Pár napja Instagramon feltette a kérdést, hogy milyen dolgokért Gyurcsány a hibás.

Gyurcsány: Miattam törtek ki a világháborúk, én öltem meg Magdi anyust
Kép:YouTube

Ebben a videóban most a legjobb válaszokat mutatta meg az egykori miniszterelnök.

Többek között ő tehet arról:

hogy el lett rontva a Trónok Harca befejezése, hogy drágul a benzin, hogy ő ölte meg Magdi anyust, de persze a két világháborúnak is ő az oka. 

Forrás:YouTube
Címlapkép:YouTube

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A mohácsi vészt el akarja sunnyogni? Meg a tatárjárást? Jobban figyelhetne a jobboldali média a híveikkel együtt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Málna
Jesszus. El kellene már hallgattatni. A választásokig még teljesen lejáratja az összefogást.
simmering73
...és te szabadítottad ki a szellemet a palackból.
jesz
viccelődünk...viccelődünk? Pedig nagyon nem kéne...az a kevés nyugdíjas, aki 2008 után ment nyugdíjba sajnos nem tudja, hogy Gyucsány elvtárs vonatott le 8%-ot az induló nyugdíjakból..
Senki nem járt utána, hogy ez a -8% levonás(oda nem adás) évi pár tízezer forint...de aki azóta nyugdíjas, az bizony Gyurcsány kapkodása miatt bukott vagy kétmilliót a mai napig...

Ember fia nem emlékszik erre..sajnos én igen, mert a ledolgozott évekből elvont -8%-ot...mert ő szarban volt...

