Február 20 és 25 között a Publicus közvélemény-kutató végzett egy felmérést Rogán Antal új feleségének tervezett földvásárlásáról. A megkérdezettek elsöprő többsége szerint politikai kapcsolatok kellettek a végül elmaradt üzlethez – írja a 444.hu.

Még a fideszesek elsöprő többsége sem hiszi, hogy Rogán családjának hiteleit piaci alapon bírálták el

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter éves meghallgatásán az Országgyűlés igazságügyi bizottságának ülésén az Országházban 2020. november 24-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Még februárban derült ki, hogy 1,6 milliárd forintért vásárolt volna meg egy óriási földbirtokot Rogán új menyasszonya --írja a 444.hu.

Ráadásul a vételár 95 százalékára kapott volna hitelt az részben állami tulajdonú Budapest Banktól. A vételár, a földbirtok mérete és a hihetetlen hitel is arra engedett következtetni, hogy valami állami mutyi lesz a dolog mögött.

Miután nyilvánosságra került a terv, az üzlet érdekes módon elmaradt, mivel a megyei kormányhivatal nem hagyta jóvá.

Mindenesetre a Publicus felmérte, hogy egyáltalán mennyien hallottak a botrányról. 

Még a fideszesek elsöprő többsége sem hiszi, hogy Rogán családjának hiteleit piaci alapon bírálták elFotó: Publicus.hu

Ahogy a táblázatból is kiderül, a megkérdezettek 67% halott az ügyről és azon belül is a fideszes megkérdezettek 56%.

Persze itt nem állt meg a kutatás, arra is kíváncsiak voltak, hogy akik hallottak róla, mennyien gondolják, hogy valóban semmi köze nem volt az óriási hitelhez annak, hogy az ifjú hölgy Rogán Antal menyasszonya volt.

És itt válik érdekessé a téma.

Még a fideszesek elsöprő többsége sem hiszi, hogy Rogán családjának hiteleit piaci alapon bírálták elFotó: Publicus.hu

Ugyanis tisztán látható, hogy még a kormánypártiak elsöprő többsége - 76% – sem hiszi el, hogy egy ilyen üzletet kormányzati hátszél nélkül nyélbe lehetett volna ütni. Ha ki nem pattan, meg nem írja a sajtó, valószínűleg nyélbe is ütötték volna.

Forrás: 444.hu, Publicus.hu

Címlapkép: YouTube / M1 – Híradó

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@rokker33: már csak a sorosozásról kell leszoknod és emberszámba venni az elötted ausztriába érkezett migriket és megy minden mit a karikacsapás! hiszen emberek vagyunk...
csak úgy....
@Horizont: ...a semmi közük hozzátok szavazókkal! ez ebben a leg szomorúbb,hogy külföldröl bele takonykodhatnak az életetekbe!
rokker33
@csak úgy...: látom még mindig hülye vagy. Mikor olvastad hogy én Sorosozok?A niggereket meg a kecske baszókat soha nem fogom emberszámba venni. A cigányokat és főleg a zsidókat se, csak kárt okoztak Magyarországnak.Azért vagyunk egyre mélyebben a szarban,mert mindenki csak lop, de semmit nem ad vissza az országnak.
rokker33
@Horizont: Sokan elmentek. Túl sokan főleg orvosok tanárok ápolók és jó szakemberek.És még mennyien fognak menni, ha ezek a tóni félék maradnak?A szemét otthon marad ,akik nem tudnak vagy nem akarnak tanulni dolgozni és beilleszkedni a rendes szorgos emberek,családok meg csak tovább fognak szenvedni, mert előre haladni nem tudnak és nyugdíjra sem számíthatnak!A sok minimálbéres a közmunkások és a feketén dolgozók nem tudják majd eltartani a nyugdíjasokat!
csak úgy....
@rokker33: 18:59 és akkor szerinted még én vagyok a hülye,- aranyos! :) niggerezel,kecskebaszózol,zsidózol és ezzel a tudományoddal merészkedtél külföldre?
gondolom nem siratott meg a pap és pógármester az elmeneteled alkalmából...
Lepényleső
...piaci alapon,- aki mást mond annak harang konduljon?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.