Elutasította a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) azt a feljelentést, amelyet Tényi István tett azért, mert Stummer János, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának jobbikos elnöke nyilvánosságra hozta, hogy titkos alagút épülne a Puskás Arénához, a képviselő szerint Orbán Viktor miniszterelnök számára.

A titkos "Puskás-alagút" miatti bűnügyet megúszta, ugyanakkor a jobbikos képviselő elferdítette a tényeket az ügyészség szerint

Fotó: MTI/Soós Lajos

Az ügyészség indoklása szerint a Puskás Aréna Facebook-oldalán közzétette, majd a Miniszterelnökség is megerősítette, hogy az alagút építése, a beruházás ténye nem minősített adat, kizárólag az alagút megvalósításának részletei képeznek nemzetbiztonsági szempontból védendő adatot, ilyet viszont nem hozott nyilvánosságra a jobbikos politikus – írja a 24.hu.

Ugyanakkor – áll a KNYF határozatában – Stummer a tudomására jutott adatokat elferdítve tette közzé, arról, hogy az 50 méter hosszú közlekedési aluljáró a kormányfő személyes céljait szolgálná, miközben, írták, a létesítmény a labdarúgó Európa-bajnokság rendezvényeire érkező védett személyek érdekét szolgálja.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Soós Lajos

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ugyan mi lehet titkos egy alagútban nemzetbiztonsági szempontból, feltéve ha nem idióta hülyékből áll a "Polpot" ügyészség , vagy lehet, hogy szándékosan akarnak hülyét csinálni magukból? Ne fárasszátok magatokat b+, már azok vagytok enélkül is! Megtudták a migránsok, hogy nálunk még a stadionokhoz is alagutat ásnak.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/154214351_3652088694859583_8761997872101351139_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-3&_nc_sid=825194&_nc_ohc=FGCaxfkKUhsAX9hni0z&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=cf5e074c02a01a0fbf1b714e1da0d1c0&oe=60811148
Egyébként mennyire lehetne titkosan kivitelezni egy alagút építést agyalágyultak? Semennyire! Ennek is van két vége mint a botnak, ami kijön a felszínre , f@szfejek!
namihami
Azon az alagúton fog majd a közönség bemenni a stadionba. Első látásra ugyan kicsit szűknek tűnik, de majd időben elindulnak, hogy jókor odaérjenek. A nemzetközi meccsekre (ahol talán(!?!) összejön annyi néző) már a meccs előtt három nappal kinyitják az alagutat. Így mindenki időben és kényelmesen elfoglalhatja a helyét. Legfeljebb vár egy keveset. Szék van, ülhet kényelmesen.
A magyar bajnokira, ha véletlenül ott rendeznék, elég a kezdés előtt tíz perccel kinyitni az alagutat. A hazai nézőszám nem indokol több időt. Még így is lesz idejük benézni a büfébe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.