Most meg jópofizik? Mennyen a picsába..
Nessy
@jesz: Tévedni emberi dolog. A degresszív nyugdíjszámítás már 1991-ben működött, méghozzá jóval magasabb arányban, mint 1997-ben. A közalkalmazotti bérek és juttatások "befagyasztása" 1994-1998 között az I. Orbán kormány "ajándéka" volt a közszféra dolgozóinak, a degresszióval együtt.. Sőt a jubileumi jutalom is csak adhatóvá vált. Sokan nem kapták meg a 40 évest, és lett a bánya béka feneke alatt a megállapított nyugdíj összege 1994-97-ben.
Nessy
A mohácsi vészt el akarja sunnyogni? Meg a tatárjárást? Jobban figyelhetne a jobboldali média a híveikkel együtt.
adrenalink
Lárifári! Vegyél már vissza a nagy arcodból! Elégedj meg azzal, hogy 2010-ben miattad kezdődött a fidesz 2/3-os rémuralma...
Csizmás Kond
Ferit ha nem a hideg rázza akkor önmagát kezdi rázni...
jesz
@Nessy: hogy mi történt 2000 előtt, az nem érdekel...művezetőként keményen megdolgoztam a nyugdíjamért(a jussomért), ebből vett el az a viccelődős ember...építőiparbam művezetni embertpróbáló...ezért bátorkodom csak felszólamlani...
nem szűkölködöm, csak ami jár(t volna), az jár(t volna)..
ez a véleményem. sajnos egyedül vagyok ezzel...
ez a vicces ember sosem lesz hatalmi pozícióban, csak ilyen viccelődősben..
Highlanders
@jesz: világválság volt, meg nem ő vette el. Csak a tények kedvéért. Amúgy meg kaptál helyette krumplit, mi a baj?
Aki Én
Nagyon jó a humora. Eggen is különb a ge-cinél. Még mindig ő a legmeghatározóbb politikus a fideszben.
Nessy
@jesz: Engem meg sajnos nagyon is! Én sem a parlamentben ültem a bársonyfotelba, hanem dolgoztam.
justhpeter
@Horizont: Biztos, hogy ez nem vicces, inkább ripacs.
gina
Nem tudom miért? de nagyon fél ez a patkány kormány Gyurcsánytól.. valamit tudhat, amit mi nem...ha nem lenne fontos nekik akkor nem is törödnének vele hogy mit mond vagy tesz... fidesz gyáva patkányoknak ez kell... nem vagyok Gyurcsány párti de örülök hogy borsot tör ennek a hitler utánzatnak és bandájának az orra alá, meg Soros meg Hadházy Hajrá fiúk ////
gina
@justhpeter: A ripacs és zsiros mangalica disznó elmebeteg az OV ,,
Nessy
Alapjába véve amit akkor mondott Gyurcsány, nem azt az egy mondatot kiragadva, pártunk és kormányunk ezt már 10 éve sikeresen abszolválja! Csak az ellenzéknek manapság nincsenek olyan lelkes vandáljai,mint akik 2006-ban törtek, zúztak, gyújtogattak, a Kossuth tér környékén békés járókelőket vegzáltak!
human
Feri! Szerintem sem mindenért te vagy a hibás, de mégiscsak te voltál az mszp elnöke és minden nyavalyáért amit a fidesszel kollaboráló mszp-sek a nyakunkra hoztak te is felelős lettél.
kereső
@human: Igen Ő volt, 2007 február- 2009. 03 között. Sem előtte, sem utána nem volt az mszp korrupt és kollaboráns.Egyébként meg miért is hagyta ott őket???
csipetke
A címre.- és valószínűleg miatta haltak ki a dinoszauruszok is...:)
Ez már annyira gáz,hogy még mindig Gyurcsányoznak. Gyurcsány 4 évig volt miniszterelnök,és orbán bűneinek a nagyon kis töredékét se követte el,mégis b@sztatják folyamatosan.Ez szerintem azt jelenti,hogy orbán tőle tart a legjobban.
Ha végre vége lesz az orbán-rezsimnek,valószínűleg évtizedekig fogunk orbánozni.
kereső
Úgy gondolom, hogy ez egy vicces gúnyrajz a fideSS-ről, és egy nem is annyira vicces tükör a magyar társadalomnak.(legalábbis ,ami tükröt illeti, azon nem tudok nevetni, olvasva itt az hozzászólások nagy részét), de semmiképpen sem ripacskodás.
Megérdemlitek a fideSS-t, és orbánt főleg, akinek a kormányzása immár 11 éve kimerül a lopásban, a társadalom átformálásában, és a hazugságokban. Ezek igazolására használja a parlamentet.
Hagyni kellett volna/hagyni kell ezt a" szabadságszerető" magyar népet alattvalói mivoltában, mert úgy érzi jól magát. A szabadságban is csak magát a szót szereti, a tartalmát már nem. Mert akkor gondolkodni kéne, és felelősséget vállalni- persze. egyszerűbb gyurcsányozni, meg a nyakába varrni a saját butaságunkat, hogy bedőltünk egy hazug Cipollának, aki elbűvölt és elkábitott mindenkt. Aki nem átallotta mindennel/és mindazzal megvádolni "ellenségét", amelynek véghezvitelére már készen álltak a tervek.
És senki nem veszi a fáradtságot, hogy feltegye a kérdést- igaz volt-e mindaz igy tizen+ év távlatából, amit ma "gyurcsányozásnak" mondunk.
Tényleg miért is nem tűnik már el a balfenéken, miért akar még mindig egy nyugatos, polgári, szolidáris társadalmat??M Minek? Hiszen arra nincs szükség. Jól van ez igy ahogy van- hiszen orbán mindazt valóra váltotta, amit 2006-2010 között megigért, és egyébként is olyan jól esik gyurcsányozni, már úgy megszoktuk.
csipetke
@jesz: 19:07 A fidesz szüntette meg a nyugdíjak svájci indexálású számítását,amivel évente sokmilliárd forinttal kevesebbet kapnak a nyugdíjasok. Ez miért nem fáj?
kereső
Én, mellesleg hagynám, hogy Gyurcsány hadd vegyen revansot orbánon, a sok-sok hazugságért, amellyel megalázták, és tulajdonképpen még emberi mivoltától is meg akarták fosztani. Azután meg tényleg irhatja qrva jó szakácskönyveit, és egy még jobbat a magyar baloldaliságról.
SÍva
@kereső: Nem minden kérdésben de egyet értek veled! Egy normális, élhető államot szeretnék ahol nem húzzák le a bőrt is a dolgozó emberről, megbecsülik azt aki végig dolgozta az életét (ezt azért ki lehetne fejteni bővebben), ahol nem azt kell látni, hogy értelmetlen építkezések zajlanak a mi adóforintjainkból külföldön és még értelmetlenebbek itthon (stadionok már lassan párjával minden városban ahol a nézők soha nem fogják megtölteni az ülőhelyeket). _Az egészségügy romokban miközben Pénztáros L (ovi) napi szinten keres milliárdokat.
lusta
@csipetke: Miért, miért? Krumplit viszont kapott.
solidedge
A Fidesznek el kell érni, hogy az ellenzékre úgy gondoljanak, mint a megtestesült gonoszra. Álmába is kiverje a ragya a választót, halálfélelme legyen, érezze hogy életét csak Orbán mentheti meg. Mind ez azért, hogy van egy betegesen hataloméhes kis emberke valahonnan Felcsútról, aki a sleppjével együtt annyi bűnt elkövetett, hogy vereségük esetén választhatnának, vagy bújdosás, vagy börtön.
kereső
@SÍva: Félre ne értsd, nem szándékozom piedesztálra emelni Gyurcsány Ferencet- nem is hiszem, hogy ő ezt kivánná- de ami sok, az már sokk! Lehet itt tovább köpködni azt a tükröt, de attól még igaz amit a tükör mutat. Na ez a szomorú.
SÍva
@kereső: Nem értettelek félre egyáltalán! Nagyon is érthető volt az írásod és tetszett!
verőce21
El-Qúró, a prímszámos borász, természetesen nem tehet semmiről..., amit említ.

