Többen számoltak be arról, hogy a helyi Fidesz-irodákból vagy egy kormánypárti vezetésű önkormányzattól hívták fel őket írja a HVG.

Már telefonon hívogatnak a Fideszes szervezetek, hogy oltassuk be magukat
Kép:Pixabay

Váradi László, V. Naszályi Márta, I. kerületi párbeszédes polgármester férje számolt be róla a múlt héten, hogy a Fidesz I. kerületi irodájából felhívták, hogy regisztráljon a vakcinainfó oldalon az oltásra. 

Váradi László azt mondta a 24.hu-nak, hogy több ismerőse is arról számolt be az elmúlt napokban, hogy vagy egy helyi Fidesz-irodából, vagy a kormánypárti vezetésű önkormányzatból kaptak a napokban telefont, hogy regisztráljanak oltásra. 

A portál megkereste a Fidesz sajtóosztályát, hogy érkezett-e központi utasítás az alapszervezetekhez arról, hogy hívogatni kell az embereket. Azt is megkérdezték, hogy milyen adatbázis alapján buzdítják az embereket az oltásra, és hogyan fordulhat elő, hogy olyanok adataival is rendelkeznek a pártirodák, akik korábban nem járultak hozzá az adataik kezeléséhez.

A párt sajtóosztálya a következőt válaszolta:

A járvány legyőzése csak az oltással lehetséges. A Fidesz ezért telefonon is arra biztat mindenkit – aki hozzájárult a kapcsolattartáshoz –, hogy regisztráljon és oltakozzon

Forrás:HVG, 24.hu
Címlapkép:Pixabay

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
A "Krekó doktrina jelesei" még nem hívnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.