Egy kínai cég alaptalanul állította az általuk gyártott maszkról, hogy FFP2, a magyar külügyet ez nem zavarta - vagy nem tudott róla - és 7 millió maszk beszerezésére kötött szerződést. A bizniszen egy vietnami dohánybolt báró csaknem 12 milliárd forintot szakított.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
És mi van, ha hamis kinai vakcinát is nemzetünk portyázója és fürkésze. Hiszen igazi, valódi vizsgálat nem volt a beérkező vakcinánál. Most sincs. Az oroszt legalább vizsgálja az NNK a beérkezés után, minden egyes szállitmányt. a kinait meg nem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@silber13: Azért az "bájos", hogy a "hazudtunk reggel, éjjel meg este" felkent főcsáposaként ilyesmit idiótaságod próbál meg másokra hazudni! Ezen röhögj, fajkretén! A saját idiotizmusodon!
silber13
@ómió: Elmebekkel, hímringyókkal,mint te, nem tárgyalok
Csizmás Kond
@Pipás: ...hülye kormánypárti szavazók...ez most akkor is érvényes lesz ha az fog a kormányra kerülni akire te fogsz szavazni ???
...amúgy Kuncze csak úszott a felszínen mint egy száraz szar...mert a szép bársonyos hangján kívül nem igen lehet rá emlékezni másegyébbre.
Pipás
@Csizmás Kond: Viszont Kuncze nagyon jól látta ezt a pökhendi, öntelt társaságot.
ómió
@silber13: Nem "tárgyalsz"? Te szólítottál le, bolsi fajbarom! Már arra se emlékszel? "Elmebekileg" meg "hímringyóilag" meg mindig úgy indulsz ki magadból, hogy másra hazudod? Kétségkívül "jó efftárs" lehetsz!
ómió
@Szeparepa2: Fennakadt a tű a véresbolsi szarládán és hazátlan internáci szarkupacságod folyt ki belőle? Az, aki a tetvesvörös kurva anyjától az elmebetegsége mellé grátiszban még a trippelt is megkapta? Bújj vissza a tehén kurva anyádba, te latrinabúvár szarkupac, ne másokra öntsd a mocskodat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.