Repülőteret terveznek Felcsút mellé. Egyelőre sportrepülőtérről beszélnek mindössze.

Ezután Felcsútról közvetlenül is el lehet majd repülni Dubajba? – Repülőtér épülhet Orbán faluja mellett

Fotó: Facebook

Majdnem egy hónapja szellőztette meg Tessely Zoltán, a Felcsútot is magába foglaló Fejér megyei 3. országgyűlési választókerület fideszes képviselője – aki egyben a térség fejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztos is –, hogy Bodmér, Szár és Újbarok határában sportrepülőtér épülhet – írja a Magyar Hang.

A három község által közrefogott területnek van egy negyedik oldala is, ez a negyedik oldal pedig nem más, mint Felcsút települése.

Ha a képviselő által is jelzett helyszíntől, annak központjától, az első magyar óceánrepülők, Endresz György és Magyar Sándor emlékére felállított emlékműtől számítjuk, a felcsúti Puskás Akadémia, illetve a Pancho Aréna, valamint a miniszterelnök hétvégi háza közúton mindössze három percre, 3,1 kilométerre található – jegyzi meg a Magyar Hang.

A hetilap hosszasan részletezi, hogy próbált meg részleteket megtudni a tervezett repülőtérről és a terv részleteiről, de az ígérgetések vége rendszerint az lett, hogy a megkérdezettek nem válaszoltak a Magyar Hang kérdéseire, így például arra sem, hogy 

Mikorra valósulhat meg a repülőtér?

Mekkora gépeket fogadnának?

Kik volnának az új reptér célcsoportjai?

Készült-e a zajszennyezésről bármilyen felmérés, tanulmány?

Készült-e a reptér építése miatt, valamint a megnyitás után megnövekedő forgalom miatti terhelésről bármilyen felmérés, tanulmány?

A Magyar Hang nem említi, hogy Mészáros Lőrinc is Felcsútról származik, és a család több cégének ez a település a székhelye.

Mészáros nevét az elmúlt napokban úgy kapcsolták össze a repüléssel, hogy – a kormányfő nyomatékosan kérése ellenére – állítólag ismét Dubajba repült a hónap közepén a NER luxusgépével.

Forrás: Magyar Hang

Címlapkép (illusztráció): Pixabay 

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
@Horizont: Nyugodjon meg mindsenki. Nem kell felkapni a vizet, mert a víz az nagyon fontos ám, mert rövidesen dunai kikötő is épülni fog Felcsúton.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Helyes. Nehogy már mindenféle szerkesztőség utasítgassa a fotóriportereit, hogy menjenek ki a repülőtérre és az Orbán-Tours gépét fotózgassák. Most Felcsútot különleges hadiövezetté lehet majd nyilvánítani (lásd a jó szovjet példa), még a térképeket is meghamísítják (szintén ugyanaz a minta), hogy ne tudják a földrajzi helyet se beazonosítani és máris kezdődhet a ""fideszesek részére nyitott dubaji halidéj"" elnevezésű, szigorúan zártkörű élménypark látogatása. Gyerekkori barátok féláron vehetik igénybe.
CsipkeRózsa
Akkor nincs messze az a nap sem, hogy megvalósuljon az űrállomás, amit a Kutyapárt már régen felavatott.:

www.youtube.com/watch?v=OXLMn32xFmM
justhpeter
A Kétfarkúak basszintották el az egészet, Ha időben megépítették volna a felcsúti ürállomást már régen összeadtunk volna egy páros utazást az Orbán-Mészáros párnak, igaz csak odafelé.
Béla333
Ha gyorsan kellene elmenekülni az országból, akkor nem árt egy közeli repülőtér...
Be vannak szarva a fiúk!
nezelodo
@justhpeter: Lehet, hogy a Dakota-Lölö párosnak űrutazásra való gyűjtés hitelesebb Nemzeti Konzultáció lenne, de csak fikció. Van viszont egy valós N. K-áció, a Klubrádióra már több mint száz milliót dobtak össze vélhetően a kispénzű emberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.