Így a melegítőnadrágos, pomponos sapkás menekülőszettet sem láthatták a nézők.

Csütörtökön este adták le a VTM belga tévében az a rendőrös dokumentumműsor, aminek az ötperces előzetesében az látszott, ahogy Szájer Józsefet ereszcsatornás szökési próbálkozása után kikérdezték – írja a Telex.

A csatorna munkatársai hónapokig járták a brüsszeli utcákat a rendőrökkel, és filmezték a munkájukat, így lehettek ott akkor is, amikor Szájert a falhoz állítva kikérdezték a rendőrök. 

Amikor az utcán kézi kamerával dolgozó tévéstáb odaért a bulinak helyet adó ház elé, az ujjain fehér csíkokkal díszített, csillogó fekete dzsekibe és Adidas melegítőnadrágba öltözött, színes, pomponos sapkát és kis méretű hátizsákot viselő Szájer már a rendőrök gyűrűjében áll, arccal a falnak, enyhe terpeszben – számolt be korábban az előzetes alapján a 444.

Brüsszeli orgia: Végül mégsem kerültek adásba a Szájer elfogásáról készült felvételek
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Azonban három olyan helyről is eltűnt a videó, ahol napközben még kint volt, az egyik helyen egy vágott változat maradt fenn, amiben Szájer kikérdezése már nem szerepelt.

Az Euronews értesülései szerint a brüsszeli ügyészség szedethette le a VTM tévé honlapjáról az előzetes videót. Szerintük a felvételek flamand narrációjában elhangzott Szájer neve, ezzel sérülhetnek a személyes adatokhoz fűződő jogai. A videóanyagot, amelyben a volt EP-képviselő arca kitakarva szerepelt, az Euronews szerint nem kifogásolta az ügyészség, így a tévétársaság új narrációval akár ismét közzétehette volna a felvételeket.

Az előzetes videóhoz képest a műsorban volt egy plusz rész, amiben az látható, ahogy a rendőrök a helyszínre tartanak.

Többek között arról beszélnek, hogy majd biztos fellépőknek fogják gondolni őket.

A mandátumáról lemondott fideszes európai parlamenti képviselő szerdán este közleményt adott ki, amelyről mi is beszámoltunk. Ebben azt írta:

belga ügyészség a 2020. november 27-i gyülekezési tilalomsértési és drogbirtoklási ügyét megvizsgálta, és jogkövetkezmény nélkül lezárta, hivatalos eljárás nem indult, a mentelmi jog felfüggesztését nem indítványozták. A Covid-19-korlátozások megszegése miatt 250 eurót fizetett.

Szájer szerint a mandátumáról és párttagságáról való gyors lemondással vállalta a politikai felelősséget, azért mindenkit megkövetett, és a képviselői pozícióról való lemondással megszűnt nyilvános közszereplői státusza.

Forrás: Telex
Címlapkép: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Adásba nem került, ,,csak" az internet van tele ezzel :)
Egész jó kis promóciós anyag. Ráállhatna egy új stílusra, mint ,,hot thriller". Tele ilyen akciójelenetekkel.
A melegek még hetvenhez közel is fittek, meg hasonló beharangozókkal.
Ezt még Tom Cruise sem csinálta volna dublőr nélkül.
Béla333
Az lehet, hogy most már Szájer magánembernek minősül, de amikor a bulin buzult, akkor még köfideszes közszereplő volt!
Milyen kis érzékeny lelkű ez a Józsi...
ómió
Pedig olyan "efftársi csámcsi" talaja lehetett volna megint, hogy ihaj!
ómió
@Szeparepa2: Megint szétfolytál, bolsi szarkupac!? Meg még bugyogsz is, te fekáliahalmaz!? Nyugodj már le és húzzál vissza a bolsi latrinába, mert a bűzöd így neten át is elviselhetetlen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.