A közösségi oldalán reagált Hadházy a Pesti Srácok rágalmazására. 

"Érdekes, hogy a „Tények” és a „Pesti Srácok” szerint ma Magyarország legnagyobb problémája, hogy van egy cégem, amelyikben állatorvosok és asszisztensek állatokat gyógyítanak és ezért számla ellenében(!) pénzt kérnek, és ahol – teljesen törvényesen – a szakmai felügyeletet ellátom és néha helyettesíteni is szoktam. Nehéz alulmúlni azt, amikor a szennymédia a szüleimet mocskolta hazudozva, hogy engem lejárassanak, de lehet még fokozni. Most az egyik legtisztességesebb és legáldozatosabb állatvédő szervezetet próbálják felhasználni a gyalázásomra, ami különösen undorító"

- írta Hadházy Ákos a Facebook-oldalán.

Annyira fél a kormány Hadházytól, hogy már a médiát is ráküldték

Ezzel arra a hírre reagált, ami a Pesti Srácok internetes oldalán jelent meg szerda délután. A portál szerint Hadházy Ákos cége a törvényt kijátszva keres több tízmillió forintot évente, az oldal szerint a korábbi LMP-s politikus a korrupció élharcosának mutatja magát, miközben az általa tulajdonolt cégre vonatkozó előírásokat semmibe véve tesz szert nem kevés bevételre.

A Pesti Srácok úgy fogalmazott: az összeférhetetlenség részleteire Hadházy Ákos nem adott érdemi magyarázatot, a portál ezért a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz fordul.

Forrás: Facebook, hirado.hu
Címlapkép: Hadházy Ákos/Facebook

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: te ökör! szerinted a politika "szivatás" a politikusok meg azért vannak,hogy egymást "szivassák" ? baßod tibim! tudtam ,hogy hülye vagy de azt ,hogy ennyire!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Namely
A hazugok egymást mocskolják!
:D
én csak egy csésze teát kérek :)
human
Nekem még az szokott a kedvencem lenni mikor a kormány arra csodálkozik rá, hogy az ellenzék kormányra akar kerülni. Édes istenem. Ezt a hatalmas felfedezést. Jó tudni, hogy ilyen éles eszű kormányzatunk van.
Nessy
@csipetke: Ezért kapta meg a Táncsivs Mihály díjat márciusban! A kormány számít hűséges, valótlanságokat állító, mocskos szolgálataikra a választás előtt!
Clavigo
@Shikari: Te nem csak kretén vagy,,hanem aljas is.
tudode
Tiszteletet érdemel Hadházy Ákos volt fideszesként, hogy nem vette be a gyomra azt, ami ebben a NAMIBEN folyik!
.
Például a páttévének, és a többi fideszes orgánumnak az nem bántja a kényes szaglószervét, hogy a felcsúti nemzetvezető, a nemzet koldusaként több lábon áll, mint pl. a Felcsút Utánpótlás Nevelésért Alapítványa (FUNA) közpénz szivattyuként például
.
---- A felcsúti fociparadicsom nem szabályos körülmények közt jutott hozzá egyetlen munkanap alatt hárommilliárd forint tao-támogatáshoz
.
foci.444.hu/2021/03/10/a-felcsuti-fociparadicsom-nem-szabalyos-korulmenyek-kozt-jutott-hozza-egyetlen-munkanap-alatt-harommilliard-forint-tao-tamogatashoz
.
Az nem fogható rá Hadházy Ákosra, hogy támogatja őfélesége hóbortját, amely ezenkívül több száz milliárdot nyel el a közjogi szálata elől!
.
Szégyen ami ebben az országban folyik
.
--- A HALOTTAK NEM SPORTOLNAK, DE ORBÁN A JÁRVÁNY ALATT IS A SPORTOT TÁMOGATTA.
nepszava.us/a-halottak-nem-sportolnak-de-orban-a-jarvany-alatt-is-a-sportot-tamogatta/
-------------------------------------------
.
És nincs aki lefogja a kezét!
Toller Béla
Kell törődni egy zugújsággal ? Annak kutyáival ? Nem kell !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.