Kizárólag Brüsszel a hibás azért, hogy Európában nincs elég oltóanyag – írta a Fidesz frakcióvezetője "Gyurcsánynénak" üzenve péntek délután a Facebook-oldalán.

Kocsis Máté: kizárólag Brüsszel a hibás azért, hogy Európában nincs elég oltóanyag
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Kocsis Máté kiemelte: ha a tagállamok maguk szerezhették volna be a vakcinákat, olyan sikeresek lehetnének a védekezésben, mint Nagy-Britannia vagy Izrael.

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője közleményében hazugsággal vádolta Orbán Viktor miniszterelnököt, amiért a Kossuth rádióban azt mondta, az EU hibázott, amikor nem engedte, hogy a tagországok saját maguk szerezzék be az oltóanyagot. Az ellenzéki képviselő szerint

a valóság ezzel szemben az, hogy minden szerződést minden tagállam aláírt. "Az uniós országok együtt döntöttek a közös beszerzésről, amire Orbán is igent mondott"

- fogalmazott Dobrev Klára.

Forrás: MTI

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Ez a Máté gyerek ha ló lenne, a szekeret tolná.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Az orosz vakcina az EU vakcinával szemben tényleg alig jön, de az rendben van. Felénk az ilyet a falu bolondjának hívják.
nezelodo
Nahát, a csodatévő kínai és orosz tömeges vakcinabeszállítást talán az EU-s bénázás akasztotta meg, Dakotáim? Hiszen eddig az volt a sikertörténet! Vagy mégsem a ti sikeretek, hanem a rég meghalt Andersené?
csak úgy....
@nezelodo: most ippeg benedek elekelnek,aki szintén nagy mesemondó vót,de akkora soha mint a fidesz,akik elött hári és münchausen is csak jelenthetne..
dr. prédikátor
apád meg anyád azért hibás mert te a világra jöttél te buzi köcsög máté lányka!!!
Madácsi Pali
Matyi! Az már csöppet se zavarjon, hogy a Sputnik V beszerzéséhez az EU- nak semmi köze és valahogy abból hiányzik szerződéses mennyiség 2/3-a. Esetleg hallottár már arról, hogy az
uniós keretszerződést nemzeti kontingensét egyéni szerződésekkel hívják le a tagállamok? Na akkor kérdezd meg a gazdid mért nem kötötte le harmad áron a ránk jutó mennyiséget! Hazudj barom kapard magatokat még mélyebbre!
ómió
Pedig a brüsszeli efftársak de szívesen a tagországokra hazudnák...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.