Nem ez az első eset hogy össze-vissza beszél a tisztifőorvos. 24 percet késett a meghírdetetthez képest az Operatív Törzs mai szeánsza, amelynek tagadhatatlanul a fénypontja volt az amikor Müller Cecília össze vissza beszélt. Videóval alátámasztott hír. Ez szégyen az egész országra nézve. Egy olvasni sem tudó nő az Operatív törzs vezetője. Monnyon már le,vagy rúgják már ki.…

Forrás: balramagyar.hu
Feltöltő: cikicakk55
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
@Szeparepa2: Nekem is válaszolgat,de még azt sem olvasom el amit ír,nem,hogy válaszoljak neki. Van itt kb 5-6 ember akiknek a neve láttán csak átgörgetek,de nem olvasom el amit írnak. Főleg nem válaszolok egyiknek sem. ( halfarok, Shikari, Csizmás kond, kisherceg, Málna. Most hírtelen nem jut több eszembe. Szerencsére a többség normális.
namihami
És ezek az istennek se akarnak megfertőződni? Felháborító!
A kínai és orosz megváltás pedig csak úgy ömlik be a határon. A vége az lesz, hogy nem is fog kelleni és akkor oda a ""szijjártói kezelésiköltség"". Pedig az már be van táblázva az új asszonykára.
gina
Alzheimeres vén csataló, azt sem tudja milyen nap van, olvasni is nehezen megy, egyedül számolni tud de csak a kitüntetés pénzeket a vén gerinctelen nulla...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.