A belga VTM televíziós csatorna csütörtökön este mutatja be azt a riportot, amelyben állításuk szerint többek között Szájer Jószef fideszes politikus elfogása is látható, aki tavaly november végén egy illegális szexpartiról menekült el egy ereszcsatornán, azonban az utcán pont az egyik érkező rendőrjárőrrel találkozott. A több mint húsz fős melegpartit illegálisan, a koronaszabályok megszegésével szervezték, emiatt minden résztvevő és a szervező is büntetést kap, Szájer ellen pedig jelenleg is folyik az eljárás kábítószerbűncselekmény miatt. Az esetet követően Szájer József lemondott EP-mandátumáról.

Videón Szájer József lebukása és őrizetbe vétele, miután egy ereszcsatornán menekült az illegális brüsszeli orgiáról – ezt viselte menekülés közben

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Exkluzív felvételeket ígér Szájer József őrizetbe vételéről a flamand VTM televízió. A Bargoens prudukciós iroda ugyanis tavaly novemberben rendőrökkel forgatott, amikor rendőrségi razziát tartottak a Brüsszel belvárosában tartott orgián – számolt be elsőnek az Euronews. Kiderül a filmből, hogy az utcán elfogott férfira a rendőrök figyelmét egy járókelő hívta fel, aki látta, hogy az illető lemászott az ereszen és azt gondolta, hogy egy tolvajjal van dolga. 

A filmben az látható, hogy több rendőr veszi körül az utcán az elfogott férfit, akit a terpeszben, felemelt kézzel a falhoz állítottak, megmotozták és kikérdezték – teszi hozzá a HVG.

A videóban Szájerként azonosított férfin melegítőnadrág, sötét kabát és szivárványszínű kötött sapka volt.

Megkérdezték tőle, hogy szüksége van-e mentőre, mert kisebb sérülést szenvedett bal kezén menekülés közben, de a képviselő nemleges választ adott, majd tájékoztatták arról, hogy el fognak menni a lakására, valószínűeg azért, hogy iratokkal is igazolni tudja magát. A hátizsákjában extasy-tablettát találtak, amiről a férfi azt mondta, hogy nem az övé.

A videót holnap mutatják be a “Flikken BXL” nevű műsorban, azonban egy elég látványos előzetes már most elérhető. A videó megtekintéséhez kattintson ide:

VIDEÓ

A riport Szájer Józsefet a "jobboldali nacionalista párt" európai parlamenti képviselőjének nevezte, aki ellenezte a melegek egyenlő jogait, valamint Orbán Viktor bizalmasa – emeli ki a HVG.

Mint ismert, tavaly decemberben Szájer József váratlanul lemondott európai parlamenti mandátumáról, majd kiderült, előzőleg eljárás indult ellene a karanténszabályok megszegése, illetve kábítószer birtoklása miatt. A beszámolók szerint Szájer József az ereszcsatornán menekült a rendőri rajtaütés elől, azonban a rendőrök elfogták.

Forrás: Euronews, 24.hu, HVG

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ROTH MANÓ
Hát, ha így haladunk... jövőre sem lesz változás! Ilyen lejárt témákat bedobni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mzper x
@ROTH MANÓ: március 28., 19:35
Pedig én is őszinte vagyok.

Az a különbség köztünk, hogy te a rosszat szereted, én meg a jót - "csak" ennyi a különbség köztünk.
verőce21
@Szeparepa2: Kussoljál bérbeb@szó...!
Peller Anikó
@Szeparepa2: "Pénzéhes gátlástalan határon kívüli idegenszívű bozgor zsoldos csőcselékből, köztörvényes bűnözőkből és tanulatlan focihuligánokból álló troll-kommandó söpredéket uszított a náci hazaáruló rablógyilkos NER maffia a Propeller hírgyűjtő portálra! Minden áldott napon reggeltől estig főállásban ontják az aljas NER talib maffia szervilis náci hazaáruló hazugságaikat és provokációkat."

Ezek románok? És itt ontják (rontják) némi pénzért az aljasságaikat? Jade.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.