Az intézkedések késtek, kicsúszott a kontroll alól a járvány. Orbán már egy hónapja tudta, hogy dráma lesz, de még akkor is kivárt. Most lakosságarányosan világelsők vagyunk a halálozásban és a kórházban fekvő covidosok számában is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
dehogy várt ki ráerősített a pénzek kilapátolására! =))

egyébként az sem biztos, hogy "Orbán tudta"! Az meglehetősen egyértelmű, hogy tudni lehetett, de egyáltalán nem biztos, hogy elmondták neki, s ha igen az végképp nem, hogy meg is értette!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Azért nem árt megalapozottabban nyilatkozni

444.hu: „A kormány másfél hónap előnyt adott a brit mutációnak”

Nem, nem ez a megállapítás amibe bele kellene gondolni. A portál korrekt módon elemzi Magyarországon is megjelent a brit mutáció történéseit. Nem foglakozik azzal, hogy bár a megjelenés korábbi, de a bedurvulás igencsak egyidőben történt a hazai angol meccsekkel.
Ez persze csak gondolat-kísérlet, azonban a cikk leadjének megállapítása az ami sántít. „Orbán már egy hónapja tudta, hogy dráma lesz” – írják, de ez nagyon sántít.
Az nem olyan biztos, hogy "Orbán tudta"! Az meglehetősen egyértelmű, hogy tudni lehetett, de egyáltalán nem biztos, hogy elmondták neki, s ha igen az végképp nem, hogy meg is értette!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.