Csak szerdán negyvenen keresték fel az ózdi sürgősségit, 17 embert már haza sem engedtek.

Azokat a felvételeket képzeljék el az ózdi kórházban, mint amilyenek tavaly Olaszországban készültek. Ezt éljük meg nap mint nap, óriási terhet ró ránk, mind fizikálisan, mind szellemileg

– mondta az Ózdi Városi Televíziónak Bélteczki János, az Almási Balogh Pál Kórház főigazgatója.

A helyi intézményben a szakorvoshiány is folyamatos problémát jelent. Többen nem írták alá az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló szerződést, de volt olyan is, aki máshol kapott jobb ajánlatot. Emellett a saját dolgozóikat is nélkülözniük kell a covid miatt.

A riport szerint a háziorvosi rendszerben is komoly problémák vannak, mert a 32 praxis jelentős hányada üres.

Hozzánk jönnek harmincasával, negyvenesével

– mondta Bélteczki. A főigazgató szerint 150 covidos beteget látnak most el, ezen felül 17-en vannak most intenzív osztályon lélegeztetőgépen.

Forrás: atv.hu

Címlapkép: Facebook/Ózdi Városi Televízió

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@voltmárjobbis: Ha "ellenzéki" akar segíteni, nem engedik,nem fogadják el, miközben a feje tetején áll már az egész egészségügyi rendszer! Az ember azt hinné, hogy ennyire nem lehet aljas a fidesz, de úgy látszik lehet!
Na hívek! Jöhet a hozsanna!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
voltmárjobbis
Gémesi György heti egy napra visszamegy önkéntes orvosnak

Gödöllő polgármestere kijelentette, hogy az a dolguk, hogy segítsenek. Ennek kapcsán azt is elmondta, hogy szerdán jelentkezett a kistarcsai kórház igazgatójánál heti egy önkéntes munkára, akár beteget is ápolna.
voltmárjobbis
Válasz:Az igazgatótól azt az ígéretet kapta, hogy megnézni, hol talál neki helyet
Tényleg keresni kell a helyet?!
Hogy mennének az annyukba az igazgató orbánnal együtt.! És még finoman fogalmaztam.
Nessy
@voltmárjobbis: Ha "ellenzéki" akar segíteni, nem engedik,nem fogadják el, miközben a feje tetején áll már az egész egészségügyi rendszer! Az ember azt hinné, hogy ennyire nem lehet aljas a fidesz, de úgy látszik lehet!
Na hívek! Jöhet a hozsanna!
voltmárjobbis
@Nessy: ma 22:37 Igen, ennyire aljas a fidesz.
És nem értem ki szavaz még rájuk. Van a magyar társadalomban olyan réteg, akit még nem hagyott az útszélén?
Orvos, ápoló, rezidens, pedagógus, tanuló, nyugdíjas, vendéglátó, fodrász, kozmetikus, hajléktalan stb.
Ezek miért nincsenek az utcán? Ezek miért szavaznak még mindig szarbánra?
division
@Nessy: Sajnos mindenhol rossz a helyzet, nem csak Magyarországon. Emlékezz vissza mi volt tavaly az olaszoknál, spanyoloknál.
Nessy
@division: Viszont voltak államok, akik okultak belőle, és voltak akik nem.
Engem inkább az bosszant, hogy odaföntről a kolostori magasságból nem látják a valóságot.Félő, hogy a népszerűségi index fontosabb lesz, mint az emberélet, és nyitni fognak húsvétra! Akkor igaza lesz a képviselőnek, kezdhetünk imádkozni.
division
@Nessy: Nem hinném, hogy nyitás lesz, láthatod, már az iskolák, óvodák is tovább lesznek zárva, és a bevásárlóközpontok terén is változtatások lesznek. Engem inkább az bosszant, hogy , már a nyári nyitásról megy a diskurzus, meg hogy májusban letehetjük a maszkot. Na ezek azok, amelyek meghozzák a negyedik hullámot.
Javító
Itt is minden a Nagy Tervnek megfelelően zajlik nagyon Siker,Siker és Sikeresen. Ugye Fitymák Nagy Orr Bán fején.
Virág Árpád
Pedig Olaszország már régen EU tag! Mindig kapitalisták voltak...
Aki Én
@division: Tavaly váratlanul ért mindenkit. De eltelt egy év! Mire készült fel ez a kormány? Tényleg káosz van mindenhol.
Propagandára viszont nem sajnálnak pénzt sem energiát.
Sámannus
Az a nagy helyzet, hogy hiába van a nagy oltakozás, a szar védekezéssel elfuserálták a helyzetet.
A sok totojázás a kezdetek óta jellemző a kormányra. Ordító hiba a nyitást emlegetni, amikor az oltásra sem regisztrálnak az emberek, ezzel azt vizionálják, hogy meg lehet úszni a járványt, ha másokat beoltanak.
Nem elég a herelengetős repülőzéssel szétkúrni az országot a védekezést nem ereszcsatornákkal , hanem becsületes munkával kell kiérdemelni. A ner eddig csak a golyóit fényezte, és ez a következménye amibe kerültünk.
Vadászat, foci, sport bazdmeg orbán a tetves bandádat amiért telhetetlenek.
lusta
@division: Jobb sorsú országokban is beszélnek a nyitásról. Nyíltan és konkrétumokról a védekezést szem előtt tartva. Ehhez alapvetően hozzátartozik a járvány lefolyása. Emiatt mondják ezekkben az országokban, a nyitás nem a beoltottak számától függ, azok is megbetegedhetnek és meg is betegednek - pl. Hegedűs Csaba -, hanem a az új fertőzöttek számától. Egy csökkenő tendencia csak akkor lehet, ha MINDENKI betartja a védekezés alapszabályait. Távolságtartás, maszkviselés, kézmosás/fertőtlenítés. Nem nagy dolgok, de még erre sem képesek a honfitársaink.
gina
Ilyet olvasva is nagy a melle annak a zsiros OV disznónak,?? erről nagyon kussol. mocskos patkány oda vinném öt is és az egész bandáját ott kellene feküdnie,, alja banda
division
@lusta: Teljes mértékben igazat adok neked. A járvány esetleges súlyosbodásáért maguk az emberek a felelősek, mivel ha azt mondják lehet nyitni, máris dobják el a maszkot, mennek nyaralni, plázázni, stb. Ezzel azt érjük majd megint el, hogy még komolyabb negyedik hullámba lépünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.