Ő már csak a háttérből, srtóman miniszterelnököt szeretne futtatni..., azt is az anyósa nevében... De egyetlen ismert és felépített politikus sincs a baloldalon, akinek a jelöltsége ne okozna töréssel fenyegető kockázatot.

Jakab, Dobrev, Márki-Zay és Fekete-Győr... nem egyszerűen megosztó, de a tábor valamelyik része számára vállalhatatlan figura.
Kesztyűbábu Kariferi, az nem..., ő integrál a legjobban a DK-s nyugdíjastól a momentumos egyetemistáig. Az egyébként is kipróbált figura már a Főpolgármesterségen, hogy Feri a választások után becserél két emberét a képviselőtestületbe, és máris átvette a hatalmat. Ez a palotaforradalom begyakorolt, még Sztálin elvtárstól megtanulták...
Választáson kifáradni..., ugyan már...
ómió
Pedig, ugye, te "csak elkúrtad" meg majd "beledöglöttél", hogy úgy tégy, mintha kormányoztál volna, amit viszont "reggel, éjjel meg este" hazudozva abszolváltál is!? Most meg "osztod az efftársi tutit"!
Aki Én
@verőce21: el kuúró, meg Kariferi, mi?
Ma is elemedben vagy butuska.
Te vagy a Németh Sziszi?
Nyugtass meg, hogy legalább hálás ezért valaki, mert ha önkéntes alapon vagy ennyire lúzer, az gáz.
csak úgy....
@verőce21: a fidesz öl,butít és nyomorba dönt! :)
justhpeter
@Horizont: Gyurcsányból is elég. Orbán sem Gyurcsánytól fél, hanem a hatalom elvesztésétől. Gyurcsány csak ruiogatásra kell, mert egyszer már bevált és most is őt látja Orbán legerősebbnek. Orbán mint másik barom, nem veszi észre, hogy rá nézve a tőle eltávolodók a veszélyesek. Méghozzű nem is kicsit.
CsipkeRózsa
@adrenalink: Menj vissza az eredendő bajhoz, ha Soros nem segít Orbánnak, akkor nincs most ez a rémuralom.
csak úgy....
@Shikari: tibikém! orbán is csödbe viszi (talán már vitte is) az országot , sött! még nagybba mint akkor a ferkó! azt tudom,hogy te a szellemi képességeid miatt még nem érzékeled,de hidd el nekem ,hogy hamarosan legelsz.
CsipkeRózsa
@Shikari: A csőd csak Orbán hazudozása volt, amit természetesen átvett a sok Orbán-hívő.
adrenalink
@CsipkeRózsa: 14:37-re Visszamehetek a tényleges eredendő bajhoz: 2 lábra álltunk, de sajnos nem mindenkinél egyenesedett ki a gerinc...:-(((
CsipkeRózsa
@Shikari: Ezek szerint Orbán és tsai mind zsidók, hiszen ők nyúlnak le mindent, ők spekulálnak a gazdaságunk ellen.
Nem tudok róla, hogy zsidó spekulánsok ilyen dolgokat műveltek volna "Fletó" idejében.

