György István államtitkár, az országos oltási munkacsoport vezetője, a keddi tájékoztatón elmondta, hogy „Magyarország Európa egyik leggyorsabb oltási sebességét diktálja” – írja a Magyar Hang.

Az operatív törzs is beszáll a baloldalozásba, mert amúgy nincs is káosz az oltási programbanFotó: YouTube / M1 – Híradó

1 636 436 fő a beoltottak száma, ebből 481 820 fő már a második oltását is megkapta. Hazánk messze megelőzi az EU-s országokat, egyedül a kis lélekszámú Málta áll előttünk – fogalmazott György, majd hozzátette,

Még jobbak lehetnénk, ha több vakcina érkezne Brüsszelből

- tudósított a Magyar Hang.

Az államtitkár azt is elmondta, hogy

Annyi embert tudunk beoltani, amennyi vakcinát kapunk, és annyi még mindig nincs, hogy minden jelentkezőt egyszerre beoltsanak. Az idősek élveznek elsőbbséget, és a következő 3-4 hétben is az ő oltásukra fordítják a vakcinát.

Majd rátért egy kicsit a kormánykritikus hangokra és gyorsan mondta is

A baloldal és a velük szimpatizáló sajtó fő törekvése, hogy kritizálja, nevetségessé tegye az oltási folyamatot, ezzel az orvosokat és az oltásban résztvevőket sértik meg személy szerint, miközben hazánkban az egyik legsikeresebb az oltás. Nincs semmiféle káosz, jól szervezett folyamat zajlik az országban az oltás frontján. Németországban már a magyar modell átvételére készülnek, mert a nagy oltóközpontokkal nem tudják megoldani a feladatot, így ott is bevonnák a háziorvosokat, ahogy nálunk.

Forrás: Magyar Hang

Címlapkép: YouTube / M1 – Híradó

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"Még jobbak lehetnénk, ha több vakcina érkezne Brüsszelből"

Baszkikám, a vakcina nem Brüsszelből jön. Az EU letárgyalta a kontingenseket és a kedvezményes árakat, a konkrét szállítási szerződések megkötése viszont a tagállamok feladata volt. Potrohos főnököd itt azzal indított, hogy a Moderna kontingens feléről lemondott és a többi gyártónál sem igazán forszírozta a korai szállítást. Már akkor úgy érezte, hogy sokkal nagyobb hasznot tud bezsebelni Putyin Lábvizén és Mao Könnyén. Most meg a ráb@szás esete forog fenn és mindez dokumentáltan, hiába óbégattok...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Gauntlet:ma 17:22 ◘ Inkább kétszer mint egyszer se...
Clavigo
@Shikari: Kozben keresik az önkénteseket,,nem igaz te oláh buznyák ?
justhpeter
Azt gondolom, hogy ezt az operett törzset most kell elzavarni - véglegesen a térerőhiányba (hogy csúnyábbat ne írjak).
Lepényleső
...aki a bizonyítványát magyarázza,- annak szavát csak a hülye issza?
Toller Béla
Nálunk nem bevonják a a házorvosokat, hanem bekényszerítik egy alávetésbe ! Ahogyan a rendelőket is. A lakosokat is ! Nálunk poltikai trükköket alkalmaznak az oltásban, a az oltóanyag beszerzésében - és saját zsebre dolgoznak közben. Ezt semmképpen sem fogja átvenni a német oltási rendszer ! A káosz meg szemmel látható, a magyar "védettségi" igazolvány annyit sem ér, mint a műanyag, amire rányomtatták ! Hetykén mutatja az útlevél számot (lám, mi mindent tudunk rólad), de nem mutatja a vakcinát (szégyenlik, amit tettek..). Mire ekkora az arcuk ? Másfél millió ember beoltása négy-öt hónap alatt nem egy nagy mutatvány !
balos
fideSSes csicskák ,mikor lesz megint béka tüntetésetek?Szeretném látni amikor a tömeggyilkossal az élen vonultok a nemzethy cirkuszotok elé és hálát adtok a sikeres működéseteknek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.