kettőt a pokolba kívánom az egész csürhével együtt. Azért költöztem ki mert nem kérek egyikből sem !
rokker33
@Horizont: Ja azt hozzá teszem itt sincs kolbászból a kerítés és itt sem osztogatnak milliókat, de aki kicsit talpraesett az elboldogul. Persze egy nyelvtudás nem árt és jól kell dolgozni. Ami meg most van korona arról annyit hogy Kurz sem hoz mindig jó döntéseket és vannak tüntetések is ellene, de még mindig jobban teljesít mint ezek a tolvaj patkányok!
csak úgy....
@rokker33: látod-látod...,mindennek az a titka ,hogy csak azokat szabad fikázni akik a problémát okozzák.
csak úgy....
@rokker33: már csak a sorosozásról kell leszoknod és emberszámba venni az elötted ausztriába érkezett migriket és megy minden mit a karikacsapás! hiszen emberek vagyunk...
csak úgy....
@Horizont: ...a semmi közük hozzátok szavazókkal! ez ebben a leg szomorúbb,hogy külföldröl bele takonykodhatnak az életetekbe!
rokker33
@csak úgy...: látom még mindig hülye vagy. Mikor olvastad hogy én Sorosozok?A niggereket meg a kecske baszókat soha nem fogom emberszámba venni. A cigányokat és főleg a zsidókat se, csak kárt okoztak Magyarországnak.Azért vagyunk egyre mélyebben a szarban,mert mindenki csak lop, de semmit nem ad vissza az országnak.
rokker33
@Horizont: Sokan elmentek. Túl sokan főleg orvosok tanárok ápolók és jó szakemberek.És még mennyien fognak menni, ha ezek a tóni félék maradnak?A szemét otthon marad ,akik nem tudnak vagy nem akarnak tanulni dolgozni és beilleszkedni a rendes szorgos emberek,családok meg csak tovább fognak szenvedni, mert előre haladni nem tudnak és nyugdíjra sem számíthatnak!A sok minimálbéres a közmunkások és a feketén dolgozók nem tudják majd eltartani a nyugdíjasokat!
csak úgy....
@rokker33: 18:59 és akkor szerinted még én vagyok a hülye,- aranyos! :) niggerezel,kecskebaszózol,zsidózol és ezzel a tudományoddal merészkedtél külföldre?
gondolom nem siratott meg a pap és pógármester az elmeneteled alkalmából...
Lepényleső
...piaci alapon,- aki mást mond annak harang konduljon?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.