Nem vallásfüggő a lopás!
CsipkeRózsa
@Shikari: Persze, mert azt mondod, és ezt honnan veszed, felmérésből?
CsipkeRózsa
@Shikari: A kutya ugat, a sz.r-t pedig nem kell szagolgatni.
verőce21
Fletó, a pécsi diplomáját még mindig keresi! Tankörtársai utálták, utálták a feljelentgetős, patkány komcsi KISZ titkárt! Pályafutása befejeződött!

Gyurcsány és Gyurcsányné a legelutasítottabb személyek ma hazánkban...
verőce21
@solidedge: De nem olyan feljelentgetős...!
csak úgy....
@verőce21: ezt te, mint volt kiszes vagy akkori mszmp.-s mondod? közel ücsöröghettél a tábortüzhöz a lenin fijjuk között! :) mesélj még @verőce21: ..,szeretem hallani a meséidet.
kereső
@verőce21: Gyurcsányné? Hogy lehetsz ilyen kegyeletsértő bunkó? Jó néhány hónapja meghalt. Ugyanis csak egy Gyurcsányné volt- GYF Édesanyja.Akire Te gondolsz, az Dr. Dobrev Kálra.
csak úgy....
@verőce21: olyan vagy mint a dögevö cigány, az is csak a friss dögöt szereti..
verőce21
@kereső: (13:01) Valóban, nem a mamára gondolok, aki "nyikorgó kosárral ölében, ment a padlásra, ment serényen" - De azért mindenki értette, még te is, hogy apró Altus Kárikáról van szó, aki Magyarország böszméjének a felesége...
Apropó, nem tudod ki kezelgeti most otthon Szemkilövetőnét?
Mi lesz az új gyerek neve, baszTa más...?
kereső
@verőce21: Hé, "bunkócska Te drága"!, miért nem figyelsz jobban. Leirta Klára, hogy a felnőtt gyermekei gondoskodnak róla.Gusztustalan illibsi fajkretén vagy.
csak úgy....
@verőce21: most beugrott a mamád,-az a lyceum utcai szorgos mosonö...,szegényt nem szabad okolni,hogy nem tudott többet fordítani a taníttatásoda és nem ö a hibás,hogy te egy buta prosztó maradtál...
szerinted nem túl "kaletás", ha már a ferkó kölkeivel is (gondolatban) játszadozol?
NKF
Fletó,kussoljál már!Nem veszed észre magad? Van egy pár seggnyalód,mint vágóhidas pityuka
Aki olyan okos volt,eltudta olvasni a papírt!A vaddisznó ágika,meg a többi!Hagyjuk!
Ja,nem vagyok Fideszes!
verőce21
@csak úgy...: (18:14) Te ripacsnak rossz vagy, magyarnak nulla!

Te nem vagy egy tanult nagygazda sarj, mint sugalmazod magadról...!
Honnan szedett össze Anyád?
Mi a valódi neved, kurTa más?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.