Csak akkor indulhat el a fokozatos nyitás, amikor az átoltottság eléri a 2,5 millió embert – jelentette ki a Kormányzati Tájékoztatási Központ az ATV Híradó kérdésére.

Orbán Viktor kedden arról tájékoztatott Facebook-oldalán keresztül megosztott videójában, hogy amíg nincs minden regisztrált 65 év feletti beoltva, addig nem lehet újra kinyitni az országot.

Videójában azt elmondta:

egy hónapig még a nyitáson dolgozunk, az a mi dolgunk, össze kell gyűjteni a gondolatokat, meg a javallatokat, hogy a nyitás az mit is jelent

Az ATV Híradó ezzel kapcsolatban megkereste a Kormányzati Tájékoztatási Központot, arra voltak kíváncsiak, hogy mire vonatkozik a miniszterelnök által meghatározott egy hónap?

Ahogyan arról miniszterelnök úr már a pénteki rádióinterjújában is beszélt, akkor lehet elkezdeni a fokozatos újraindítást, amikor az átoltottság eléri a 2,5 millió embert

- írta a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

Forrás:ATV
Címlapkép:MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ilyen az amikor a birodalom visszavág a járványkezelésben azzal, hogy 2012-ben átszervezte a rezsim forrásmegtakarítás céljából a 250 éve önállóan működő ÁNTSZ-t, bizonyára mindenféle szakmai egyeztetés nélkül!
.
Micsoda dolog az, hogy tolmács kell a hetenként sokat beszélő, de nem mondó semmit kolostor szerzetesének a mondókájához, ami nem hasonlíható össze a keretszámokkal kapcsolatos pálfordulásához
.
.----Keretszámok és liftajtó
www.youtube.com/watch?v=nbcpz46gOYo&t=124s
.
Ki tudja meddig tart ez a vakcinával, a számháborúval kapcsolatos bikzonytalanság a MINDEN CSODA HÁROM NAPIG TART országban!
.
Nessy
@tudode: A 2,5 millió beoltottat pedig akkor "érjük el" , amikor O.V. azt mondja!
lusta
Hát, megy a néphülyítés ezerrel. Egy normális országban a nyitást nem a beoltottak számától teszik függővé, hanem a megbetegedettek számának jelentős csökkenésétől. Igaz azok nem illiberális országok.
rokker33
2.5 millió az nagyon kevés főleg ilyen szar vakcinával a fele sem lesz meg májusig, hiába oltottak be ennyi embert,ha nem hatásos...Britanniában 30 millió embert oltottak be és ott nincs 4=6 fajta oltás!!Valamit jól csinálnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.