A miniszter szerint nehéz volt a búcsú a pártcsaládtól, de már ideje volt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
értsd: senki sem hajlandó velük közösködni!!! =))
Az IDP-ből pontosabban a Rassemblement national -rúl megüzenték neki, hogy ők nem szaroznak elsőre kirúgják azokat, akik nem tudnak úriember módjára viselkedni! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
értsd: senki sem hajlandó velük közösködni!!! =))
Az IDP-ből pontosabban a Rassemblement national -rúl megüzenték neki, hogy ők nem szaroznak elsőre kirúgják azokat, akik nem tudnak úriember módjára viselkedni! =))
Nessy
@RonaGyuri: ma ezt mondják, holnap az ellenkezőjét! Maguk sem tudják mit akarnak, de azt nagyon!
Javító
A sánta kutyának se kelletek. Már mindenki tudja ahová beteszitek a lábatokat az xarrá válik ha ki nem vágnak az ajtón.
Clavigo
Mindenki okádik tőletek az EU- ban,,,," asszonyság"...
lusta
@RonaGyuri: Pont ezt akartam írni.
Ne feldjük, az újonan alakuló frakcióban a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk akar vezető szerepet magának. Ezt mindenki tudja, viszont senki sem hülye.
RonaGyuri
@Nessy: tévedsz Marine-ék nem viccelnek, ő a saját apját is kétlábbal rúgta ki a pártból, mert nem igazodott!!! =))
Eladott Ország
@RonaGyuri: Orbán a Néppárton kívül egy jelentéktelen, hang nélküli senki lesz, akinek véleményére a kutya sem lesz kíváncsi. Talán nem lenne baj, ha ehhez lassan hozzászokna. Marine Le Pen Orbánékkal szerintem szóba sem áll.
Clavigo
@Eladott Ország: Ettől a Sertéstől még az újnácik is okádnak...
Klubtag
Hát ide jutottunk. A rendszerváltás nem sokkal több, mint 30 évéből közel 15 éve Orbán az ország egyszemélyi vezetője. A haza kifosztva, több, mint egymillió ember él létminimumon, az államadósság soha nem látott méreteket ölt, sem szellemi, sem biológiai regenerációra nincs sok remény a lezüllesztett oktatási és egészségügyi rendszer következtében.
Viszont létrejött az orbán-féle új burzsoázia, melyben a legcsekélyebb hazaszeretet, tolerancia, szolidaritás sem fedezhető fel, a kapzsiság, a romlottság, a gyűlölet azonban túlteng.
Orbán és bandája perben-haragban áll a fél világgal, behódol és együtt vicsorog azokkal a nagyhatalmakkal (Oroszország, Kína, stb.) melyeknek elsődleges célja az EU szétrombolása, mind kultúrálisan, mind gazdaságilag, mind morálisan.
Mindehhez pedig bírja a magyarországi keresztény egyházak hathatós támogatását pénzért, birtokokért, ingatlanokért és nem utolsó sorban azokért a lelkekért cserébe, akiket fel- és beáldoz a világi hatalom.
Kül- és belföldön visszataszító és szánalmas módon tetszeleg nem létező fontosságának, befolyásának hamis érzetében…….
Az a formáció. mely ilyen mételyt választ társul az útján, az meg is érdemli majdani sorsát…..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.